CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1080 Dátum: 14 feb 24, 21:17:46 » |
|
Legrosszabb esetben az ember magában iszik. Bár tényleg mindig van kivel. A fenébe, ezzel adtam még egy hsz-t. Ezzel pedig bizonyára még egyet. Szörnyű vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1081 Dátum: 14 feb 24, 21:17:56 » |
|
gmen?
g emberek? Mégis miféle lények azok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1082 Dátum: 14 feb 24, 21:18:27 » |
|
Sose akard megtudni. Így lesz a legjobb. Mindenkinek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakna
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Otakugirl
|
|
« Válasz #1083 Dátum: 14 feb 24, 21:18:36 » |
|
Lew hidd el, nekem nincs Akivel esetleg lehetne nem megyek bulizni, mer nem olyan a kapcsolatunk.
|
|
|
Naplózva
|
"Nem is tudtad? Ha valaki megjelenik az álmaidban, az azt jelenti, hogy az illető annyira vágyik arra, hogy veled legyen, hogy kilép a testéből és egyenesen a te álmodba repül."
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1084 Dátum: 14 feb 24, 21:18:46 » |
|
A yitheken nem fog ki az idő.
Chakna, negyedik tiszt leszel. A hadnagyom Mistich, harmadik tisztnek meg még nem vagy elég jó.
Lew, mi?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 24, 21:19:37 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1085 Dátum: 14 feb 24, 21:19:07 » |
|
A fenébe, ezzel adtam még egy hsz-t. Ezzel pedig bizonyára még egyet. Szörnyű vagyok.
Ne hibáztasd magad így-se úgy-se fognám be a pofám Ha adod alám a lovat, ha nem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #1086 Dátum: 14 feb 24, 21:19:33 » |
|
Kezdem szégyellni, hogy létezik egy téma, amihez egyáltalán nem tudok hozzászólni.
Alkohol.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakna
Chuunin
Nem elérhető
Otakugirl
|
|
« Válasz #1087 Dátum: 14 feb 24, 21:19:42 » |
|
ccc na kérem ide a vizsgát a harmadik tiszthez
|
|
|
Naplózva
|
"Nem is tudtad? Ha valaki megjelenik az álmaidban, az azt jelenti, hogy az illető annyira vágyik arra, hogy veled legyen, hogy kilép a testéből és egyenesen a te álmodba repül."
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1088 Dátum: 14 feb 24, 21:20:18 » |
|
Kezdem szégyellni, hogy létezik egy téma, amihez egyáltalán nem tudok hozzászólni.
Alkohol.
Ezen egyszerű segíteni. Csak be kell b*sznod mint az albán szamár !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #1089 Dátum: 14 feb 24, 21:20:47 » |
|
... kronosz=az idők ura...
Te vagy a Doktor? Parancsolj. Jó lesz? Ez már túl rövid. "Figyelmeztetés - üzeneted írása közben 7 új válasz született. Most lehetőséged van áttekinteni a hozzászólásod. "
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1090 Dátum: 14 feb 24, 21:21:29 » |
|
Kronosz, kezded elvetni a sulykot. Igen? Pedig ez még csak a kezdet ^^ a g amúgy a melegek rövidítése nem? xD Saphira ki kell javítanalak, te a szeszes italra gondolsz, az alkoholhoz hozzá tudnál szólni.
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1091 Dátum: 14 feb 24, 21:22:23 » |
|
... kronosz=az idők ura...
Te vagy a Doktor? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD MEKKORA POÉN !!!!! XDDDDDDDDDDDDDDD WÁÁÁ DOKTOR WHO WÁÁÁ XDDDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakna
Chuunin
Nem elérhető
Otakugirl
|
|
« Válasz #1092 Dátum: 14 feb 24, 21:23:08 » |
|
Lew ez a hozzászólás szabályosnak számít? (csak h írhatok-e ilyent )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1093 Dátum: 14 feb 24, 21:23:22 » |
|
Jaj istenkém Gman! Ezt úgy mondod, mintha az asszonykád, nem tőlem kért volna tanácsot, hogy mit csináljon amikor részeg voltál Mi???? Chakna, lehetsz harmadik, amíg le nem fokozlak. Kegyes vagyok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #1094 Dátum: 14 feb 24, 21:23:33 » |
|
Amúgy egészségedre, legalább már jobban vagy. ^_^
Köszönöm, igyekeztem illedelmes kislány maradni ahogy tanították. Legrosszabb esetben az ember magában iszik.
ott már régen rossz ha valaki magában iszik Kezdem szégyellni, hogy létezik egy téma, amihez egyáltalán nem tudok hozzászólni.
Alkohol.
én a tudomány miatt vagyok a témában otthon Rossz telefonálás közben fórumozni. Am Hq, Vera lebeszélve megyünk mind a 2-en.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|