Syzygy
|
|
« Válasz #2910 Dátum: 14 márc 20, 13:50:05 » |
|
Nevezzetek taplónak
Basszus Sabaku mennyire tahó vagy.
Szegényt letahóztad, pedig ő csak tapló. Ezzel a diák/nem diák dologgal úgy vagyok, hogy mit kérdezősködik a sofőr? Aki vásárol az tudja milyen jegyet akar és kész. Nem az ő dolga. Kalauznál szintén ugyanez. 50 éves ember is járhat egyetemre és lehet diákja. Fókuszáljon az okmány ellenőrzésére ne a tulajdonosáéra.
Ezzel meg az a gond, hogy pl: buszon már hallottam sofőrtől aki mondta, hogy őt is megbasszák (pénzlevonás) ha nem ellenőrzi hogy megvannak az okmányok, és kiderül hogy úgy adott jegyet "jogosulatlanul".
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 20, 13:58:15 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #2911 Dátum: 14 márc 20, 14:33:46 » |
|
Basszus, akkor még tapló is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 20, 14:39:54 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #2912 Dátum: 14 márc 20, 14:44:42 » |
|
Tőlem is mindig elkérik a diákot, pedig nem hinném, hogy a koromnál többet mutatok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2913 Dátum: 14 márc 20, 14:51:29 » |
|
Mondjuk az igaz, hogy őket is megbüntetik, de az utas is aki másfajta jegyet vesz jó hülye, mert pl nálunk rendszeresen vannak ellenőrök és ott magyarázkodnak, hogy jajj hát otthon hagytam a diákom/ellopták az irataim stb. El kell menni megcsináltatni az ideiglenest azt csá, nincs ilyen probléma. Bár nálunk is csak a sofőrök kb 60-70%-a kéri el a diákot, a többi rá se néz csak a bérletre, hogy érvényes-e. Te meg örüljél, hogy nem a babakocsi-igazolványodat kérik el amilyen fiatalnak kinézel.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 20, 14:56:05 írta Viir »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #2914 Dátum: 14 márc 20, 14:52:43 » |
|
Tudom, hogy megbasszák, de épp ezt mondom, hogy az okmányt ellenőrizze és ne a tulajdonost faggassa. OPkmányon van kép, amit össze lehet vetni a tulajjal. De ez a kérdezősködés, hogy hogyhogy még diák vagy/miért nem diákot kérsz nem az ellenőrzés része szerintem. Bár lehet ismerkedni akarnak. A buszsofőrök imádnak csajozni. Mondjuk sok jóképű van köztük, legalábbis itt Pécsen. http://www.pecsiujsag.hu/helyi-hireink/all-a-kolosszus-a-szechenyi-teren-a-leonardo-kiallitast-reklamozza *.*
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 20, 14:53:37 írta Sevanna »
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #2915 Dátum: 14 márc 20, 15:00:00 » |
|
A diákigazolványos kép egy vicc, simán kölcsön lehet adni szinte bárkinek és nem mondják meg az ellenőrök, hogy nem ő van a képen. természetesen én ilyen sosem csináltam, csak elméleti jellegű az okfejtésem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #2916 Dátum: 14 márc 20, 15:10:33 » |
|
Mondjuk a húgom diákjával jártam én is rendszeresen. A nagyobbikkal néztek már minket ikreknek, de a kisebbikkel nem hasonlítunk túlzottan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #2917 Dátum: 14 márc 20, 15:12:20 » |
|
A nővérem is sokáig használta a diákomat, sőt, még az egyik bátyám is. A képet soha nem nézték meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2918 Dátum: 14 márc 20, 15:15:57 » |
|
Mi annyira nem hasonlítunk nővéremmel, hogy esélytelen, hogy az enyémet használja mert ha nézik a képet simán lebukna. (Meg amúgyse adom neki oda. :3)
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #2919 Dátum: 14 márc 20, 15:17:52 » |
|
Nekem egy diákom volt, amit elsőben csináltattunk. Szóval egy 7 éves kislány képpel nem volt gond igazán. Azt a diákomat meg mindenhol elfogadták, ha volt a hátulján matrica.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #2920 Dátum: 14 márc 20, 15:20:10 » |
|
Nem nézik a képet nagyon szerintem. Bár én azt csináltam, hogy ha jött az ellenőr, akkor mutattam a bérletet és mint jó gyerek elővettem a diákot és csak a hátulját mutattam, hogy van matrica. És ez mindig működött. Kézbe se vette.
3. Harry Lloyd (Viserys Targaryen) is Charles Dickens' great-great-great-grandson. Megbocsájtok Viserys-nek. *.*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2921 Dátum: 14 márc 20, 15:23:31 » |
|
Harry Lloyd írtó cuki pasi lenne, csak van pár olyan kép, amin konkrétan cigánybajusza van és az undorító. 1 diákod? Középsuliban nem kellett újat csináltatnod? o.o
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #2922 Dátum: 14 márc 20, 15:24:56 » |
|
Kellett volna, de... lusta voltam képet csináltatni és azt mondták, akkor annak matricát. 2 évvel később, meg miután beadtam a lapot kb 1 évig nem kaptam meg a diákomat és tudtam használni 2 hónapig kb. hivatalosan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #2923 Dátum: 14 márc 20, 16:06:16 » |
|
Vera, kapd be! Kikérem magamnak. Simán kinézek 17-nek. Viszont nővéremmel mi sem hasonlítunk, így hát fölösleges lenne elkérnie. Bár sok gyerek nem hasonlít a gyerekkori énjére. Van egy osztálytársam (lány) és úgy néz ki mint egy elhízott Harry potter. De kajak. És a személyi képe meg olyan mint egy betépett skrilex. Kicsit nagy a különbség a két kép között xdd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #2924 Dátum: 14 márc 20, 16:11:38 » |
|
Tejószagú mész virág Hakuu, mindennek van határa! Itt kicsik is fórumoznak (mint te) s nem szabad káromkodni. Anno még azt se lehetett kiírni hogy szar. Lehet most se lehetne, csak nem figyelnek rá a nagy és okos moderátorok. (Ez most nem irónia volt.)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 20, 16:13:17 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
|