24 nov 23, 05:00:16 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 11  (Megtekintve 1218425 alkalommal)
0 Felhasználó és 115 vendég van a témában
gman
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #600 Dátum: 14 feb 21, 11:23:18 »

És válaszol. És eteti a trollt a "nem etetem a trollt" szövegel. Hihetetlen.
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #601 Dátum: 14 feb 21, 11:26:40 »

Amúgy gman te tényleg egy troll vagy,  Faceg de bocsi, hogy beszóltam, nem akartam paraszt lenni. Csak szar a kedvem, de nem a fórum miatt. Csak a nyomorult takonyvírus, amit pár hete dicső módon legyőztem, most kihívott egy visszavágóra, hogy rohadna meg, BDRSTNT. Na, nyavajgásbú ki!
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 21, 11:27:37 írta Aes Sedai » Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #602 Dátum: 14 feb 21, 11:30:52 »

Ezek a mai vírusok sem a régiek, minimum 2x kell őket legyőzni. Viszont te kimehetsz akkor táncolni az esőbe helyettem. Nevet
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #603 Dátum: 14 feb 21, 11:32:11 »

Nem a vírusok nem a régiek már, hanem az én immunrendszerem. ikszdé

Amúgy meg táncolhatnék az esőben akár, attól már nem kell tartanom, hogy nehogy megfázzak. ikszdé
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #604 Dátum: 14 feb 21, 11:35:16 »

Nos, egy tüdőgyulladást még bekaphatsz. Nyelvesít
Naplózva

MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #605 Dátum: 14 feb 21, 11:46:29 »

Én meg esténként mindig hideg vízzel zuhanyzom. Who's the man?  Kúl  Nevet
Naplózva

Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #606 Dátum: 14 feb 21, 16:55:53 »

Én nem mindig de amikor előfordult olyan hogy valamiért nincs melegvíz egyszer sem melegítettem vizet.
Mindig jött a hidegzuhany meg a hidegvizes hajmosás az még kellemes is volt amikor már elzsibbadt tőle az agyam.  Nyelvesít
Megfázni egy évben egyszer szoktam csak (átlagban), és az sem akkor volt amikor ezeket elkövettem.  Nevet
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #607 Dátum: 14 feb 21, 17:06:37 »

"Lesz majd állítólag egy fogda, szóval, ha valakit itt rendbontáson kapnak, akkor azonnal el lehet zárni, és akár ott egy tárgyalóban az ügyét rövid úton le is rendezni." Ezt csak én tartom viccesnek? Nevet

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=_vvWWP4HjmY" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=_vvWWP4HjmY</a>
Naplózva

kronosz7
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #608 Dátum: 14 feb 21, 17:09:49 »

Ami még viccesebb, hogy a csónakázótóból parkolót csináltak.
Naplózva

Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #609 Dátum: 14 feb 21, 17:26:15 »

Még évekkel korábban láttam először a Csónakázótavat (akkor jártam először Debrecenben), csónakáztunk is rajta, menő volt, tetszett, szép emlékként maradt meg. Aztán amikor egyetemistaként megláttam, megdöbbentem rajta, hogy milyen lett és hogy néz ki. Őszintén szólva, én örülök, hogy elbontották, és nekem tetszenek a látványtervek is, nem rossz ötlet oda egy rendezett zöldterület.

A magyarok alapvetően úgy gondolkodnak, hogy semmin sem szabad változtatni és minden új csak rossz lehet, aminek néha van is igazságalapja, például mikor be akarták építeni a Budai várat egy csomó undorító modern épülettel, vagy az egriek panaszkodása is jogos - szerintem - amiért elszállítják a Végvári vitézek szobrot a Dobó térről. De sokszor átesnek a ló túlsó oldalára, mint amikor a budapesti szobrok felújítása ellen ágált mindenki, aztán mégis milyen szépek lettek. A debreceniek meg kifejezetten jók ebben, ilyen begyöpösödött agyú embereket én még nem láttam.

A legnagyobb poén, hogy mindenki panaszkodik az építkezések (stadion, Békás-tó stb.) ellen, de általában olyan érvekkel, hogy: "stadionra van pénz, kenyérre meg nincs! Inkább munkahelyet csináljanak!". Már nem azért, de hány embernek adott munkát a stadion felépítése? Szerintem elég soknak. Vagy ők mit értenek munkahelycsinálás alatt?

Most olvasom ezt: http://www.dehir.hu/debrecen/rossz-uzlet-a-csonakazo-to-%E2%80%93-csak-a-szemet-uszik-benne/2012/03/30/ És azért tényleg durva, hogy már 60 éve is Csónakázó-tónak hívták, ebben az esetben nem csodálom, hogy sokaknak nem tetszik. Én nem vagyok debreceni, nem éltem itt korábban, szóval nekem nyilván nem nőtt annyira a szívemhez. De ha valamit annyira szeretnek, nem kellene teleszemetelni...
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 21, 17:29:24 írta Saphira » Naplózva

kronosz7
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #610 Dátum: 14 feb 21, 17:54:48 »

Az a baj, hogy nem mi szemeteltük tele én nem az új dolgok ellen vagyok, hanem az egy olyan dolog ami miatt debrecen debrecen. Tényleg azok értik akik ott élnek, és tönkre tették a trógerek, de nem az a megoldás, hogy akkor csináljunk parkolót belőle az új stadionnak. Debrecen egy folyamatosan fejlődő város akárki akármit mond. Azt a tavat helyreállítani is lehetett volna. Azt a zöld dolgot nem tudom mire érted, mert rengeteg fát is kivágtak.
Na a lényeg, nem úgy kéne megoldani a dolgokat, hogy a zöld környezetet csökkentjük, hanem mondjuk akkor a régi stadiont bontsák el, annak a helyére csináljanak újat, ha nincs elég hely megértem, de felesleges a régit meghagyni, akkor meg csináljanak valami zöld övezetet ne az ilyen dolgokból legyen "emlékmű" a természetes dolgokból meg parkoló. Kicsi koromtól kezdve szép emlékeim vannak arról a helyről, így ennek valóban ellene vagyok..

A mai gondolkodásmóddal az a baj, hogy új épületeket új dolgokat új helyre te4szünk, a nem használt szarjainkat meg hagyjuk tovább omladozni.. feltudnék sorolni rengeteg olyan részt Debrecenbe, ahol omladozó vackok vannak, aminek a helyére szép dolgokat lehetne csinálni.

Összegezve jogos az, hogy ennek nem örülnek az emberek, szerettük azt a helyet, és nem feltétlen a Debreceniek szemetelik tele, inkább a laktanya folyamatosan növekvő/újuló népessége...
Naplózva

Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #611 Dátum: 14 feb 21, 18:00:41 »

Hát Debrecenben nem tudom, hogy zajlanak ezek a dolgok, de amikor Pécset építették át pár éve - nevezzetek nyugodtan begyöpösödött agyúnak, vagy aminek akartok - de az kész katasztrófa lett. Gyakorlatilag az egész belvárost átalakították, és a fő baj az volt, hogy a jellegét is teljesen megváltoztatták. Szóval semmit se őriztek meg az eredeti városképből szinte, meg a beton is sok lett egy kissé a végére.

Ami a szemetelést illeti, hát igen, ez elég tipikus, hogy jajj de szeretem ezt vagy azt a várost, vagy városrészt, de azért a kukáig már nem mennék el.
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #612 Dátum: 14 feb 21, 18:21:10 »

Zöldterület lesz a Csónakázó-tó helyén, úgy értem.

Láttam - minden nap látom - milyen a stadion környéke is, de olyan sok fát nem vágtak ki, mint amennyit egyesek mondanak. Néhol még a fákat a járdákba is beleépítették, hogy ne kelljen kivágni. A Békás-tó környékén sem vágtak ki a fákat, bár ott alapból ki voltak.

Itt nem azzal volt a gond nyilván, hogy nem lehetett volna felújítani. Azzal volt, hogy az a nagy mesterséges vízfelület veszteséges volt a tulajdonosának. És nem foglalkozott vele sem az Aquaticum, sem a bérlő, és ha felmondták volna a szerződést, onnantól kezdve még tovább hanyatlott volna az egész. Úgy sem újította volna fel senki a tavat, mert nem lett volna értelme. Így viszont van egy terület, ahová építhetnek mélygarázst, és nem kell hozzá kivágni még több fát a Nagyerdőn, meg az sem fog előfordulni, hogy a meccsekre érkezők nem találnak parkolót és meghal miattuk a közlekedés a körúton.

Persze, én is csak akkor tudok róla igazi véleményt mondani, ha kész lesz, és meglátom, milyen is lett végül. Mosolyog Addig is csak remélem, hogy nem lesz túlmodernesített szar az egész.

Ez 1967-es kép, ilyen szép sajnos már nem lesz soha:
http://mork.vagy.hu/Scopes/vagy/var//improxy/VagyBigPicture/17251.jpg

Meg ezt olvastam:
Párkányiné Molnár Ibolya, a Nagyerdőért Összefogás Egyesület elnöke üdvözölte, hogy a város végre fókuszál a területre, ellenben hiányosságokra is rámutatott. Felvetette egy felnőtt játszótér (óriás sakk, tekepálya stb.), továbbá egy kutyafuttató kialakításának lehetőségét. Előbbit Kósa Lajos jó ötletnek, míg utóbbit teljesen elvetendőnek találta. A hölgy továbbá kompromisszumos megoldást javasolt a Csónakázó-tó megújítására, amely ne legyen retró, ugyanakkor oda nem illő ködszínház sem. A park megóvására lakatok helyett pedig inkább természetvédelmi őrszolgálatot tartana elképzelhetőnek, hiszen a nyitvatartási idő értelmezhetetlen, főként az őszi-téli hónapokban, amikor hamar sötétedik. Záró gondolatként a civilek tettrekészségét és segítő szándékát ajánlotta fel.

Már nem azért, de kinek lenne igénye óriás sakkra? Inkább a kutyafuttató. A lakatolás pedig értelmetlen hülyeség, nem is értem, hogy gondolják, bár már én is láttam - meg is lepődtem - hogy nagy kerítésekkel el van választva a Békás-tó az Egyetem felé teljesen.

Remélem a kacsák visszajönnek mihamarabb, imádtam őket etetni a parton. Nevet
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #613 Dátum: 14 feb 21, 18:48:55 »

Aes, begyöpösödött agyú vagy.

Vettünk fura ázsiai gombát.
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #614 Dátum: 14 feb 21, 19:02:29 »

...amikor Pécset építették át pár éve - nevezzetek nyugodtan begyöpösödött agyúnak, vagy aminek akartok - de az kész katasztrófa lett. ...
Békéscsaba szintén zenész... A belvárosban átalakítások, a vasútállomást felújítják, a napokban zárják le azt a vasúti felüljárót, amin átmegy dél-Békésből a forgalom nagy része... Vagy mész kerülővel, vagy a városon belül mész 3 alternatív útvonalon, amiből az egyik így is túl van terhelve, a másik egy kissebb kerülőút a pusztán, a 3. meg később szintén le lesz zárva vasúti aluljáró építése miatt... Tegyük hozzá, hogy mind a 3 útvonal vasúti átjárón megy át, ahol a sorompó többet van lecsukva, mint nyitva...
De ha 2 év múlva kész lesz, akkor szép lesz.. Addig meg dögöljön meg mindenki... smirksweat
Naplózva
Oldalak: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins