24 nov 22, 08:07:54 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 21
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Nisekoi manga  (Megtekintve 78227 alkalommal)
0 Felhasználó és 18 vendég van a témában
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #210 Dátum: 14 dec 15, 20:00:14 »

Az, hogy együtt utaztak, az már valaminek számít, legalábbis náluk. ikszdé
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #211 Dátum: 14 dec 20, 18:15:38 »

http://mangafox.me/manga/nisekoi/vTBD/c152/1.html

Onodera pipa
Chitoge pipa
Tsugumi folyamatban
Marika/Yui várakozik

Most mondjam azt, hogy ez a fejezet sokkal jobb volt, mint az előző? Nevet Sokkal tartalmasabb volt és még nyomott is hagyott Rakuban.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #212 Dátum: 14 dec 20, 19:22:46 »

http://manga.redhawkscans.com/reader/read/nisekoi/en/0/152/page/8

Ez az oldal komoly Nevet
Amúgy nem értem Chitoge mért nem tudta egyszerűen megmondani neki, hogy csak látni akarta. Egyrészt előbb utóbb úgyis szerelmet kell neki vallania, másrészt hozzáfűzhetett volna valami burkolt sértést, hogy ne hangozzon annyira cikinek Nevet

Egyébként Chitoge mióta rájött, hogy szereti Rakut... Egyszerűen olyan aranyosak a rekaciói Nevet
A trunederék a legjópofákk karakterek az ilyen szerelmi sztorikban, mert olyan kis csetlő-botlóak Nevet
Naplózva

Bastian

« Válasz #213 Dátum: 14 dec 20, 19:33:04 »

Kontra: Most mondjam azt, hogy ez a fejezet sokkal rosszabb volt, mint az előző? Faceg
Na jó, nem hazudok. Nem volt pocsék, de lehetett volna sokkal jobb is.
Megvolt a szokásos "Jé, Chitoge is nő" momentum Rakutól, az elpirulások sorozata, elismerés Rakutól... és ennyi.
Talán Exkirion írta egyszer, hogy egyről a kettőre akkor lehetne csak jutni, ha Raku beleszeretne Chitogéba, de ennek még mindig semmi jelét nem látom. Ha a helyzet úgy hozza, akkor elismeri, hogy ő is nő és azt is, hogy szép, de ez még mindig nem szerelem.
Lehet Komi tényleg a hárem endingre megy. Megjelent PS Vitára egy játék a manga alapján, ahol mindenki mehet a kedvenc útjára. Minek válasszon ő, egy hivatalosat, ha mindenkinek örömet lehet okozni?

Az anime 3. OVA-ja(2015. április 3.) elvileg a 81. fejezetet fogja feldolgozni. Kihagyják-e Harut, itt láthatjuk először Haru-t, vagy addigra már el fog kezdődni a második évad és láttuk Harut? Gondolkozik
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #214 Dátum: 14 dec 21, 21:18:06 »

Pedig pont ebben a fejezetben volt Rakunak egy eszme futtatása az érzéseiről Chitoge felé, amiről nem tudja, hogy micsoda. Mosolyog
http://mangafox.me/manga/nisekoi/vTBD/c152/4.html
"Just when... did it become natural to have her right next to me?
What is this feeling..."

A hárem ending kemény lenne. Mondjuk, ha Chitogét választja, akkor alapból jár hozzá Tsugumi is. Onoderánál meg talán Haru egy kis erőfeszítéssel.

Szerintem felesleges kihagyni Harut, hisz jön majd valamikor a második évad amiben benne lesz. Nyomat előtte egy kis cameót.Nevet
Naplózva

Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #215 Dátum: 14 dec 21, 21:40:04 »

Vagy 3 fejezetten a vége előtt bejön egy új csaj karakter, akiről a kövi fejezetben kiderül, hogy ott olt nyáron, az utolsó előttiben, hogy ő az ígéretbeli lány és az utolsó fiejezetben, ami egy timeskip után játszódik kiderül, hogy Raku vele jött össze  Faceg
Naplózva

Bastian

« Válasz #216 Dátum: 14 dec 21, 22:23:04 »

A múltkori Onoderás fejezetben, illetve azelőtt, amikor mondja Yui, hogy valaki elkésett Rakun kívül, akkor azt hittem, hogy megint jön egy új lány, majd a taxiban kiderült volna, hogy neki is van kulcsa. ikszdé

Tilon, azért mondom, hogy ez még mindig nem szerelem, mert Raku annyit ismer el, hogy természetes lett számára, hogy Chitoge mellette van, ami valószínűleg jól is esik neki(What is this feeling). Aztán lehet, hogy ez már szerelem, de akkor Raku ne hazudjon magának. Ennyit kérek.

http://www.animenewsnetwork.com/news/2014-12-20/2nd-nisekoi-season-new-voice-actress-april-premiere-revealed/.82451

Kellett felhoznom a dolgot. Áprilisban startol a második szezon. Haru szerepében: Sakura Ayane.
A kisasszonynak egyre jobb szerepei vannak. Ő adja a lenyűgöző Levi hangját a Trinity Seven-ből és ő fogja az OreGairu második szezonjában, az új kedvencemnek, Irohának a hangját adni. Haruként is biztos jó lesz. ^^
Naplózva

Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #217 Dátum: 14 dec 21, 23:00:51 »

Az ore no seishunnak lesz 2. évadja?

Ápriisban? Az remek lesz, mert a Fate/UBW 2. évadja is akkor jön, szóval nem fogom tudni valszeg vinni a 2. Nisekoit.
Levi a 2. kedvenc karakterem a Trinity sevenben. (Akio az 1.)
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 21, 23:01:24 írta Exkirion » Naplózva

Bastian

« Válasz #218 Dátum: 14 dec 22, 00:18:50 »

Naná, hogy lesz! A legnépszerűbb férfi és női LN karakterek jelenleg az OreGairu-t erősítik. Sőt, az LN még fut, szóval szerintem 3. évad is lesz, vagy OVA-kkal lesz lezárva, majd ha eljön az ideje. Említettem egy érdekességet a novellel kapcsolatban az Akame ga KILL! manga témájának 7. hozzászólásában és azóta megvalósult az, amit reméltem. Kúl
Való igaz, stúdióváltás történt, mert a Brain's Base újabban nem igazán akar második évadot csinálni semmihez. A Durarara!! második szezonja is máshoz került. Az új dizájnok:
https://kyakka.files.wordpress.com/2014/12/001_20141218201632c8a.jpg
https://kyakka.files.wordpress.com/2014/12/002.jpg

Ha nem tévedek, ez is áprilisban fog kezdeni. Durva április lesz: Fate, Nisekoi, OreGairu, Shokugeki no Soma és fogadok még jönni fog pár gyöngyszem. Ohh My God

Nálam is 2. Levi. (Arin az 1.)

Alig volt OFF. ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 22, 00:19:33 írta Bastian » Naplózva

Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #219 Dátum: 14 dec 22, 00:23:57 »

Mivel én nyitottam a témát külön engedélyt kapsz az offolásra, csak mert ilyen jó hírt osztottál meg velem Nevet
Az új design-ok szépek.

Jajaj, jó lesz. Ellenben a kövi évad ritka gyatra lesz.

Visszatérve: Kíváncsi vagyok mire megy majd ki ez a kirándulós sztori arc. Vagy Tsuguminak lassan rá kéne jönnie mi folyik itt, vagy Rakunak sürgősen rá kéne jönnie mért érzi olyan jól magát Chitoge társaságában. Marikának ezen a ponton már esélye sincs szóval nyugodtan meghalhat valami betegségben... ^^
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 22, 00:24:31 írta Exkirion » Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #220 Dátum: 14 dec 22, 12:02:33 »

Marika egyszer össze esik Raku karjaiban és, akkor elég jó pozícióba fog kerülni.

Vagy 3 fejezetten a vége előtt bejön egy új csaj karakter, akiről a kövi fejezetben kiderül, hogy ott olt nyáron, az utolsó előttiben, hogy ő az ígéretbeli lány és az utolsó fiejezetben, ami egy timeskip után játszódik kiderül, hogy Raku vele jött össze  Faceg
Vagy a történetet Onodera meséli el, mert a bandák rájöttek a hamis szerelemre és hatalmas háború tört ki a 4 frakció közt, amiben a többi lányka és Raku is meghalt. Hümm-hümm

Raku csak nem akarja magának beismerni, hogy Chitogébe "is" szerelmes mert az csak komplikációval járna számára. xD

Vagy valami olyasmi miután kinyitják a nyakéket abból kiesne egy cetli, amin az áll, hogy Én Raku megígérem, hogy elveszem XY-t feleségül." És egy teljesen ismeretlen lány neve lenne rajta. Nevet

« Utoljára szerkesztve: 14 dec 22, 12:16:05 írta Tilon » Naplózva

Bastian

« Válasz #221 Dátum: 14 dec 22, 14:14:43 »

Azon gondolkodtam, hogy vajon hány fejezetesre tervezi körülbelül a mangát, Komi? 300-n belül szerintem illene befejeznie, de lehet csak az beszél belőlem, hogy 300 felett még nem igazán láttam romantikus mangát és túlzásnak is tartanám.

Amit elő kellene még venni:

1. Chitoge rájön, hogy Raku szerelmes Onoderába.
2. Tsugumi és Marika szintén rájön, hogy Raku szerelmes Onoderába.
3. Tsugumi rájön, hogy Raku és Chitoge kapcsolata hamis.
4. Chitoge rájön, hogy Tsugumi szerelmes Rakuba.
5. Raku szerelmes lesz Chitogébe is, és ezt el is ismeri.
6. Megtalálni a kiválasztott lányt és a hozzá tartozó kulcsot.
7. Raku őrlődik a kiválasztott lány és a jelenlegi szerelme között.
8. Raku rájön, hogy Chitoge, Tsugumi, Onodera és Yui is szerelmes belé.
9. Megtudni, mi van Raku nyakékében.
Naplózva

Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #222 Dátum: 14 dec 22, 14:23:36 »

Raku nyakékében amúgy szerintem egy kép lesz, amin mindannyian együtt mosolyognak, nem pedig valami lány specifikus.
Naplózva

Bastian

« Válasz #223 Dátum: 14 dec 22, 14:48:05 »

Nem is rossz ötlet! Ohh My God
A képen pedig befigyelne egy ismeretlen lány. Nevet
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #224 Dátum: 14 dec 23, 17:59:00 »

És kiderül, hogy Rakunak már akkor háreme volt. Nyelvesít

Szerintem Raku tudja, hogy Yui szerelmes belé. Nevet

Ezzel a 2-vel (inkább csak 1) kiegészíteném a listát.
10. Chitoge és Onodera rájön, hogy a másik is szerelmes Rakuba.
11. Claude rájön, hogy Raku és Chitoge kapcsolata hamis. De ez úgyse lesz, mert akkor Rakunak kampec.
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 23, 17:59:50 írta Tilon » Naplózva

Oldalak: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 21
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins