Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #3645 Dátum: 14 márc 29, 15:49:52 » |
|
De imádom az ilyet. Kegyetlenül őszinte horoszkópHalak: Annyira élénk a képzelete, hogy gyakran azt hiszi, hogy a CIA, FBI, vagy egy másik hárombetűs szervezet, megfigyeli. Nagyon csekély a befolyása az ismerőseire, barátaira. Mivel állandóan fitogtatja az erejét, ezért az emberek ezt szóvá teszik. A halak önbizalomhiányban szenvednek, és gyakran bántanak kis állatokat. Nem is igaz...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #3646 Dátum: 14 márc 29, 16:05:28 » |
|
Érdekes kis lista,habár Női Kosoknál furán jön ki. Kos: Úttörő típus, aki a legtöbb emberről csak rosszat gondol. Türelmetlen, ezért gyakran ordít másokkal, és semmibe veszi az emberek tanácsát. Csak ahhoz ért, hogy mindenkit kiborítson, aki a közelébe merészkedik. Mindemellett még állandó erekciós problémái is vannak. Ami igaz lehet részben:Az hogy értek mások kiborításához,de csak ha úgy akarom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #3647 Dátum: 14 márc 29, 16:47:49 » |
|
Amúgy ma kell átállítani az órákat, meg ma vana Föld órája. Valaki ilyenkor le szokott kapcsolni bizonyos dolgokat?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #3648 Dátum: 14 márc 29, 16:48:48 » |
|
Ez (az utolsó mondat kivételével) rám is érvényes pedig nem is kos a horoszkópom.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #3649 Dátum: 14 márc 29, 16:50:49 » |
|
Mérleg: A művész, aki képtelen megbirkózni a valósággal. A férfi mérleg biztosan homoszexuális, a nő pedig prostituált. Ennek a jegynek esélye sincs egy normális állás megcsípésére, és a gazdagságra is hiába vár. Mondhatni bíztató. Ayumi, a macskád belenéz a lelkembe. Tán neki is van némi varázsereje?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 29, 16:55:48 írta zitagirl »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #3650 Dátum: 14 márc 29, 16:54:40 » |
|
Masashinak végre normális avatarja van, ami még a szemnek is kellemes. Már csak a sig-el kéne kezdenie valamit
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 29, 16:55:18 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3651 Dátum: 14 márc 29, 16:58:26 » |
|
Egyszerre legyen elég egy csoda.Ha jól látom az "ölelkezés" téma megmaradt az előzőből Amúgy ma kell átállítani az órákat, meg ma vana Föld órája. Valaki ilyenkor le szokott kapcsolni bizonyos dolgokat?
Villany.Tv helyett zene,bár többször megy csak úgy is. Gépet ritkán kapcsolom le ilyenkor,legfeljebb Alszik majd ha jól időzítek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #3652 Dátum: 14 márc 29, 17:00:48 » |
|
Skorpió: Sunyi, ravasz, és egyáltalán nem megbízható. A csúcsot éppen azért fogja elérni, mert egy cseppnyi erkölcs se szorult belé. Az összes jegy közül a skorpió a legalattomosabb, ezért gyakran idejekorán véget ér az életük, mert előbb, vagy utóbb, rossz emberbe kötnek bele. A macskám mindenki lelkébe belenéz de csak azért mert ellenállhatatlan. U.i.: az erőm hanyatlik elszívja egy fekete lyuk. Ajjj idegesít hogy nem találtam jobb "alapanyagot" a képhez így fura a nőci haja így, a fekete lyuk felé kéne hogy álljon.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 29, 17:02:08 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #3653 Dátum: 14 márc 29, 17:03:16 » |
|
Szerintem nem lett rossz ez a lép.
Hogy került a közeledbe egy feketelyuk?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3654 Dátum: 14 márc 29, 17:05:20 » |
|
Akkor oda szökött a kicsike,már kerestem Am tudom miért nem mozdul hajad A feketelyuk felé: nagyon erős Hajlakk,mint a reklámban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #3655 Dátum: 14 márc 29, 17:06:07 » |
|
Szerintem nem lett rossz ez a lép.
Hol látsz itt lépet? Tényleg nem rosszból, de mivel mostanság csak fel-fel kukkantok fórumra tényleg elkezdtem keresni egy képet egy lépről, vagy valami említést róla.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #3656 Dátum: 14 márc 29, 17:06:44 » |
|
Nem igazán tudom itt most megmagyarázni a pszichológia jelentését mert 6kor bezár a spar és nekem oda kell mennem előtte. Jónak valóban jó, csak nem "hiteles", elvégre a fekete lyuk jobban kéne hogy vonzza a hajam mint a testem többi részét azaz arra felé kéne lebegnie (csak nem tudtam technikailag kivitelezni).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #3657 Dátum: 14 márc 29, 17:07:13 » |
|
Képet akartam írni, csak elgépeltem. Azt hittem, hogy a Földön vagy. A Doktorral vagy az űrben?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 29, 17:08:40 írta zitagirl »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #3658 Dátum: 14 márc 29, 17:14:46 » |
|
Nyilas: Lelkes és optimista, aki ész nélkül a szerencsére bízza magát, mert semmihez sincs tehetsége. A nyilasok többsége alkoholista, és az emberek csak röhögnek rajta, hogy milyen életképtelen alak. És tényleg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|