24 nov 22, 14:09:59 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 21
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Nisekoi manga  (Megtekintve 78324 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #195 Dátum: 14 nov 08, 22:48:39 »

Ja a mostani fejezet elég sablon volt.
Az nagy gond, ha én jobban kedvelem a kis testőrét Yuinak, mint Yuit? Nevet
Naplózva

Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #196 Dátum: 14 nov 09, 00:23:46 »

A sablonméter valóban magasan volt. Fürdőszobás jelenet pipa, *doki doki* pipa, elájulás túlhajtástól 0 külső jel nélkül pipa.
A következő fejezetben jön az ápolás, aminek végén Yui köszönetet mond, megállapítja, hogy Raku milyen megbízható, majd Raku elpirul. Lehet, hogy testtörlés is lesz.
A 150. fejezetben számítanak egyesek a harmadik év elkezdésére, mert a második a 75. fejezetben kezdődött. Sőt, egyesek olyan merészek is voltak, hogy férfi rivális/riválisok behozatalát várják. Pojén
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #197 Dátum: 14 nov 16, 17:46:42 »

http://mangafox.me/manga/nisekoi/vTBD/c147/1.html

Örülhetsz Ex, IE jó sokat szerepel. ?D
Jobb volt, mint vártam.
Szegény Yui-nak nem jött össze neki nagyon a gyerekkor.
Kapta rendesen Rakutól a Sisterzone-t. xD

Szerintem a végén majd egy hatalmas leszámolás lesz a Yakuzza, a Maffia, a Triádok és a rendőrség között. xD és a végén nyer Onodera mert neki nincs csapata. Nevet Bár az anyja kb egy szinten állhat Claude-val. xD
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Bastian

« Válasz #198 Dátum: 14 nov 16, 18:21:13 »

Vannak problémáim a fejezettel, annak ellenére, hogy elviselhető volt. :/

1. A Yuiról szóló fontos információk túlnyomó többsége nem volt újdonság. Tudtuk, hogy Rakun kívül nincs már olyasvalaki, akit a családtagjának nevezhet, ezért igyekszik nem távol maradni tőle és másoktól. Ezért is mászik át Raku futonjába esténként. A szomorú gyerekkor csak körítés volt ehhez.

2. Komi, kérlek egyszer add már meg Rakunak a lehetőséget, hogy maga rakja össze a dolgokat! Már megint másnak, jelen esetben Internet Explorernek kellett felvilágosítást adnia neki. Az üvegszemű mindenségit! Ne mindig utólag eszméljen rá, hogy valamit máshogy kellett volna. Sokkal nagyobbat ütött volna minden téren, ha megparancsolta volna Yuinak, hogy menjen haza pihenni, mert nem bírja nézni, ahogy túlhajtja magát, megakadályozva Yui összeesését. Internet Explorer még figyelmeztette is.

Talán csak ennyi. A Sisterzone nem fog sokat érni. ikszdé
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #199 Dátum: 14 nov 26, 19:53:18 »

http://mangafox.me/manga/nisekoi/vTBD/c148/1.html

Yui előző fejezetben összeesett a kimerültségtől és megfogadta Rakunak, hogy nem hajszolja túl magát. Most mit csinál? Még többet melózik de semmi baja mert Rakuból meríti az erejét. És mi lesz a következő részben? Raku elismerte, hogy bejön neki Yui, szóval Yui megállíthatatlan lesz. ikszdé Bye-Bye sisterzone! Nevet

IE-vel vigyázni kell mert olyan állkapcsa van, hogy kirág egy egész falat ikszdé Ráadásul előre eldönti Yui jövőjét is. Mondjuk Yui nem bánja. Tetszik, hogy Chitogére úgy hivatkozik, hogy Beehive girl. xD Azért nem hiszem, hogy a Beehive tényleg olyan gyenge lenne, hogy csak elsöpörnék. Alapból ott van Claude, Tsugumi és Paula míg a Triádok harci erejét csak IE képviseli.  Tényleg. Ha mondjuk valamiért nekik támadnának, akkor a  Raku apja kinek segítene? A "fogadott" lányának vagy a Raku-Chitoge kapcsolat miatt a Beehive-nak?

A végén az a halálcsapda, mintha a Fűrészből lett volna.
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #200 Dátum: 14 dec 02, 18:42:48 »

Naruto aztt mondta Hinatának, hogy jó feleség lenne belőle ---> Összeházasodtak.
Raku azt gondolja, hogy Tsugumiból jó feleség lenne ---> ??? Nevet

De aranyos volt Chitoge! Akkorra rakta Tsugumi szülinapját, mikor találkoztak. Pirul A név választás módja is jobb pár fokkal, mint Claude módszere. Ne felejtsük, el, hogy egy gyerekről meg egy felnőttről beszélünk.^^

Valamiért az a rész, mikor azt mondta Chitoge, hogyha barátokat akar, akkor majd ő lesz az övé, az engem kicsit az Aladdin-Ugo barátság megköttetésére emlékszesztett a Magiból.
Vajon Raku mit válaszolt volna, ha Tsugumi mégsem gondolja meg magát?

Az utolsó oldalon vajon, honnan szedték elő a Rament Gondolkozik? Amúgy meg...Azonnal színes képet róla!
Naplózva

Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #201 Dátum: 14 dec 02, 18:46:47 »

Jaja aranyos volt ez a fejezet. Én még mindig Tsugumit tartom a legjobb lánynak annak ellenére, hogy újabban kicsit el lett hanyagolva, szóval a héten megkaptam az adagom Nevet

Sajnos arra nincs esélye szegénynek, hogy Raku őt válassza, de ki tudja, a remény hal meg utoljára.
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #202 Dátum: 14 dec 03, 19:38:49 »

Kíváncsi vagyok, hogy a 3 éves évforduló alkalmából lesz e valami különleges dolog a színes oldalakon kívül. Mondjuk furcsa lenne, ha hirtelen átmennénk a 3-ik évfolyamba de valami nagyobb esemény lehetne, ami előrébb viszi a sztorit. Pl Chitoge meg Onodera rájönnek, hogy a másik szereti Rakut vagy hasonló. Hümm-hümm
Naplózva

Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #203 Dátum: 14 dec 04, 05:44:51 »

Vagy tsugumi rájönne végre, hogy Raku meg Chitoge csak játsza a szerelmeseket... Félig meddig.
Naplózva

Bastian

« Válasz #204 Dátum: 14 dec 06, 18:17:30 »

3 év és 150 fejezet eddig. Ez 6,5-ször több, mint a Double Arts fejezeteinek száma. Pedig abból is mi lehetett volna...
A Nisekoi-t mindenesetre nem fenyegeti a kasza, de azért nem ez volt a széria legerősebb éve. :/

http://bato.to/read/_/289280/nisekoi_ch150_by_red-hawk-scans
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 06, 18:19:30 írta Bastian » Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #205 Dátum: 14 dec 07, 20:15:01 »

Szóval Raku és Onodera kettesben lesznek távol az iskolától. Mintha nem is olyan rég lett volna pár ilyen fejezet. Kíváncsi vagyok ez miben lesz most más. a Sensei nagyon szereti ezeket a "ha itt vagytok/ezt csináljátok dolgokat akkor összejössz vele " kalandokat.Haruval is volt egy ilyen kalandja a tűzijátéknál. 

Az év melyik felében szokott lenni nekik a kirándulás? Év közepe/vége felé?  Gondolkozik

Kár, hogy Tsugumi még nem jött rá a titokra, de ami késik, nem múlik. Azért van 1 tippem, hogyha kérdőre vonná Chitogét és lenne egy hasonló vallomás, akkor mihez kezdene? http://mangafox.me/manga/nisekoi/vTBD/c130/19.html Bár a húsége Chitoge felé erősebb, mint a Raku iránt táplált érzelmei, szóval biztos segítene neki/nekik.
Naplózva

Bastian

« Válasz #206 Dátum: 14 dec 07, 21:37:40 »

Szerintem most egy "hosszabb" ívet kapunk és minden lánnyal lesz momentuma Rakunak. Onodera lesz az előétel, Marika a leves, Chitoge a főfogás, amihez Tsugumi lesz a saláta, végül Yui tölti be a desszert szerepét. Szabadon alakítható menü. ikszdé

A másik eshetőség az, hogy Raku összehaverkodik a férfi brigáddal, összetöri a nyakéket, majd szerzetesnek áll. Pojén
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #207 Dátum: 14 dec 15, 16:19:57 »

Új rész: http://mangafox.me/manga/nisekoi/vTBD/c151/1.html

Ilyen időhúzást még az életemben nem láttam.
Naplózva

Bastian

« Válasz #208 Dátum: 14 dec 15, 16:32:07 »

Hát, nem tudom...
Inkább olvassak el ebből még egyet, minthogy hatodszorra is egy "Tsugumi és a drogok" fejezetet csináljon Komi. Nálam azok számítanak már abszolút időhúzásnak. :/

Raku kedves volt a végén: "Te vagy az..." -_-
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #209 Dátum: 14 dec 15, 19:25:49 »

Azokban legalább történik valami. Itt szó szerint 13 oldal ment el arra, hogy a hőseink eljussanak A-ból B-be. Utána 4 oldal arra, hogy Raku kapjon egy saját szobát.
Szerintem az utazást fele ennyiből meglehetett volna csinálni. Maximum. Azt az 1 momentumot, hogy Onodera mondja Rakunak ,hogy szökjenek el a csoportjaiktól bárhova belehetett volna rakni. Felesleges volt 5 közlekedési eszközt berakni. Nem is lenne baj, ha legalább kicsit összébb melegedtek volna az út alatt vagy lett volna valami.

Itt a legfelső panelben mi az a fekete Raku mellet? A legutolsó panel Raku: Szellem!! Ohh My God
Nem tudom Raku kit várt, hogy szomorú fej van a szövegbubiban... xD
Naplózva

Oldalak: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 21
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins