Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #1260 Dátum: 14 feb 25, 13:03:44 » |
|
De gyerekek NYILVÁN a személyre gondolok aki a gép/telefon mögött van, amikor megkérdezem hogy ki az a Bra, mert ahogy idéztem Sevától, abból kiderül hogy ismerik egymást. Egyébként meg Vegita lánya is melltartó után lett elnevezve szóval...(3 pont)
Hát bocs! Abból, amit írtál nem volt egyértelmű, hogy a személyre vagy kíváncsi, vagy arra az animés karakterre, akiről a nevét kapta. Mellesleg kb. minden törzsgyökeres forumos ismeri őt, szóval ezek szerint te vagy a kivétel, aki erősíti a szabályt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bra
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1261 Dátum: 14 feb 25, 13:04:03 » |
|
Tudom hogy a Bra meltartót jelent angolul. A Trunks meg rövidnadrágot. (DBZ ) Sevanna és Csibe is bemutatott. ^^ csak volt szabad időm és gondoltam beszélgetek. ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 25, 14:34:59 írta Bra »
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1262 Dátum: 14 feb 25, 13:05:55 » |
|
Atyaég,ha jól emlékszem Goku egyszer feljött talira,de úgy eltévedt,hogy nem tudom hány órát vártunk rá mielőtt mentünk Margitszigetre... sőt, oda is jött egyből valahogy Tapion segítségével. Ó a régi szép idők. (Ez nagyon megmaradt róla.) Vegita. *-*
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 25, 13:31:40 írta Viir »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #1263 Dátum: 14 feb 25, 13:08:01 » |
|
Ki az a Goku? Megint egy animés név.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1264 Dátum: 14 feb 25, 13:16:35 » |
|
Mi ez az avatar syzy?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #1265 Dátum: 14 feb 25, 13:33:07 » |
|
Ki az a Goku? Megint egy animés név. Esetleg úgy ismerős lehet számodra, hogy Goku2000, moderátor is volt ezen a forumon.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 25, 13:34:25 írta Csibe »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1266 Dátum: 14 feb 25, 14:03:41 » |
|
Miért nem megy a beszélgetés sehol? Kedden nincs sok órám és ráérek szóval ti is oldjátok meg !!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1267 Dátum: 14 feb 25, 14:12:38 » |
|
Az élet apró örömei Kinyitották a vizet. Vicces lett volna ha délután zuhi nélkül megyek melózni. Még a hajam sem tudnám belőni rendesen. Nem szeretem ha akár egy kicsit is ápolatlannak tűnök.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
|
Bra
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1269 Dátum: 14 feb 25, 14:48:13 » |
|
Csibe Páran ismernek de szerintem nem mindenki pozitívan. ^^" Lehet majd felnézek néha ha időm engedi. Itt elég gyorsak a reakciók a többi fórumhoz képest. De igazából nosztalgikus hangulatomban kezdtem régi 2007-2008-as hsz-ket olvasni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 25, 14:49:40 írta Bra »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #1270 Dátum: 14 feb 25, 14:49:27 » |
|
Jézusom, ilyen ősleletek is feljönnek? Ő még talán nálam is régebbi tag.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #1271 Dátum: 14 feb 25, 14:52:10 » |
|
Goku Pécsen is eltévedt Tapiékkal. Hiei hívott minket, hogy ők már nem is Pécsen vannak és, hogy körülöttük kecskék legelnek. xDD Nekem mondjuk egyértelmű volt Syzy kérdése. nevet illetően épp olvasom azt a fantasy-t, amiből anno nevet választottam és vicces ahogy írják, hogy Sevanna mutogatta magát meg becsvágy és mohóság tükröződött a tekintetében.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bra
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1272 Dátum: 14 feb 25, 14:54:39 » |
|
Gdat88 Most miért mondod, ha jól emlékszem te már a régi DB-s oldalon is ott voltál. Vagy már a gohan-sanon is? Ez kicsit már egybefolyik. Goku Pécsen is eltévedt Tapiékkal. Hiei hívott minket, hogy ők már nem is Pécsen vannak és, hogy körülöttük kecskék legelnek. xDD
Na ezt kár hogy kihagytam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #1273 Dátum: 14 feb 25, 15:13:58 » |
|
Még a Gohan-chanon is, de az nem Cartnecker franchise, úgyhogy nem számít. Azt nem tudom, hogy a DB fórumon ki volt előbb, te vagy én.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #1274 Dátum: 14 feb 25, 15:41:19 » |
|
Abban igazad van, hogy a lelki betegség is betegség, csak épp sok esetben nem éppen önhibáján kívül szenved ilyen betegségben az ember, az Anorexia pont az a betegség, amire ez kiváltképp igaz. Csak megjegyzem, ez elég nagy hülyeség.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|