kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #915 Dátum: 14 feb 24, 00:01:50 » |
|
Na 6kor kelek és megyek melózni, meg amúgy is izék vagytok szal megyek aludni! Na megkell néznem még 1 rész hxh-t de azután tuti alszok. Minagi gonosz. Hugica: Najonszejetlek váhháháháá kapok tortáát bebebeee!
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #916 Dátum: 14 feb 24, 00:05:07 » |
|
Persze mindenhol akadnak kivételek, Code Geass, Death note stb (nem is jut több eszembe, látszik, mikor néztem utoljára animét. ) Van azért még több is. Bár tény hogy nem túl sok. A Psycho Pass pl mondani való tekintetében szerintem mindkét említett példát, magasan veri =) A PP a mostani szintjén egy jóféle cyberpunk anime Különvélemény és Szárnyas fejvadász utalásokkal. Nagyon várom a kövi évadot, amivel már tényleg istencsászár lesz Inkább a Code Geasst említeném. A DN végére meghülyül Light. Jó éjt Kroni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 24, 00:06:33 írta Haku »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #917 Dátum: 14 feb 24, 00:06:54 » |
|
Na jó, megengedem, hogy más sütiket is kipróbálj. De csak ha megígéred, hogy sose felejted el én mit tettem érted. Mi tettél értem? Amúgy nekem még ami kontradiktórikus, az a szentjánosbogarak sírja ami KURV@RA NEM MESE.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 24, 00:08:29 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #918 Dátum: 14 feb 24, 00:09:03 » |
|
A Psycho Pass pl mondani való tekintetében szerintem mindkét említett példát, magasan veri =) Mert ez a jelenet menővé tette. Majdnem olyan menő, mint ez. Szegény Kira is meghalt. Csak azok a jó animék, ahol meghal egy jó szereplő.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 24, 00:09:40 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #919 Dátum: 14 feb 24, 00:11:17 » |
|
Minagi gonosz.
Miért mondja ma mindenki ezt? T_T Amúgy miért lettem az?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #920 Dátum: 14 feb 24, 00:13:27 » |
|
T_T olyan rettenetes ember vagy, mindig csalódást okozol T_T Mini, én nem mondom. Ők a gonoszok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 24, 00:14:32 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #921 Dátum: 14 feb 24, 00:18:10 » |
|
Jaj de szeretem avatár cserénél ezt a mondaot: "A csatolmányod nem menthető el. Ez azért történhetett, mert túl sokáig tartott a fájl feltöltése vagy a fájl nagyobb, mint amekkorát a szerver engedélyez. Kérlek vedd fel a kapcsolatot a rendszergazdával további információért. "
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #922 Dátum: 14 feb 24, 00:18:28 » |
|
A Psycho Pass pl mondani való tekintetében szerintem mindkét említett példát, magasan veri =) Mert ez a jelenet menővé tette. Majdnem olyan menő, mint ez. Szegény Kira is meghalt. Csak azok a jó animék, ahol meghal egy jó szereplő. Azért azt tegyük hozzá hogy a CG, csak egy átlag jó anime lett volna, ha a vége nem húzza fel az epic kategóriába A PP-ben meg olyan filozófiai gondolatok és párbeszédek vannak hogy az elképesztő Végre valaki aki nem L-t isteníti, hanem jogosan Light-ot =D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #923 Dátum: 14 feb 24, 00:24:00 » |
|
Light jót akart. Igaz hogy elmentek nála otthonról de jót akart. A sok kis börtöntöltelék csírát kiiktatta. Amúgy ha lenne Death note-om akkor nagyon veszélyes lennék. Csak annyiban különböznék tőle hogy nem őrülnék meg a lista használatától. mert már most sem vagyok normális
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #924 Dátum: 14 feb 24, 00:24:38 » |
|
Végre valaki aki nem L-t isteníti, hanem jogosan Light-ot =D
Van valaki aki nem Lightnak szurkolt? Nekem a kedvencem a dvd változat, aminek L halálánál van vége, temetés után. Tökéletes DN, többit nem tudom értékelni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #925 Dátum: 14 feb 24, 00:26:13 » |
|
Én is így vagyok, mangában is elegem lett miután L meghalt. Hú várjatok, ez spoiler. Mini, én nem mondom. Ők a gonoszok. Köszönöm a támogatást!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #926 Dátum: 14 feb 24, 00:27:12 » |
|
Én is Kirának drukkoltam végig. de mi vagyunk az 1%. A többi a csöves L-t imádja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #927 Dátum: 14 feb 24, 00:32:09 » |
|
requiem így kellett volna végződnie, és kész az az új el meg n vagy ki annyira bénák voltak rájuk borítottam volna az asztalt legszívesebben anno
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #928 Dátum: 14 feb 24, 00:32:34 » |
|
Kira for president, L egy szerencsétlen gyps.No offense, de ilyen embereket utcára nem engednék
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #929 Dátum: 14 feb 24, 00:54:53 » |
|
Akkor megbeszéltük, itt mindenki Kirának szurkolt, és az L-rajongók nem is léteznek. Amúgy tényleg így kellett volna végződnie. Sokkal jobb lett volna. Ezután már elég elcsépelt, unalmas és idegesítő lett, és Light halála sem adta vissza azt a katarzist, amit a belinkelt jelenet nyújtott. Ahol először én azt hittem, Ryuk már készül beírni Kira nevét a listába.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|