kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1065 Dátum: 14 feb 24, 21:10:09 » |
|
Nem olyan gonosz minagicsy Ilyen az én hugicám! Édes, de nem cukor CANDEREEEEEL! http://www.youtube.com/watch?v=w9OwA12C5D8lew kevés a szó xD
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Chakna
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Otakugirl
|
|
« Válasz #1066 Dátum: 14 feb 24, 21:11:32 » |
|
Ayumi mindegy Lew nem is Tudd meg h még nem voltam részeg és büszke vagyok rá
|
|
|
Naplózva
|
"Nem is tudtad? Ha valaki megjelenik az álmaidban, az azt jelenti, hogy az illető annyira vágyik arra, hogy veled legyen, hogy kilép a testéből és egyenesen a te álmodba repül."
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1067 Dátum: 14 feb 24, 21:11:48 » |
|
Lehet igazad van Minagi... Akkor tulajdonképp mi teljesen jófej és aranyos bagázs vagyunk, akik megkímélik mások máját a felesleges alkoholbeviteltől? *-* Haku, van vodkám még szilveszterről, kell? Rendben van Noé, oda én is be tudok menni, még ha kerülő is,szeretek bkv-zni. (Viccen kívül tényleg.) Amúgy egészségedre, legalább már jobban vagy. ^_^ Lew... kb nekem is ez volt az első gondolatom, csak inkább nem sulykolom belé tovább, hogy mennyire gonosz nőszemély vagyok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 24, 21:13:09 írta Viir »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1068 Dátum: 14 feb 24, 21:11:51 » |
|
Javítottam Nem vagyok én szabályszegő kajak nem voltál még részeg? De durva Én már egy csomószor okádásig ittam magam
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 24, 21:12:59 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #1069 Dátum: 14 feb 24, 21:11:58 » |
|
Kro, Hakuu a húgod? Szexinek neveztem és nem akarsz megölni? Egek!
Éppen most tervezei a kivitelezését. Nem szereti a yardot jól kell tervezni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 24, 21:12:44 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #1070 Dátum: 14 feb 24, 21:12:52 » |
|
Lehet igazad van... Akkor tulajdonképp mi teljesen jófej és aranyos bagázs vagyunk, akik megkímélik mások máját a felesleges alkoholbeviteltől? *-* Mekkora marketing. Kár, hogy nem igaz, pedig tök szépen írtad le.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1071 Dátum: 14 feb 24, 21:13:26 » |
|
Tudd meg h még nem voltam részeg és büszke vagyok rá kajak nem voltál még részeg? De durva Én már egy csomószor okádásig ittam magam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1072 Dátum: 14 feb 24, 21:14:02 » |
|
Stippstopp, Chakna az én osztagomhoz tartozik!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakna
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Otakugirl
|
|
« Válasz #1073 Dátum: 14 feb 24, 21:14:16 » |
|
Lew ha nincs kivel berúgni Meg én anélkül is elég jól érzem magam gman???
|
|
|
Naplózva
|
"Nem is tudtad? Ha valaki megjelenik az álmaidban, az azt jelenti, hogy az illető annyira vágyik arra, hogy veled legyen, hogy kilép a testéből és egyenesen a te álmodba repül."
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1074 Dátum: 14 feb 24, 21:15:29 » |
|
gman már halott vagy, csak nem tudsz róla, tudod... kronosz=az idők ura... felbéreltem egy női bérgyilkost, de ezért amit tettél nem érdemelsz gyors halált így lassan kínoz halálra, majd amikor már azt hiszed minden a legnagyobb rendben lesz végre, na akkor........... ja és ez a nő már évek óta munkálkodik körülötted/rajtad ^^ Am ayumicske nem szeretem a yardot? Ez kicsit ironikus.
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1075 Dátum: 14 feb 24, 21:15:41 » |
|
Lew, micsoda hsz vadász vagy, egymás után leírni ugyanazt a pluszért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1076 Dátum: 14 feb 24, 21:15:58 » |
|
Jaj istenkém Gman! Ezt úgy mondod, mintha az asszonykád, nem tőlem kért volna tanácsot, hogy mit csináljon amikor részeg voltál Berúgni mindig van kivel !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #1077 Dátum: 14 feb 24, 21:16:17 » |
|
Lew ha nincs kivel berúgni Meg én anélkül is elég jól érzem magam gman??? gmen? Neki asszonkája van meg kisbabája, még a végén félre értenék.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 24, 21:16:52 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #1078 Dátum: 14 feb 24, 21:16:49 » |
|
Bizony Vera! Remélem segíthettem! Kronosz, kezded elvetni a sulykot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1079 Dátum: 14 feb 24, 21:17:04 » |
|
Lew, micsoda hsz vadász vagy, egymás után leírni ugyanazt a pluszért. Csak a ti érdeketekben járok el így Mert így átláthatóbb :DDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|