Chakna
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Otakugirl
|
|
« Válasz #1620 Dátum: 14 feb 26, 22:32:36 » |
|
Okké. Szerintem lassan elkezdek félni tőletek
|
|
|
Naplózva
|
"Nem is tudtad? Ha valaki megjelenik az álmaidban, az azt jelenti, hogy az illető annyira vágyik arra, hogy veled legyen, hogy kilép a testéből és egyenesen a te álmodba repül."
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #1621 Dátum: 14 feb 26, 22:34:38 » |
|
Kroncsi reakciója felbecsülhetetlen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #1622 Dátum: 14 feb 26, 22:37:23 » |
|
Okké. Szerintem lassan elkezdek félni tőletek Miért? Olyan félelmetesek vagyunk? Hakuu, nem kötekedésből de az az aláíráskép ott neked igaz hogy nem néztem meg de kapásból nagyobb mint lehetne. Engem nem zavar de le fogják kapni onnan.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 26, 22:39:31 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1623 Dátum: 14 feb 26, 22:38:14 » |
|
Én már magamtól is félek.. Nem csak tőled... Igaz hogy izé.. Kicsit ittam egy pár kortyocskát... Egy kis söröcskét... Letöltöttem a legújabb Space Pirate Captain Harlock 2013 filmet, és szakadni fotok, de még nem hogy magyar felirat sincs hozzá, hanem még angol se... Nincs mese, asszem meg kell tanulni japánul!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1624 Dátum: 14 feb 26, 22:39:02 » |
|
Hakuu!
Az aláírásod nem felel meg a szabályoknak, cseréld vagy kicsinyítsd le, mert ez így nem az igazi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #1625 Dátum: 14 feb 26, 22:42:56 » |
|
Megcsinálták itthon is a didergő gyerekes videót. Az első srác biztos látta a norvégot. Bár a hajléktalan tuti nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #1626 Dátum: 14 feb 26, 22:44:45 » |
|
Nincs mese, asszem meg kell tanulni japánul! Animéből csak ragadt rád valami, plusz a vizuális információk (vagyis amit látsz hogy mit művelnek) akkor már egész szépen meg lehet érteni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1627 Dátum: 14 feb 26, 22:46:43 » |
|
Jaja! Láttam én is a videót.. Érdekes látvány volt, hogy az öreg odasétált a lópokróccal... Ayumi.. Így besörözve meg asszem tökmindegy is...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #1628 Dátum: 14 feb 26, 22:48:12 » |
|
Volt még 1 agyon menő játék, valami verekedős fel lehetett benne venni 1-2 tárgyat is meg úgy rémlik volt egy nagydarab karakter meg egy kis karatés meg tán két női karakter, de nagyon jó volt az is, meg a szuper máriós versenyzőautós xD
ejnye, az a fighting force, próbáltam pár éve emulátorral, de azt ketten az igazi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1629 Dátum: 14 feb 26, 22:54:18 » |
|
gman, mit felvágóskodsz, h milyen jó nőd van pedig te egy selejt vagy?
Mert ez van. Lényegében fel s levágóskodok, miközben a húgoddal privizek. Bele se merek gondolni, mit tud írni egy ilyen perverz ember henriettácuunak.. na majd "büdös"-nek átirányít téged és ő eligazít. gman mi a teljes neved és a születési dátumod, vagy anyukád neve, vagy bejelentett lakcímed? Syzy: isten császár vagy tutam, h valami fight, azok a játékok mennyivel élvezetesebbek a mostaniaknál 1-2 jó játéknál nem tudnék többet az elmúlt pár év alatt.. Fáradt vagyok.. meg tiszta takony.. de holnap megyek hazaaaaaa! *_* Hugicám, melyik reakciómra gondolsz? :O szedd ki a szükséges adatokat gmanból, tudod a kezem messzire elér
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #1630 Dátum: 14 feb 26, 23:02:46 » |
|
Ugyan már, minek fárasztod magad ilyenekkel? Elég beárulni Ildikónak hogy csajozgatni akar ő majd elvégzi a piszkos munkát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #1631 Dátum: 14 feb 26, 23:04:45 » |
|
Hakuu!
Az aláírásod nem felel meg a szabályoknak, cseréld vagy kicsinyítsd le, mert ez így nem az igazi.
Na vegre, tudod milyen nehez beallitani? En technikai analfabeta vagyok Es meg nem is a jo kepet raktam oda eloszor :'( Kroncsi a vedelmezo Onii-chan. Hehe. Azert ne jelentsd fel, nem bantott De a batyam kerese szent
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1632 Dátum: 14 feb 26, 23:04:51 » |
|
Nem mintha Ildikó azt hinné, gman fel tudna szedni bárkit is. a helyében nem hinném xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1633 Dátum: 14 feb 26, 23:05:57 » |
|
Ilyet soha nem tennék azért bennem él a férfitársaim iránt a betyárbecsület, szal nem nyomom fel Miért ne tök viccesen szoktam intézni am másképp akartam megszívatni xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 26, 23:07:38 írta kronosz7 »
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #1634 Dátum: 14 feb 26, 23:07:33 » |
|
Azért mert empatikus vagy és olyat még az ellenségednek sem kívánsz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|