Sevanna
|
|
« Válasz #3390 Dátum: 14 márc 26, 21:05:30 » |
|
Én az alap star wars zenére akarok bevonulni az esküvőmön. Ez ősrégi tervem már.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #3392 Dátum: 14 márc 26, 22:18:47 » |
|
Nem is hagynám ki. Úgy az igazi. VHS verziónk nekünk sosem volt. Kéne szereznem vmi bolhapiacon. Jah és a concerto *.* itt is volt a kodály kp.-ban filmzenés koncert de nem tudtam elmenni vmi miatt. Elkezdtem nézni a GoT sorozatot az elejétől. Szegény Ned miért nem húzott haza gyorsan, amikor Robert berágott és kirúgta. TV-n láttuk először.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 26, 22:22:28 írta Sevanna »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #3393 Dátum: 14 márc 26, 22:21:40 » |
|
VHS verziónk nekünk sosem volt. WAT? Akkor min néztétek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #3395 Dátum: 14 márc 27, 00:08:00 » |
|
Jé valaki Tankcsapdát hallgat valamelyik környező szobában, végre némi zenei ízlés szűrődik át ide. Csak úgy mondtam. xD De erre el is múlt a varázs most valami fos szól és még hangosabb is, mint eddig. -.-
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 27, 00:11:32 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #3396 Dátum: 14 márc 27, 00:51:24 » |
|
Mostanában "ízlésficamos" embereket látok mindenhol. Nagy divat hogy emberek (kamaszok és nem a kisebbség vagyis ők is de ők romazenét) az utcán mobilról "nyálas" R.n.B. zenét hallgatva vonulnak végig az útjukon és valami szörnyű számokat hallgatnak. Tudom hogy ízlések és pofonok de akkor is. Ezek után megnyugtató arról olvasni, hogy valaki valahol Tankcsapdát hallgat annak legalább van értelme.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3397 Dátum: 14 márc 27, 08:33:31 » |
|
Na Noé akkor te is jó helyen laksz. Ha lesz valaha esküvőm, az Imperial March-ra akarok bevonulni fénykarddal a kezemben. Na jó nem, de elméleti síkon tökéletes ötlet. A násznép egy csöppet meglepődne. Gazdasági tanárom meg azt mondta csalódott bennem, egyetlen 1 dolgozatra nem néztem át az anyagot és üresen adtam be, pedig tudtam volna pár dolgot de nem volt kedvem leírni, erre kiakadt, hogy mi az, hogy nem írok semmit ne legyek már lusta. Egyszer akartam kicsit lazsálni erre tessék. Ja meg sétálva be a suliba megláttam osztálytársamat, megböktem hátulról a hátát, erre rám ordít, hogy a frászt hoztam rá mert épp gyilkosságokon gondolkodott, hogy naponta hányat követnek el erre valaki megböki a vállát... tudom mikor kell időzíteni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 27, 08:36:00 írta Viir »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #3398 Dátum: 14 márc 27, 09:46:52 » |
|
Legközelebb csak polgári esküvőm lesz, az egyházi puccos, hosszú és felesleges.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #3399 Dátum: 14 márc 27, 09:56:18 » |
|
Nem akarok bemenni anat vizsgára, nem akarok bemenni anat vizsgára, nem akarok bemenni anat vizsgára...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #3400 Dátum: 14 márc 27, 10:04:57 » |
|
Ne aggódj, menni fog! És majd egy nap te is olyan leszel mint itt Molnár prof, aki MTA doktora, európai szinten elismert tüdő/mellkas sebész, igazi hiperintelligens kicsit őrült zseni, aki épp a töri MA-s szakdogáját nyomtatja, mert elvégezte a törit is csak úgy. Remélem biztató jövőképet festettem le, mert annak szántam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #3401 Dátum: 14 márc 27, 10:05:16 » |
|
Menj be, és vállald a hősi harcot győzelemig vagy halálig! Ha elbuksz e csatában, megemlékezünk majd rólad a tüzeink mellett!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #3402 Dátum: 14 márc 27, 10:07:07 » |