24 nov 29, 19:08:47 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 257 258 [259] 260 261 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 11  (Megtekintve 1235851 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #3870 Dátum: 14 márc 31, 11:57:52 »

Nem azért linkeltem be, hogy nevessetek. Akkor a vicc topicba tettem volna. Azért, mert annyira abszurd és annyi kérdést vet fel bennem, hogy rájöttem nem tudnám mit kéne erről mondani, ha ki akarnám emelni a lényegét. Nevet
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3871 Dátum: 14 márc 31, 12:00:03 »

Szerintem meg ez a videó, pont ugyanolyan mint az összes többi ilyen. Lehet 2010ben még nem volt ciki ilyesmiről beszélni, de ma már... Szomorú Szomorú szörnyű ez a sok változás a világban.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #3872 Dátum: 14 márc 31, 14:25:39 »

Hát beszarok, Ildikó párnácskákat varra a kilincsekre, hogy ne legyen kék-zöld, ha szokás szerint nekik megy. ikszdé
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3873 Dátum: 14 márc 31, 14:32:33 »

Nyilvános WC - DW Edition. Kipróbálnám. ikszdé
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #3874 Dátum: 14 márc 31, 14:40:33 »

Nagyon jó az ala/va szett. Nevet Viszont a szádat befogod az évadzáróról, mert én csak este tudom megnézni majd. Szóval addig kuss! Nevet

Nem bírtam ki leírtam a gondolataim Nevet El ne olvasd, mert istentelenül kib*szott jó rész volt Nevet

nagyon lightos spoiler, ezt akár el is olvashatod. A végén Rick beszólása k*rva nagyot ütött.

- Hülyének fogják magukat érezni, amikor rájönnek...
- Mire jönnek rá?
- Hogy rossz emberekkel húztak ujjat.

End :@
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 31, 14:45:18 írta Lew » Naplózva

K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #3875 Dátum: 14 márc 31, 14:45:19 »

Aes akkor erre is vonatkozik hogy(ami kívűl kisebb) belül nagyobb? ikszdé

Holnap Ünnep,erre vonatkozik a képcsere is 1 napra,aztán vissza.

2041-March 10 - the passage of the comet 14P/Volfa near Jupiter. The diameter of the comet's nucleus is estimated to be 4.6 km.
-Bart és Lisa felfedezik a jövőjüket Flint proffeszor által.Javarészt ezt az évet.

Szerk: Hoppá ez már a 2042edik!Nem figyeltem.Mindegy is, azt máskor írom le. smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 31, 14:49:16 írta K ichigo » Naplózva

Ms. Trager
Vendég
« Válasz #3876 Dátum: 14 márc 31, 15:24:56 »

http://www.youtube.com/watch?v=3jUuMRTeSo4
Ki az aki tud mondani erről két tartalmas mondatot? Nekem még nem annyira sikerült.

Sose értettem az ilyet. Lehet, hogy a környezetében élők hazudják azt, hogy jó a hangjuk (és itt bukik meg az, hogy jó barát nem bánt meg... pont így hozzák kellemetlen helyzetbe a másikat azok a "barátok", akik nem képesek őszinte véleményt mondani), vagy ők hallják magukat teljesen másképp. Esetleg valami fogadást veszítettek, vagy ez volt a feladat, nem tudom.

Én biztos hogy nem mennék, tudom hogy nincs jó hangom. Mondjuk ezt teljesen elhülyéskedve énekeltük anno. Nevet

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=wQoUHW8dE5M" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=wQoUHW8dE5M</a>

Puzsér elé vele!

*nem tudja, hogy merte közzé tenni*
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 31, 15:32:16 írta Ms. Trager » Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Silent shadow

« Válasz #3877 Dátum: 14 márc 31, 15:54:45 »

Valamire csak jók az ilyen amatőr karaoke videók is amikbe belefutottam a youtube-on  Gondolkozik
Tudom már...  Nevet
A rendőrség fel tudná azokat használni vallatásra.  Nyelvesít
Tuti hogy a gyanúsított még azt is bevallaná amit nem követett el csak hogy kapcsolják ki.  Ördögi
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Ms. Trager
Vendég
« Válasz #3878 Dátum: 14 márc 31, 15:59:54 »

Akkor azt hiszem remek vallató eszköz lennék. Pirul

Amúgy később komolyabb számot énekeltünk komolyabban, na a Rolling in the deep refrénje fantasztikusan sikerült, akkor már nem "hétköznapi" hangon énekeltünk hanem... ahogy a tanár szokta mondani "madárka hangon". >.<#

A Lelkünkből c. számon viszont elbőgtük magunkat. Pirul
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #3879 Dátum: 14 márc 31, 19:02:55 »

Az Alföld egy része van Magyarország területén, vagy Magyarország egy része van az Alföld területén?
Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #3880 Dátum: 14 márc 31, 19:26:39 »

Ahogy vesszük gman.Elméletileg mind a kettő igaz,csak nézőpont kérdése. kacsint

Most jut eszembe a fórum óra mikor lesz majd előre állítva?-Csak érdekel,nem sietettek senkit sem.

2044-Sok évet kihagytam,de ahogy látom ez az év elég zsúfolt. smirksweat Ez csak a fontosabbak fele.
May – A METI message Cosmic Call 2 sent from the 70-meter Eupatoria Planetary Radar arrives at its destination, 55 Cancri star.
May 18 – Near-Earth object 2002 QF15 will make a close approach to Earth.
May 19 – The Kennedy Library will release to the public a 500-page transcript of an oral history about John F. Kennedy given by Jacqueline Kennedy Onassis (if her last child has died).[citation needed]
June 6 – The time capsule at the Normandy American Cemetery and Memorial will be opened.
August 23 – Total solar eclipse from Greenland through Nunavut, Northwest Territories, British Columbia, Alberta, Saskatchewan, Montana and ending at sunset in North Dakota.
September – A METI message Cosmic Call 2 sent from the 70-meter Eupatoria Planetary Radar arrives at its destination, HD 10307 star.
October 1 – Occultation of Regulus by Venus. The last was on July 7, 1959. The next occultation of Regulus by Venus will occur on October 21, 3187, although some sources claim it will occur on October 6, 2271.
Naplózva

CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #3881 Dátum: 14 márc 31, 19:34:59 »

Ez az első alkalom, hogy nem érintett meg túlzottan ez az óra előreállítás. Talán majd később fogom érezni az eredményét, mert ma még túl stresszes voltam a matek kisérettségi miatt.  >.<#
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #3882 Dátum: 14 márc 31, 19:36:55 »

Ne kacsintgass Kicsigó, mert elpirulok. Pirul

Kész vannak a kilincskesztyűk. ikszdé
Naplózva
Ms. Trager
Vendég
« Válasz #3883 Dátum: 14 márc 31, 19:41:51 »

Én se érzem az óra előreállítását, de talán azért, mert még mindig fogalmam sincs arról, mitől lesz kevesebb időnk aludni. smirksweat
Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Silent shadow

« Válasz #3884 Dátum: 14 márc 31, 19:46:56 »

Vannak emberek akiknek a biológiai óráját megkutyulja, nem lesznek álmosak ezért később feküsznek le egy röpke órácskával és ez hű de megviseli őket. (ez azokra érvényes akik nem isznak kávét ezért nem ők szabályozzák az alvásciklusukat hanem az alvásciklusuk szabályozza őket).  smirksweat
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Oldalak: 1 ... 257 258 [259] 260 261 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins