Chakna
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Otakugirl
|
|
« Válasz #1095 Dátum: 14 feb 24, 21:24:05 » |
|
gman nagyon Mik a küldetések?
|
|
|
Naplózva
|
"Nem is tudtad? Ha valaki megjelenik az álmaidban, az azt jelenti, hogy az illető annyira vágyik arra, hogy veled legyen, hogy kilép a testéből és egyenesen a te álmodba repül."
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #1096 Dátum: 14 feb 24, 21:24:39 » |
|
Lew, azt akarod hogy Aes bedurvuljon? Nem félek tőled kronosz, túl gyenge vagy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1097 Dátum: 14 feb 24, 21:25:29 » |
|
Bizony Mini,jó sokat segítettél,de látod,Haku bevalotta az igazat. Pedig régen fogalmaztam ilyen szépen. :3 Uramatyám. Nevezd ki kapitánynak. Saphi ez meg nem szégyen. Ennyit erről Noé,az úrilányok tartják magukat ha törik ha szakad.
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1098 Dátum: 14 feb 24, 21:26:23 » |
|
Hmph nem néztél híradót mostanában tömegverekedést 1 rendőr oldott meg egyedül? :-/ ^^
Am asszem lew kiégett egy ilyen poén után xD..
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1099 Dátum: 14 feb 24, 21:26:36 » |
|
Dicsőítsd a gman osztagot, a Saphira osztagot és hős vezetőiket. Ennyi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1100 Dátum: 14 feb 24, 21:26:49 » |
|
Jaj istenkém Gman! Ezt úgy mondod, mintha az asszonykád, nem tőlem kért volna tanácsot, hogy mit csináljon amikor részeg voltál Mi???? Leitatott a főnököd, részeg voltál és Ildikó (mivel ismerösöm) tőlem kérdezte meg hogy mi ilyenkor a teendő Látod - látod mikről nem tudsz
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 24, 21:27:37 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakna
Chuunin
Nem elérhető
Otakugirl
|
|
« Válasz #1101 Dátum: 14 feb 24, 21:27:21 » |
|
értettem kapitány mikor kell leadni a himnuszt?
|
|
|
Naplózva
|
"Nem is tudtad? Ha valaki megjelenik az álmaidban, az azt jelenti, hogy az illető annyira vágyik arra, hogy veled legyen, hogy kilép a testéből és egyenesen a te álmodba repül."
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1102 Dátum: 14 feb 24, 21:28:36 » |
|
Am asszem lew kiégett egy ilyen poén után xD..
Annyira jó poén volt, hogy annyira röhögtem, hogy kiköptem a fél tüdőm, a vékonybelem meg a vesém az asztalra és most haldoklom !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #1103 Dátum: 14 feb 24, 21:29:11 » |
|
... kronosz=az idők ura...
Te vagy a Doktor? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD MEKKORA POÉN !!!!! XDDDDDDDDDDDDDDD WÁÁÁ DOKTOR WHO WÁÁÁ XDDDDD No komment. Hmph nem néztél híradót mostanában tömegverekedést 1 rendőr oldott meg egyedül? :-/ ^^
Ő volt Chuck Norris?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 24, 21:30:26 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Chakna
Chuunin
Nem elérhető
Otakugirl
|
|
« Válasz #1104 Dátum: 14 feb 24, 21:30:18 » |
|
Lew kell elsősegély? Szívesen megelsösegélyezlek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1105 Dátum: 14 feb 24, 21:30:58 » |
|
Hoppá. Öhm nem Chuck Norris volt annyira senki sem kemény, csak valami suttyó gyáli rendőr volt..
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1106 Dátum: 14 feb 24, 21:32:00 » |
|
Lew kell elsősegély? Szívesen megelsösegélyezlek Ennyire azért nem vagyok jó pasi szerintem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #1107 Dátum: 14 feb 24, 21:32:44 » |
|
Lew kell elsősegély? Szívesen megelsösegélyezlek Meditáció... Nem írom le hogy mi jutott erről eszembe. Nem írom le hogy mi jutott erről eszembe. Nem írom le hogy mi jutott erről eszembe.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1108 Dátum: 14 feb 24, 21:32:57 » |
|
ott már régen rossz ha valaki magában iszik
Ezért írtam azt, hogy legrosszabb esetben. Ó, Lew, udvarlód akadt. Ui.: Persze beírtak elém. Csak azért is elküldöm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #1109 Dátum: 14 feb 24, 21:34:10 » |
|
A vesédet nem tudod kiköpni, mert retroperitonealisan rögzül. Nem közlekedik a gastrointestinalis rendszerrel. A tüdő kiköpésével kapcsolatban is vannak fenntartásaim. Áltudományos vagy. Kronosz, a beszéd tárgyát képező alkoholos italok közül nem mind volt szeszes ital. Már a söröknél is csak lestem, hogy 'úristen, ilyen van?'.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|