K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #1425 Dátum: 14 feb 26, 00:25:01 » |
|
Elég tüzes képet választottál Lew.nekem bejön. Kép párként se semmi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1426 Dátum: 14 feb 26, 00:26:55 » |
|
Nem sok közöm van ugyan hozzád Saphi, de ha neked tényleg az én lelki támaszom kell, akkor csak írj rám.
Amúgy félre értettél. Az első kérdésem csak költői. A másodikra vártam volna valami konkrétumot Zitától, de ebből semmi sem lett.
Egyébként cuki vagy.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #1427 Dátum: 14 feb 26, 00:28:22 » |
|
Köszi Lew, Satsuki mindenképp jó <3
Avatarodon felbuzdulva váltottam én is :D most már avatar tesók vagyunk (H) Ez mekkora utalás volt. :D Alig várom a kövi részt, tuti valami epik cucc lesz benne. :D Amúgy jóféle kép, de Okabe is menő volt. :D Zita, a te Morgiana profilod is aranyos :D Kichigo - zavarna a Kichi? - Rukia a nagy kedvencem, bár Ichigóra kíváncsibb vagyok. :) Saphi. Éhes lettem. :)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1428 Dátum: 14 feb 26, 00:30:53 » |
|
Valszeg Okabe előbb-utóbb még visszakerül de most annyira tetszett az új rész hogy Ryukonak itt a helye Sejtettem hogy le fogod vágni miért írtam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #1429 Dátum: 14 feb 26, 00:32:52 » |
|
Nem sok közöm van ugyan hozzád Saphi, de ha neked tényleg az én lelki támaszom kell, akkor csak írj rám.
Úristen, tudod mióta várok erre???? Végre kiönthetem neked a lelkem!!! Ja, nem. Amúgy arra céloztam, hogy te is beszóltál, bár nyilván tudod, hogy ezt akartam mondani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1430 Dátum: 14 feb 26, 00:33:40 » |
|
Heo, szerintem én válaszoltam rá: annyi a szitu, hogy az osztályban a fiúk csordaszellemben élnek és én nem vagyok benne, ezért piszkálnak.
Köszi, Haku, ha már lány vagyok, akkor a kedvenc női karakteremet rakom be.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #1431 Dátum: 14 feb 26, 00:34:04 » |
|
Be kellet fásliznom a jobb csukló-kéz fejemet, mert megint kezd feldagadni. Így nem csak írni nehezebb...o.o
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1432 Dátum: 14 feb 26, 00:34:58 » |
|
Egyáltalán nem zavarna a Kichi.Lehet akár Ichi is. A Lényeg hogy magamra ismerjek. Lew megvan a kép nagyobb felbontásban?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #1433 Dátum: 14 feb 26, 00:38:02 » |
|
Látom elvagytok Shaphira és heo. Normális hogy reggel 7kor kelek mert holnap dolog van és én még jó kocka módjára itt kuksolok?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 26, 00:38:47 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1434 Dátum: 14 feb 26, 00:38:27 » |
|
Meg van, de beírod Google-be hogy Matoi Ryuko cosplay és kidobja sztem Normális hogy reggel 7kor kelek mert holnap dolog van és én még jó kocka módjára itt kuksolok? Ezt minden k*rva este megkérded és minden k*rva este elmondjuk hogy NEM !
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 26, 00:40:07 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #1435 Dátum: 14 feb 26, 00:42:02 » |
|
Zita, ez nem feltétlen így van, sok lány a kedvenc bishijét rakjaki avatarnak. Bár nézz csak rám, fordítva is így van. Minden esetre Mori-chan nagyon kawaii. Bár a Kou birodalombeli vöröske aranyosabb. Mindenki maga dönti el, mire, mennyi időt hagy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1436 Dátum: 14 feb 26, 00:43:06 » |
|
Borulj ide Saphi és mesélj csak.
De mivel piszkálnak te lány? Körbeállnak és rádmutatva kiközösítenek? Tényleg nem tudom elképzelni, pedig nem voltam olyan régen tini fiú.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1437 Dátum: 14 feb 26, 00:44:12 » |
|
Zita, ez nem feltétlen így van, sok lány a kedvenc bishijét rakjaki avatarnak. Bár nézz csak rám, fordítva is így van. Minden esetre Mori-chan nagyon kawaii. Bár a Kou birodalombeli vöröske aranyosabb. Nekem Aladdin varázsló tanára a kedvenc Yamaira vagy hogy hívják De Kogyuko is nagyon jó =)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #1438 Dátum: 14 feb 26, 00:44:33 » |
|
Normális hogy reggel 7kor kelek mert holnap dolog van és én még jó kocka módjára itt kuksolok? Ezt minden k*rva este megkérded és minden k*rva este elmondjuk hogy NEM ! Keresztkérdés... Egyébként minden q-va este nem kérdezhetem meg mert nem kelek minden nap reggel 7kor (reggel7 értsd korán).
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1439 Dátum: 14 feb 26, 00:45:22 » |
|
Köszönöm. Tudtam hogy imserős valahonnan de most már a nevét is tudom. Mondjuk ezen a cosplayes verzión jóval érettebbnek látszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|