Saphira
|
|
« Válasz #2730 Dátum: 14 márc 16, 23:21:54 » |
|
Turócszentmárton minden bizonnyal Turóc vármegyében volt, fent-fent a messzi északon, ahol már senki se beszél magyarul és el lennék veszve. Persze erre találták ki az angol nyelvet, de akkor is el lennék veszve. Érdekes, voltam már Lengyelországban, Horvátországban, Szlovéniában, Ausztriában, Angliában, Olaszországban, mindenhol jól elbeszélgettem az ottaniakkal, csak Szlovákia volt a kivétel. Magam sem tudom, miért. (Székelyföld meg olyan, mintha Magyarországon lennél, az tiszta ügy. ) A DOTE Beer challengere hívta a másik három egyetemet, és Pécs válaszolt. A sört a Pécsi sörgyár állta. Debrecenben bezzeg nincs sörgyár.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #2731 Dátum: 14 márc 17, 00:28:59 » |
|
takony zöld haj hányás naranccsal !!!
Miért éppen ez jutott eszedbe? Csak nem erre buksz?
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #2732 Dátum: 14 márc 17, 00:34:50 » |
|
Ahogy mondtam embere válogatja.Legalább egyedi,és nem sablonos Most ide írom:Le a kalappal ha találsz egy olyan lányt akinek természetesen ilyen a "sörénye".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #2733 Dátum: 14 márc 17, 00:54:50 » |
|
Hát természetesben olyat biztosan nem talál senki. De még festve se nagyon.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #2734 Dátum: 14 márc 17, 08:29:44 » |
|
Pécs a legjobb hely a világon. Amúgy hol volt ez a sörösdi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #2735 Dátum: 14 márc 17, 13:28:23 » |
|
Ideje lenne komolyabban lenéznem abba a városba. Az egyik barátnôm hív mindig, hogy menjek le, látogassam meg. Oda jár orvosira. Egyszer tényleg le kell kukkantani oda. Kb. 10éve jârtam arra ês akkor éppen a családfánkat kutattunk fel, szóval semmit nem láttam a városból.
Mêgis, hogy képes valaki 1,5-2órán át ázni, fürödni? O.o
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #2736 Dátum: 14 márc 17, 13:31:41 » |
|
Én is támogatom, hogy gyere. Az orvosin dolgozom, micsoda véletlen. Vannak idevalósi őseitek? :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #2737 Dátum: 14 márc 17, 13:53:51 » |
|
És mit csinálsz az orvosin amúgy? Nos, ezzel megfogtál, mert nem tudom. Lehet, de lehet csak azért mentünk oda le, mert akit megbíztunk, hogy kutasson fel minket, az vagy ott lent talált valamit, vagy, oda valósí. Kicsi voltam és erre nem figyeltem, viszont simán lehet, hogy apai ágon vannak odavalósi őseim.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #2738 Dátum: 14 márc 17, 15:18:55 » |
|
Titkárnő vagyok az egyik tanszéken. Épp most találtunk ki egy két napos villányi workshop tervezetet. *.* És honnan jött az ötlet, hogy felkutatjátok a családfátokat? Én sokra becsülöm az olyan embereket, akik érdeklődnek a múltjuk iránt. Ja és a mai nap felfedezése: híztam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #2739 Dátum: 14 márc 17, 15:21:22 » |
|
Az gondolom jó a te esetedben. Nekem meg manapság beállt egy standard súly, amit hónapok óta tartok, és sokkal királyabb is így, mint régen, a nagy ingadozások idején.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #2740 Dátum: 14 márc 17, 15:29:44 » |
|
Én is beálltam egy ideje Niki, és tökre élvezem igazából. Amúgy gratulálok Seva, gondolom nem fogsz emiatt sírni a sarokban. Több oka is volt, anyukám része elég kusza és izgalmas. Viszont konkrétan akkoriban a legidősebb bátyám ki szeretett volna utazni Izraelbe, és bizonyítania kellett, hogy anyai ágon, egy hangyafasznyit is, de van benne zsidó vér. S kiderült, hogy egy hangyafasznyi tényleg van, ami elég volt, tudta papírokkal bizonyítani és kiment 3 hétre sok emberrel. Engem nagyon érdekel az anyai-apai ág is egyaránt, kíváncsi vagyok a családom múltjára nagyon. Történetek derengenek, de konkrétumot nem tudok, amit sajnálok, és egyszer tényleg kell egy nagy utána nézés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2741 Dátum: 14 márc 17, 15:38:50 » |
|
Egyszer én is terveztem, hogy felkutatom, de sose jutottam el odáig, hogy el is kezdjem, annyit tudok, hogy apai ágon valami német talán van, de a többiről sejtésem sincs... Pedig ki tudja mik derülnének ki. :3 (Saphi amúgy ezzel a dologgal, hogy nem bírja a francia nyelvet így vagyok én is, meghallom és szívem szerint elfutnék jó messzire, hogy soha többé ne halljam. )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 17, 15:40:06 írta Viir »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #2742 Dátum: 14 márc 17, 15:44:26 » |
|
Én kb 10 éve 44 kiló voltam. Sosem ingadozott a súlyom. Most olyan 50 felé lehetek kb. Nem sírok miatta csak félek, hogy a télen vett tavaszi gatyáim kicsik lesznek. Du azonnal fel kell próbálnom őket. Izraelbe én is mennék. De oda nem lehet csak úgy valóban. És bennem semmi zsidó vér nincs tudtommal úgyhogy felejtős a dolog. És hogy érezte magát? A mi családunkról rengeteg mende-monda kering szintén. De túl messzire nyúlik vissza ahhoz, hogy ki lehessen deríteni szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #2743 Dátum: 14 márc 17, 15:49:47 » |
|
Úgy tudom csak úgy is lehet menni, vagy nem? Neki azért kellett mert amilyen csoporttal ment, azoknak volt szükségük ezekre a papírokra. Iszonyatosan élvezte. Elsőnek kidobták őket a semmi közepén és önállónak kellett lenniük. Egy ismeretlen terepen, a cuccaik 3/4ét elvették stb. Bátyám MacGyver típus egy kis Rambo beütéssel így ő nagyon élvezte. Később össze szedték őket, és körbe néztek. Nagyon oda volt. Azt hiszem ez pont olyan 2003-2004 környékén lehetett. Akkor hozott vízpipát is, ami gyönyörű volt. Előtte nem nagyon ismertük. A másik bátyám persze eltörte egyszer mikor ide-oda vitte...-.-'
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|