Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #2310 Dátum: 14 márc 09, 06:53:37 » |
|
Olyan kis aranyos *-* Mellesleg kis szőrös akkor Hukimajom. Úgy szeretnék egy Hukimajmot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #2311 Dátum: 14 márc 09, 10:02:04 » |
|
Engem is hívtak, hogy lányokkal nő napozzak, és úgy ünnepeljünk, de mivel eléggé képtelennek tartottam a dolgot, nem mentem inkább. Legpuccosabb a fekete Camel, legjobb pedig a sárga egyértelműen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2313 Dátum: 14 márc 09, 12:26:06 » |
|
Szerettem ezt a sorozatot. Neked meg sok sikert holnapra. ^^ Nőnap alkalmából inkább kiélveztem tegnap a jóidőt, közöltem apuékkal, hogy nem vagyok hajlandó semmit csinálni, kifeküdtem a fűbe vízipipázni meg sörözni. :3 (Aztán hátrazavartak délután kertet ásni. ) És rájöttem, ha már szőrös állatkát akarnék a nyúl mellett, az egy gyűrűsfarkú maki lenne, alig várom, hogy menjek az állatkertbe (esküszöm még soha életemben nem voltam egyikben se) és felmásszanak a nyakamba. *-*
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 09, 12:32:08 írta Viir »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #2314 Dátum: 14 márc 09, 13:00:53 » |
|
Ez nekem is tanulságos volt Saphira, csak azt nem értem, hogy az öregnek miért áll végig a farka.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2315 Dátum: 14 márc 09, 15:17:44 » |
|
Az egyik szlovák oldalon épp olvastam egy kis írást a női mellekről amiben az állt, hogy a kis mellek leginkább a jól szituált férfiaknak tetszenek. Máris kevésbé aggódom a jövőm miatt.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2316 Dátum: 14 márc 09, 15:24:56 » |
|
Ezek szerint akkor elvileg szép jövő vár ránk. Amúgy Gdat neked tényleg megártott az edzés ha ez jutott róla eszedbe. :DDD Ilyen fenyegetés van benne: Most rajtakaptalak koleszterin! Tűnj el innen!- Hűűű de ijesztő, és amilyen átéléssel mondja.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 09, 15:29:51 írta Viir »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2317 Dátum: 14 márc 09, 15:36:32 » |
|
A jól szituált férfiak prűdek, ezért félnek a nagy mellek ősi vonzerejétől. A laposakhoz csak menekülnek és boldogtalan életük lesz velük. Örülök hogy egy paraszt vagyok, tejcsárda nővel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #2318 Dátum: 14 márc 09, 16:31:27 » |
|
Erre nagyjából ennyit reagálhatok: A Szavak most felesleges lennének
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #2319 Dátum: 14 márc 09, 16:40:22 » |
|
úgy teszek, mintha nem is olvastam az előző néhány kommentet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2320 Dátum: 14 márc 09, 16:43:37 » |
|
Én nem csak úgy teszek. A vesemese az jó volt, azt a rajzfilmet mi is szerettük a tesóimmal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #2321 Dátum: 14 márc 09, 16:48:37 » |
|
Miért teszel úgy Zita? Noémi, csak a remény miatt írta ezt valaki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2322 Dátum: 14 márc 09, 16:53:31 » |
|
Biztos nem. Hisz mind tudjuk, hogy amit az internet ír csak igaz lehet. Egyébként még, ha nem is igaz, az igazán jó fej, igazi pasiknak tetszenek a kis mellű lányok. xD
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2324 Dátum: 14 márc 09, 17:00:21 » |
|
Jah, mert a kisállatos téma annyival jobb, érdekesebb, értelmesebb volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|