Sevanna
|
|
« Válasz #2865 Dátum: 14 márc 19, 14:23:07 » |
|
Inkább privátban írom le. Age of empires még egy játék, ami nekem totál kimaradt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2866 Dátum: 14 márc 19, 16:22:48 » |
|
Azt az eget, itt mindenki koczka? Szeretem ezt a helyet! Syzy nagyon menő az avád, olyan syzygy-s. Na valaki írhatna nekem egy összefoglalót, jogy mik történtek az elmúlt 20 napban amig én..... inaktív voltam minden érzelembe..
Ui. Off.: valaki megtaníthatna lol-ozni, onnan kezdve, h honnan szedjem le xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 19, 16:24:27 írta kronosz7 »
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #2867 Dátum: 14 márc 19, 17:16:03 » |
|
Nos, a Lol-hoz annyit, hogy gyere ide majd regisztrálj, elvileg utána le tudod tölteni! Másodszor, gyere ide: http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=4527.msg521622#msg521622 itt minden kocka boldogan mesél neked és segít a bajban mintha egy régi bajtárs lennél. Ott le írják a szabályokat is. Amúgy nagyon könnyű. Ha leszedted segítek ismerkedni a játékkal. Mi történt 20 nap alatt? Várjunk csak, volt egy nemzeti ünnepünk, volt szó kutya-macska, időjárásról. A többit olvasd el.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2868 Dátum: 14 márc 19, 17:24:37 » |
|
Ahh akkor ahogy sejtettem semmi.nem történt, bár nem csoda.. nélkülem.. Mondjuk 1 dolog történt, aminek nem örülök.. hugi 1 évvel kevésbé kicsilány és ez ellen tiltakozom... :F
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #2869 Dátum: 14 márc 19, 17:28:48 » |
|
Jaj Kronosz, látom csak most kezdted el a bátyó életmódot. Ha félsz attól, hogy nem marad többé kislány vagy, hogy megrontják, nagyon egyszerű dolgot kell megtenned. Fogod magad, elaltatod, hogy könnyebb egyen cipelni, de akár sütivel is vezetheted az útját, majd egy kunyhóba egy hegy tetején, najó az nem jó, mert akkor lesz kilátása. Akkor egy völgyben egy toronyba bezárod. Sok-sok Disney dvd-vel, hogy énekelje azokat a lányos dalokat minden egyes nap és csak azok legyenek a barátai. Ha néha napján meglátogatod, már nem lesz gond. Bár pár nyugtató is kellei fog... tudod a kamasz kor, egy-két gyereknél elviselhetetlen még, ha toronyba is van zárva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2870 Dátum: 14 márc 19, 17:33:36 » |
|
Az a baj van egy nővére vele valszeg ezt csinálták, az eredményről kérdezd hencut. Szóval új recept kell, plussz ami gond, hogy ő kábít engem el sütivel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #2871 Dátum: 14 márc 19, 17:48:27 » |
|
Dota után átmennél gagyiba és elkezdenél lolozni? Naaaa....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #2872 Dátum: 14 márc 19, 17:49:27 » |
|
Minagi igazán frappáns ötlet, de mondjuk egy kis kaja sem ártana. És a disney helyett inkább legyenek animék Hajaj Szabina egy őrült ámokfutó. Én is nem rég kezdtem lol-ozni és már Jinxel tiszta jó vagyok. Jaa és Eastra regisztrálj ne Westre mert játszhatunk együtt. Apropó süti, találd ki mikorra süssem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #2873 Dátum: 14 márc 19, 17:53:39 » |
|
Dota után átmennél gagyiba és elkezdenél lolozni? Naaaa.... Naná, a hugica is játszik. Övék lesz a világ. Én már csak tudom, a vér szerinti bátyámmal játszottunk. Hakuu, gondoltam az alap, így nem teszem hozzá, ahogy a fürdőd, és a mellék helységet sem. Najó, de csak nyálas animéket nézhetsz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2874 Dátum: 14 márc 19, 17:59:28 » |
|
Na igen, mivel a dotát már lezártam kell valami új kihívás, tdomtök állat voltam bh- val meg doom-al, de ez van..
Hugi: majd amikor össze tudunk szaladni. Am te engem bármikor meglátogathatsz, csak szólj előtte, holnaptól tudom megmondani hogy dolgozok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #2875 Dátum: 14 márc 19, 18:04:12 » |
|
Jó hát alap, de szerintem erről Kron simán megfelejtkezik. Nemár csak egy kis Narutot azért... Fuha mekkora gengszterség lenne majd jól elverni mindenkit. Bár csak be kéne jutnom idén rankedbe Rendben majd írsz és akkor lenézek, jövőhéten valamikor. Feltéve ha jó.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 19, 18:05:37 írta Hakuu »
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2876 Dátum: 14 márc 19, 18:15:48 » |
|
Na igen kicsit feledékeny vagyok.. am valszeg nekem ez a hétvége lenne jó.. de még nem tuti.. Remélem valaki feldugja magagának az ösdzes magyar állam vasúton közlekedő szerelvényt, akinek hála ilyen fos állapotban van... idén még nem értem el egyszer sem a csatlakozásom.......
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #2877 Dátum: 14 márc 19, 18:18:05 » |
|
tök állat voltam bh- val meg doom-al, de ez van..
Annyira mint Affleck a fantomokban? Emlékszem bár már nem tudom kivel, ursa+venge kombóval mindig sikerünk volt. Azt sajnálom, hogy a NOTD-t nem vittük ki teljesen sosem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2878 Dátum: 14 márc 19, 18:19:23 » |
|
Tibi hibája, mert nincs nete xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #2879 Dátum: 14 márc 19, 18:25:12 » |
|
Tibi most bevonult a Krímbe?
|
|
|