Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3540 Dátum: 14 márc 28, 19:41:02 » |
|
Én is ezért 'akarom' megunni, mert most nem akarom lecserélni Már sejtem is milyen avám lesz hozzá. Szerintem ez egy jó darabig maradni fog, szóval készüljetek fel a hosszan tartó terrorra, vagy fizessétek le Minit hogy vegyen rá hogy kegyelmezzek Ez a terv, le sincs töltve, hogy hirtelen ötletként jöhessen majd.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #3541 Dátum: 14 márc 28, 19:44:32 » |
|
Egy pékségben dolgozom mostanában alkalmi munkavállalóként, de azóta nem tudok jóízűen kenyeret enni :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #3542 Dátum: 14 márc 28, 19:45:58 » |
|
Basszus, itt egy pontos leírás, hogy kik a hipszterek. Tornacipőt hordok, akkor most az vagyok? Hipszter: Olyan magát kulturáltnak gondoló fiatal, aki ki akar tűnni a tömegből, és ezt az öltözködésével is tudomására hozza a környezetének. (Pl. kalap, vastagkeretes szemüveg, nagymama pulóver, szűk farmer, tornacipő)Micsoda hatalom, rég éreztem ezt a jó érzést már.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #3543 Dátum: 14 márc 28, 19:47:41 » |
|
Ma is tanultam valamit. Szóval ha valaki tornacipőt hord az ki akar tűnni a tömegből. Elvégre nem hord nyáron minden 2. ember tornacipőt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #3544 Dátum: 14 márc 28, 19:48:14 » |
|
Csakhogy mellette még a fiatalok fele így öltözik. Szóval épphogy csak elvegyül. Azért vannak annyian.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #3545 Dátum: 14 márc 28, 19:53:10 » |
|
Lehet, hogy az egész koncepciót kell nézni mármint a kalap, vastagkeretes szemüveg, nagymama pulóver, szűk farmer, tornacipőt egybe. O.o
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 28, 19:54:31 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #3546 Dátum: 14 márc 28, 19:54:16 » |
|
Te most attól vagy hipszter hogy egy gif az avatarod?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #3547 Dátum: 14 márc 28, 20:06:03 » |
|
Egy pékségben dolgozom mostanában alkalmi munkavállalóként, de azóta nem tudok jóízűen kenyeret enni :S
Miért nem amúgy? Otthon soha nem sütöttetek kenyeret... vagyis az anyukád/apukád? A legjobb a frissen sült kenyér, még tűz forró és nem szabadna felvágni, de nem tudod megállni és megteszed és áááh, mennyei.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #3548 Dátum: 14 márc 28, 20:15:17 » |
|
Azt szeretem amikor a teszkóba spárba akárhol megyek és meleg pékárut raknak ki. Illetve a bakery pékségben játszák meg az délutánonként ilyen friss kockakenyeret adnak ami még meleg.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #3549 Dátum: 14 márc 28, 20:27:07 » |
|
Te most attól vagy hipszter hogy egy gif az avatarod?
Egyáltalán hol célom nekem ez a"hipszter" dolog? Bocs de ennek köze nincs ahhoz. Különben is épp folyamatban van egy sima kép, de még egy-két dolgot intéznem kell előtte.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #3550 Dátum: 14 márc 28, 21:05:49 » |
|
Miért? Én voltam régebben az Auchanban diákként a pékségen, és azóta is jóízűen eszem a kenyeret.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #3551 Dátum: 14 márc 28, 21:44:33 » |
|
Magyar szinkron fail: azt, hogy Sarah miért kell úgy mondani, hogy "Szerá"?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #3552 Dátum: 14 márc 28, 21:48:22 » |
|
Ne lepődj meg, rengeteg ilyen van még... Volt még pár nagyon epic szinkron fail amit még hallottam, anno mikor még néztem tv-t vagy filmeket, de már olyan sűrűn nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #3554 Dátum: 14 márc 28, 22:00:20 » |
|
Én a szinkronos Narutotol vagyok kész. "Szaszuke" nem bírom, ha valaki így mondja. Hideg kiráz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|