Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #3855 Dátum: 14 márc 31, 00:23:51 » |
|
Jaj ne... én feltöltöttem uncsimmal egy videót amiben éneklünk, de csak hülyéskedve, nem komolyan, és nem tudjuk törölni mert nincs meg az account jelszava. Azóta is fent van, te jó ég... Amúgy az éneklés annyira nem lenne gáz, ha nem az osztály előtt kéne. Kérte a tanár hogy szólóba vállaljam a Himnuszt. Mondtam hogy az az én hangommal hongyalázás lenne, úgyhogy felejtős volt. A kottázást is mindig úgy kezdem, hogy ötös lesz, de a hangjegyek mindig azt mondják: felejtsd el. Okay....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #3856 Dátum: 14 márc 31, 00:29:19 » |
|
Mennyivel feldobottabbak lennének az ének órák ha nem csak Bartókot meg hasonlókat kéne énekelni, népdalokat amik persze szépek a maguk nemében de nem árt egy kis újítás. Énekelhetnének rock zenét (nem heavymetálra gondolok) ismerkedhetnének a nebulók hangszerekkel stb. tágabb értelemben hirdetnék a zene szeretetét. Megismertetnék a különféle műfajokat meg lehetne a "zene története" is röviden de nem csak népzenében meg operában hanem pl. hogyan jutott el a világ a gregorián énektől a gépi hangzásokig. De ezek ott fent akik eldöntik az ilyet olyan szűk látókörűek, akiknek csak a komolyzene létezik a többi csak zaj.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 31, 00:37:51 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #3857 Dátum: 14 márc 31, 00:31:27 » |
|
Sokkal jobbak lennének. Kíváncsi vagyok, hogy ahogy haladunk előre az időben, miket fogunk még venni. Vagy hogy egyáltalán meddig tart az ének óra, és mikor inthetünk búcsút neki... tulajdonképpen nem zavarna mert bár műveltség szempontjából tényleg nem rossz dolog, de úgy nem látom értelmét. Az meg külön idegesít, hogy némelyik tanár azért ad rosszabb jegyet egy diáknak, mert nem jó a hangja... megnéznék pár ének tanárt az X Faktorban vagy a Csillag Születikben. Puzsér mellett.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 31, 00:32:00 írta Ms. Trager »
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #3858 Dátum: 14 márc 31, 00:48:05 » |
|
Puzsér mellett még bajosabb lett volna az éneklés. Kottázás az jól ment anélkül is hogy látnám.Elvileg megvolt a ritmus érzékem és az ének tudásom.Mára szerintem csak az előbbi maradt.Ének már felejtós. Heni linket kapunk? Ha kínos,elég privátokba. 2039-June 21 – Annular solar eclipse over the Northern hemisphere. September 2 – The Destroyers for Bases Agreement's ninety-nine-year rent-free leases granted to the United States by the United Kingdom will expire. November 7 – Transit of Mercury
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #3859 Dátum: 14 márc 31, 01:01:29 » |
|
Honnan szeded te ezeket a jövőbeli "történéseket"? Én az Evanescence Whispert próbáltam elénekelni karaokés helyen de valami nagyon bikicsunájos lett az angolom (arról nem is beszélve hogy lecsúszott 1-2 fél) és a nővérem unszolására hogy énekeljek valamit (itthon és józanul) elénekeltem a Stand My Ground-ot (Within Temptation). Az annyira nem volt szörnyű azóta a Whisper-em is javult de nem leszek énekesnő az egyszer biztos. Miért van az hogy reggel 6kor feküdtem le fél 3kor keltem fel (d.u.) volt bennem 2 adag koffein és most álmosodok. Persze nem baj mert normál esetben így kell lennie csak én nem vagyok normál esetben mert napok óta reggel fekszek és úgy hogy nem vagyok álmos.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #3860 Dátum: 14 márc 31, 09:52:30 » |
|
Köszi mindenki. Ma megnézem az évadzárót és meg fogok gajdulni mert egy jó darabig nem lesz most Walking Dead =(((
Masashi: Azért nem bánnám ha 10-20 év múlva olyan menő lennék mint Rick =D
Ayumi: Nem meguntam csak megtaláltam ezt a képet Rick-ről és muszáj volt lecserélnem =D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #3861 Dátum: 14 márc 31, 09:58:30 » |
|
Nagyon jó az ala/va szett. Viszont a szádat befogod az évadzáróról, mert én csak este tudom megnézni majd. Szóval addig kuss!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #3862 Dátum: 14 márc 31, 09:59:08 » |
|
Ezt hallgatom, barámtomtól reggel óta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #3863 Dátum: 14 márc 31, 10:17:49 » |
|
Én nem nézek TWD-t, de az ala nagyon tetszik. Nem ronda a pasi. Az ava nem jó szerintem. Olyan mű vagy nem tudom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #3864 Dátum: 14 márc 31, 11:22:29 » |
|
http://www.youtube.com/watch?v=3jUuMRTeSo4Ki az aki tud mondani erről két tartalmas mondatot? Nekem még nem annyira sikerült.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #3865 Dátum: 14 márc 31, 11:27:09 » |
|
Én. Vagyis ez kérdés, de legalább értelmes: be lehet valahogy állítani azt juhtubon, hogy ezek az idétlen kommentárok a videóban alapértelmezetten le legyenek tiltva? Nem a kommentekre gondolok, hanem arra amikor a videóban magában jelennek meg ilyen hülye feliratok, amiken vagy önmagát/más videóit reklámozza a f*szkalap (mint itt) vagy cseppet sem vicces, de annak szánt megjegyzéseket tesz. Ez a funkció a legnagyobb baromság volt a juhtub történetében.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #3866 Dátum: 14 márc 31, 11:28:37 » |
|
Erről nem nehéz. A produkcióról kell. Amúgy lent van ilyen gomb, amivel kikapcsolható.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #3867 Dátum: 14 márc 31, 11:29:44 » |
|
De én úgy értem, hogy örökre kikapcsolni. Hogy soha ne is jöjjön be többet. xd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #3868 Dátum: 14 márc 31, 11:48:02 » |
|
Tudtam, hogy mindenki elbukik a kihíváson.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #3869 Dátum: 14 márc 31, 11:56:00 » |
|
Nem csoda, hiszen 2014ben már nem viccesek a "bénák a megasztárban/x-faktorban/stb-ben" videók. (Sőt, értelmes emberek számára sose voltak azok. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|