Ayumichan
|
|
« Válasz #2295 Dátum: 14 márc 08, 16:51:59 » |
|
Köszönöm szépen. Amúgy én is szőrpárti vagyok ha állatokról van szó. Mondjuk van 1-2 kígyó aminek szép mintája és színe van, de hüllőt nem tartanék már csak azért sem mert anyám irtózik tőlük.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2296 Dátum: 14 márc 08, 17:02:41 » |
|
Azért engem se nézz szőkének. :3 Ennyire fontos, hogy egy állat szőrös legyen? Jó, tény, elismerem, fordítva vagyok összerakva. A boát is szépnek találom meg a többi ilyen hüllőt, a Varázslatos iskolabuszban is ott volt Lizike, simán hazahoztam volna egy olyat. *-* Kígyót meg már csak azért se hozhatnék haza, mert ugye élő egérrel kell őket etetni, na az én anyám meg sikít ha egyet is meglát.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 08, 17:11:23 írta Viir »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2297 Dátum: 14 márc 08, 17:14:03 » |
|
Hölgyek, nőnap alkalmából szívesen megsúgnám, hogy miként tudtok szőrös kisállatot simogatni akár most azonnal és teljesen ingyen, de a fórumszabályzat gátamul vala.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2298 Dátum: 14 márc 08, 17:55:41 » |
|
Boldog nőnapot fórumos csajok És a Zolikat se feledjük Megvolt az írásbeli vizsgám is 3hét múlva kiderül van-e nyelvvizsgám vagy nincs De szerintem megvan
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #2299 Dátum: 14 márc 08, 19:23:58 » |
|
Úgy látszik a nőnap pozitívan hat rád Micsudi. Mielőtt még elfelejteném: Boldog Nőnapot Kívánok! - Minden Zoltánnak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 08, 19:24:33 írta K ichigo »
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #2300 Dátum: 14 márc 08, 19:37:15 » |
|
Nőnap van? El is felejtettem ezt. Az elmúlt napokban sok dolog történt és nem tudtam sokat aludni. Köszönjük képet, K ichigo!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #2301 Dátum: 14 márc 08, 19:53:09 » |
|
Kis szőrös, puha párti vagyok. Marad a nyuszi. Talán majd ha elköltözök itthonról lesz egy nősteny cicám, egy szép szürke.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2302 Dátum: 14 márc 08, 20:34:10 » |
|
A nők folyton azzal szórakoznak, hogy eldugnak dolgokat a férfiak elől, majd elővarázsolják azokat egy szembetűnő helyre, hogy hülyének állíthassák be a férfikat. Ennek ellenére mi még ünnepeljük őket. Hősök vagyunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #2303 Dátum: 14 márc 08, 20:49:25 » |
|
Jól eldugni valamit azután jól látható helyre "varázsolni"? Milyen jó hogy nekem ilyenekkel nem kell foglalkoznom. Kis szőrös, puha párti vagyok.
Az ilyen aranyos megnyilvánulásnak nem lehet ellenállni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 08, 20:57:10 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #2304 Dátum: 14 márc 08, 20:59:58 » |
|
Mégha rosszaságot is csinálnak, alig tudok rájuk haragudni. Olyan kis édes minden macska.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #2305 Dátum: 14 márc 08, 21:24:08 » |
|
Nőnapra én azt kaptam, hogy barátom minden mezei virágot letépett és a hajamba rakta, majd amikor megcsókolt szétdúlta őket. ^^" Kellően szélfútta és romantikus volt a külsőm mint Margonak. Állatkertbe megkértek, hogy fotózzak egy dokumentációhoz. *.* Nagyon élveztem. A felére jutott csak idő úgyhogy jövő héten újra megyek. A macskákra tényleg nem lehet haragudni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #2306 Dátum: 14 márc 08, 22:15:47 » |
|
Még az a Club hüvely =D Én is mindig azt veszem. Jobb napokon Sophie-t
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #2307 Dátum: 14 márc 08, 22:19:30 » |
|
Anyám rendszeresen ilyenbe tölti, a fehér végűt veszi mert a barna végűért nincs úgy oda.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2308 Dátum: 14 márc 08, 23:59:44 » |
|
A barátnőimmel olyan nőiesek voltunk hogy beültünk sörözni nőnap alkalmából a szokásos szombat este, a szokásos kis kocsmánkba. Amikor hazaértem, pedig konkrétan egy botanikus kert várt az íróasztalomon..Milyen "jó", ha az ember egész nap nincs otthon az ilyen ünnepeken!
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #2309 Dátum: 14 márc 09, 00:07:46 » |
|
De legalább jó illatot csinál. Sokszor volt (ez május környékén volt) hogy amikor virágzik az orgona felvittem és igen csak kellemes illatot varázsolt a házba. Semmilyen mesterséges parfümözött illatosítóhoz nem hasonlítható.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|