Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #3360 Dátum: 14 márc 25, 19:00:34 » |
|
Volt egy fiú általánosban, aki így hívott. Nem nagyon zavart, nem csúfolni akart.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3362 Dátum: 14 márc 25, 19:33:31 » |
|
Na ez az a teszt, amit SOHA az életben nem fogok kitölteni, még ha kényszerítenek se. Pont egyik nap beszélgettünk órán a Teletabikról meg a Micimackóról, mondjuk fogalmam sincs, hogy az erkölcs és a jog összehasonlításától hogy jutottunk el odáig de megoldottuk, és nem volt épp röhögésmentes a kommunikáció mert ami épp eszünkbe jutott és kicsit is beteg azt ki is mondtuk. Tanárnő szerintem aznap kapott izomlázat a nevetéstől, hogy milyen elmebajos osztálynak kell neki órát tartania, pedig ismer minket vagy fél éve, de még mi is tudtunk neki újat mutatni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 25, 19:37:56 írta Viir »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #3363 Dátum: 14 márc 25, 19:39:16 » |
|
Én akkor akadtam ki mikor vigyáztam egy kis gyerekre, és az apja néha beállította neki a letöltött Teletabikat. -.-' Nem tudom, hogy lehet azt bírni, inkább kimentem a konyhába és segítettem rendet rakni. Bár a Do-do-Dóra a felfedező se volt semmi, viszont az olyan amire reakciót "várnak" és a a kislány néha válaszolt is. De nagyon agyzsibbasztó egy mese az is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #3364 Dátum: 14 márc 25, 19:55:26 » |
|
Nos anyámat nem izgatta, hogy mit nézek. Persze a horrornál mindig kiküldött. De egy idő után már az sem érdekelte mert látta, hogy tetszik. Viszont amikor meghallja, hogy animézek mindig megkérdezi, hogy már megint a "csingcsángcsungot" nézed? Teljesen kiborul a japán hangtól.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #3365 Dátum: 14 márc 25, 19:57:58 » |
|
Egy 2-3 évesnél más, mint egy 16-17 évesnél.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #3366 Dátum: 14 márc 25, 20:17:10 » |
|
Boldog születésnapot Nikikém! Köszi Minim. Tök cuki ez a kép amúgy Kushináról, imádom a chibi Kushinát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #3367 Dátum: 14 márc 25, 20:21:28 » |
|
Szívesen, majdnem csináltam egy másikat is, de végül gondoltam, már sok lesz. Amúgy igen, tudom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3368 Dátum: 14 márc 25, 20:25:54 » |
|
Én anyámat az zavarta, ha apával Star Treket néztem... mai napig nem értem miért. Animéket már jól tűrte amíg rendszeresen néztem, még ő kérdezte, hogy nem akarok-e menni japánt tanulni aminek egyéb sulis teendők miatt félbe kellett szakadnia. Nem baj majd egyszer ha már megtanultam finnül mehet a japán. Mini, a Dóra a felfedező az még hagyján, a Duck Tv a legbetegebb dolog amit hosszú idő óta láttam tavaly. Jó tudom a babák még máshogy érzékelik a világot, de azért ami ott megy az egyszerűen kegyetlen és emberkínzás.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 25, 20:28:18 írta Viir »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #3369 Dátum: 14 márc 25, 20:31:38 » |
|
Az én szüleim szeretnek bizonyos animéket. Például az apukám a Cowboy Beopot nagyon szereti, anyukám a Ghost in the Shell-t meg az Animatrixot. Viszont mikor olyan filmet néztünk, voltak jelenetek mikor mondták, hogy csukjuk be a szemünket. Anyukám a szandálos filmeket nem bírja amúgy a Gladiátorhoz hasonlókat. Jaj tudom, ahhoz nekem is volt szerencsém pár másodpercre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #3370 Dátum: 14 márc 26, 00:33:50 » |
|
Anya nálam egyfolytában Supernaturalt, Ki vagy Dokit nézett, meg a Médiumot. De a sorozatokon kívül a Keresztapa a kedvence. Igen, ízlésekben majdnem egyezek vele, úgyhogy a közös filmen nem szokott gond lenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #3371 Dátum: 14 márc 26, 00:40:30 » |
|
Az enyém meg Jóban rosszbant és latin szappanoperákat néz.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3372 Dátum: 14 márc 26, 08:09:25 » |
|
Az enyém meg Murdoch nyomozót apámmal karöltve. Olyan aranyos, amikor ideges lesz és elkezd ordítozni a tv-vel én meg csak pislogok, hogy mi baja van, aztán rájövök, hogy mit néz. :") Cowboy Bebop (volt) az egyik kedvenc animém. Azt se láttam már jó pár éve, pedig ott jöttem rá, hogy nekem kell egy corgie.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #3373 Dátum: 14 márc 26, 11:11:09 » |
|
Én a harmadik lettem. Nem ismerem, szóval nem tudok róla nyilatkozni. De lehet befolyásoltak a mondatok végén az "obviouslyk", valami rejtélyes oknál fogva mindig azokra kattintottam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #3374 Dátum: 14 márc 26, 12:23:11 » |
|
Én a Tizedik lettem, őt kedvelem. Bár nem "csaltam", már csak azért sem, mert kettőt ismerek összesen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|