Syzygy
|
|
« Válasz #1755 Dátum: 14 feb 28, 20:44:37 » |
|
Csupán arra célzott hogy nincs megelégedve a saját vezetéknevével és a házasság közbeni névátvétel egy jó lehetőség arra hogy megszabaduljon tőle. Pontosan, de ha kit érdekel a névfelvétel, akkor nem is érezném úgy hogy nem vagyok vele megelégedve, hiszen nem azonosítom magam vele, nem jelent semmi negatívumot az életemben, elengedtem. Amúgy Aes azt hiszem, hogy a motoros fenékmutogatós jelenet dublőr szóval ne csalódj annyira.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 28, 20:45:46 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1756 Dátum: 14 feb 28, 20:52:31 » |
|
Az a jelenet még nem is volt, az előző megállapításom az első 20 perc alapján született. xd - Ez a tőzsde! Itt nem lehet pénzt lopni! - Akkor maguk mit csinálnak itt? Nagy arc ez a Bane.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 28, 21:21:58 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1757 Dátum: 14 feb 28, 21:26:34 » |
|
Ja, mondjuk ez tényleg furán jött ki, de mondjuk ettől még a bekezdés mindkét része igaz Én úgy vagyok vele, hogy szerintem az is teljesen okés ha egy nő felveszi a férje nevét, a férj a nőét, vagy a kötőjeles módszert használják. Mondjuk utóbbi esetben ha a gyerek házastársának is kötőjeles neve van, kíváncsi vagyok mi lesz a gyerekkel xD És igen, én majd leadom a nevem, de nem azért mert olyan rohadt hagyománytisztelő vagyok vagy mert nem szeretem(volt 16 évem megszokni), csak érthető okokból nem túl előnyös a hangzása, és számomra a név nem valami hű de szimbolikus/öndefinícióm alapja dolog, legalábbis a vezeték semmiképp sem. Őszintén, rohadtul nem érdekel a dolog azt az egyet leszámítva hogy 'né' soha a büdös életben nem leszek. Bár igaz, akkor oda lesz a nagyon menő L.Sz.L monogrammomnak is... Nekem a Lenkéről mindig a Lebeke név jut eszembe ami meg egy Böszörményi Gyula regényben volt.. újra kéne azt is olvasni.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #1758 Dátum: 14 feb 28, 21:40:54 » |
|
Az egész a hitről szól. A hitről, amit magadba vetsz. Felállsz vagy nem? Megelégedsz a semmivel, vagy lépsz egyet, bátran, nagyot, olyat, ami akár az egész életedet megváltoztathatja? Igen, persze, minden mélyponton megfogalmazódik benned, hogy nem akarod, hogy legszívesebben kiszállnál az életedből, mert még egy nehézség, meg egy újabb akadály, és azt már nem tudod elviselni, mert most már aztán tényleg nincs több erőd - közben meg pont annyi van, amennyire szükséged van. Se több, se kevesebb. Ha ezt elfogadod, onnantól nincs nehézség. Onnantól nem állítasz akadályokat magad elé, hanem ha kell, becsukod a szemed, és bármennyire is fáj, megteszed a következő lépést, ugyanis bízol benne, hogy ennél csak jobb lehet. Hogy megérdemled. A szürkeség csak ott van, abban a pillanatban, amibe egy picit belehaltál, ahova bezártad magad. A színek kint várnak, van belőlük bőven. Csak engedd meg magadnak, hogy nálad is maradhassanak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #1759 Dátum: 14 feb 28, 21:47:46 » |
|
Most azt akarod, hogy Coelhó munkanélküli legyen?
Oravecz Saphira
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 28, 21:49:44 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #1760 Dátum: 14 feb 28, 21:58:01 » |
|
Egy ideig most maradni fog, de Ifjú Sátán nagyon okos karakter úgy, hogy erre kell gondolni és elmúlik a régi beidegződés. A Lenkéről mindig a Mezte Lenke jut eszembe.
Ja, ráadásul szimbolikus a jelentése. Bár a fúzió se lenne már rossz dolog, le kéne verni Cellt. Coelho meg egy darabig nem lesz munkanélküli, most talált melót bölcsészdiplomával (és nem a Mekiben ).
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 28, 21:58:38 írta MrSaiyan Coelho »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #1761 Dátum: 14 feb 28, 21:59:05 » |
|
Valaki kiírta ezt a szöveget facebookra, elkezdtem olvasni, és a negyedik mondatnál már komolyan nem értettem, miről szól. Rögtön Oravecz Nóra jutott róla eszembe.
Aztán megnéztem google-n, és kiderült, hogy valóban ő írta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #1762 Dátum: 14 feb 28, 22:04:12 » |
|
Nem volt nehéz kitalálni, nagyon rá illik. Coelho meg egy darabig nem lesz munkanélküli, most talált melót bölcsészdiplomával (és nem a Mekiben ). KFC?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #1764 Dátum: 14 feb 28, 22:18:16 » |
|
Akkor Subway, de az nem jó, mert ott szendvicset csinálnak te meg elvileg férfi vagy. De Starbucks sem lehet mert az meg túl mainstream.
Több alternatívát nem tudok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #1765 Dátum: 14 feb 28, 22:19:45 » |
|
Na jó, igazából a sarki hamburgeresnél vagyok. De Tony Montana is így kezdte.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #1766 Dátum: 14 feb 28, 22:25:21 » |
|
Mikor fogsz eljutni erre a szintre?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #1767 Dátum: 14 feb 28, 22:33:20 » |
|
Soha, én nem vagyok olyan ügyetlen, hogy leegyem magam porcukorral.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #1768 Dátum: 14 feb 28, 23:04:01 » |
|
Áá, ez a második egy órán belül:
"Nem akkor kell megijedni, amikor egy nő túl sokat törődik veled. Igen, rémisztő lehet. Kicsúszhat az irányítás a kezeid közül, mármint az érzelmeid felett... Na és aztán mi van? Nem élhetsz jégcsapként egy életen át. Elfogadhatod, vagy nem. De nincs olyan, hogy kérek is meg nem is. Jövök, ha elfogy és épp más nem adja meg, de egyébként meg magas ívben elkerülöd. A szeretet nem játék. Nem szórakozhatsz vele kényed kedve szerint.(...)"
Oravecz Nóra
Valaki elemezze már nekem, mit akar ezekkel a mondatokkal mondani, mert én valamiért nem tudom felfogni. A kedvencem a "kicsúszhat az irányítás a kezeid közül, mármint az érzelmeid felet". Vajon hogyan csúszhat ki az irányítás az érzelmeim felett?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 28, 23:05:37 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1769 Dátum: 14 feb 28, 23:08:28 » |
|
Ki a jó búbánatos törpilla ez a kedves-drága Nóra? És mennyire gáz már láthatatlanba megutálni valakit? Komolyan, az egy dolog hogy értelmetlen hülyeségeket ír vki, ez itt az internet könyörgöm, de legalább megfogalmazni meg tudná.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
|