K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #9555 Dátum: 14 jan 15, 18:55:08 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kurohi-kun
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #9556 Dátum: 14 jan 15, 22:11:03 » |
|
Istenem, besírok. Csekkoljátok le. Ehh, millyen igaz.. x3
|
|
|
Naplózva
|
Dare datte shippai wa suru nda Hazukashii koto janai Kono kizu o muda ni shinai de Waratte arukereba ii
~~~~~~~~~~~~~~~
Raiko: Alive (Naruto Ending 4)
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #9557 Dátum: 14 jan 16, 01:49:38 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9558 Dátum: 14 jan 16, 10:20:10 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9560 Dátum: 14 jan 16, 14:34:11 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #9561 Dátum: 14 jan 16, 15:06:39 » |
|
Én randiztam Méh-samaval. Még jó, hogy nem egy lány jött ki megoldásnak. Ez jobb mint az eredeti És az a szomorú, hogy dettó ezt mondja angolul is.
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #9562 Dátum: 14 jan 16, 15:13:14 » |
|
Fangirl mode ON: Ez a birthday game nem vicces, ez király, ismeri az álmaim xD I married to Gaara *-* (Fangirl mode OFF)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 16, 15:13:45 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9563 Dátum: 14 jan 16, 17:07:46 » |
|
Vannak durvábbak is lehetőségek terén.Eddig próbáltam a viccessebbeket és enyhébbeket 1-2kivétellel. (komolyabbanál az is dönthet ha +ba még humoros.) Mondjuk Sherlockos "elveszett" a másik topikban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9564 Dátum: 14 jan 16, 19:18:59 » |
|
Én elvettem Ino-t, azért örülök, hogy nem egy nappal előbbi (Shikamaru) vagy későbbi (Itachi) a szülinapom . Ez pont ugyan olyan idegesítő, mint az eredeti, le a kalappal. A legviccesebb, hogy ugyan olyan átszellemült fejjel csinálja, mint az eredetiben a srác.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9565 Dátum: 14 jan 16, 21:02:47 » |
|
Nem szeretem ezeket a szülinapból kijön valami dolgokat. Esküszöm, mintha az októberre és a 28-ra kifogynának a kreativitásból.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #9566 Dátum: 14 jan 16, 21:19:12 » |
|
Igazából egyik sem túl kreatív, még én se nevetek ezeken, csak mindig megnézem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9567 Dátum: 14 jan 16, 21:31:10 » |
|
Szokás hatalma elég erős ösztönző. Azért van 1-2 ami kreatívabb a végén is,de tényleg ritkább az olyan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #9568 Dátum: 14 jan 17, 00:03:19 » |
|
Ha már ilyen szülinapos dolog. Ez sem vicces, de legalább nem szokványos. http://kepfeltoltes.hu/140117/bizarrize_www.kepfeltoltes.hu_.jpg] Részemről: Megfőztem Zetsut pálinkának Kakashival, mert igazságot akartam szolgáltatni.
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #9569 Dátum: 14 jan 17, 12:00:48 » |
|
Megtámadott egy homokos Tsunade, mert istenkomplexusos vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|