noemimi-chan
|
|
« Válasz #1020 Dátum: 14 feb 24, 17:47:37 » |
|
És a mai nyereményjátékunk nyertese Veraaa. én meg úgy döntöttem jó kislány leszek és levettem az alát
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 24, 17:49:33 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1021 Dátum: 14 feb 24, 17:49:43 » |
|
Köszi Noé. Nyereményem pedig egy üveg bor Hakuu nagyapjának pincéjéből. Mellesleg jó dolog a pálinkafőzés, én aputól a sörfőzést akarom megtanulni jópár éve, de mindig azt mondja, hogy nem nekem való feladat...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 24, 17:58:17 írta Viir »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #1022 Dátum: 14 feb 24, 17:53:35 » |
|
Dolgoznom kéne a Nobunagán, erre Noncsynak gyárthatok alát. Milyen világ ez, kéremalásan, milyen?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #1023 Dátum: 14 feb 24, 17:58:55 » |
|
De én nagyon hálás vagyok neked a munkáért amit értem tettél. Csak azt nem tudom, mivel érdemeltem ki ezt a csúnya elnevezést. -.-"
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #1024 Dátum: 14 feb 24, 17:59:51 » |
|
csak nekem lehet noncsyzni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #1025 Dátum: 14 feb 24, 18:01:41 » |
|
Noncsipszilon megfelel? Tudom én azt Noncsipszilon, szívesen csináltam neked. :3 /Chatben is van 4 szavas szabály?/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #1026 Dátum: 14 feb 24, 18:04:20 » |
|
Senkinek sem szabad. Sírni fogok, ha így hívtok. T_T
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #1027 Dátum: 14 feb 24, 18:17:16 » |
|
Na mar vigyek Kroncsinak sutit most meg bort veranak xd De most csak szaraz feherbor van Azt utalom. Fuj de undi, azt hittem viccelnek amikor mondtak :<
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #1028 Dátum: 14 feb 24, 18:22:35 » |
|
Nálunk van egy Törley pezsgő és az legalább édes, még szilveszterről maradt meg, fel sincs bontva látszik hogy nem lakik nálunk nagy piás. Semmit nem szeretek piába ami száraz vagy félédes vagy keserű. Mindenből csak az édes jöhet szóba.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #1029 Dátum: 14 feb 24, 18:25:16 » |
|
Pedig a kényes borászok szerint az az igazi bor, mondjuk én a félédeset szeretem leginkább. Most a koliban Tokai Szamorodnim van, még karácsonyra kaptam, lehet megbontom hétvégén, ha lesz társaságom.
Ayumi ez egy igen érdekes hozzáállás szerintem. Mondjuk látszik, hogy nem vagy egy ínyenc ember.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1030 Dátum: 14 feb 24, 18:30:06 » |
|
69. oldal. Erről eszembe jut a megboldogult fiatalságom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #1031 Dátum: 14 feb 24, 18:32:09 » |
|
Ayumi ez egy igen érdekes hozzáállás szerintem. Mondjuk látszik, hogy nem vagy egy ínyenc ember.
Most miért. Érzékeny az én nyelvem az ízekre, nem vesz be akármit, pl száraz bort, és a sört sem.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Chakna
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Otakugirl
|
|
« Válasz #1032 Dátum: 14 feb 24, 19:57:09 » |
|
Sziasztok jelen levők Kivel mi van a nagyvilágban?
|
|
|
Naplózva
|
"Nem is tudtad? Ha valaki megjelenik az álmaidban, az azt jelenti, hogy az illető annyira vágyik arra, hogy veled legyen, hogy kilép a testéből és egyenesen a te álmodba repül."
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #1033 Dátum: 14 feb 24, 20:27:47 » |
|
69. oldal. Erről eszembe jut a megboldogult fiatalságom.
Perverz vagy! Új mai bölcsesség: Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel. Amúgy Ayumival értek egyet én is nagyon édes párti vagyok. Kivéve ha sörről van szó. Bár ott is az aranyászok a jó ami kevésbé keserű!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1034 Dátum: 14 feb 24, 20:30:50 » |
|
Heinekem!! Nincs tőle szívnek k(N)edvesebb *_*
Láttam Verának is ezt írtad :Đ
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
|