Saphira
|
 |
« Válasz #9570 Dátum: 14 jan 17, 12:03:07 » |
|
Megfőztem Zetsut pálinkának Kakashival, mert igazságot akartam szolgáltatni. LOL zizi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9571 Dátum: 14 jan 17, 12:03:38 » |
|
Megvertek Baján Sasukeval, mert istenkomplexusos vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Toshin Raizen
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás :D
|
 |
« Válasz #9572 Dátum: 14 jan 17, 12:33:12 » |
|
Kirabolt a buszon Tonton, mert Istenkomplexusos vagyok Túlságosan belefeledkeztem az Istennel való beszélgetésbe. Vajon lesz olyan, hogy: Vártam a Mikulást ..., mert menstruálunk? 
|
|
|
Naplózva
|
FRUILI BERENGAR itáliai király ombardiai követe a magyarokról 921-ben: Gazdagságuk pazar és szembetűnő. Hatalmas sereget tudnak kiállítani! Kürtszóra indul fordul egész serege. Napokig lovagolnak váltó lovaikon. Ha megindulnak megmozdul ég és föld alattuk. Harciasságuk és bátorságuk egyedülálló. Nem félnek a haláltól! Mosolyogva halnak meg! Legyőzhetetlenek.
Igaz magyarnak lenni akkora teher, hogy aki sokat viseli, megerősödik. Wass Albert
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #9573 Dátum: 14 jan 17, 12:33:44 » |
|
Megfőztem Zetsut pálinkának a Kyuubival, mert mindketten nyugdíjasok vagyunk. xDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kurohi-kun
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #9574 Dátum: 14 jan 17, 16:11:13 » |
|
Engem elvileg Gaara elrabolt. *-*
|
|
|
Naplózva
|
Dare datte shippai wa suru nda Hazukashii koto janai Kono kizu o muda ni shinai de Waratte arukereba ii
~~~~~~~~~~~~~~~
Raiko: Alive (Naruto Ending 4)
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
 |
« Válasz #9575 Dátum: 14 jan 17, 16:23:23 » |
|
Na ez rendes volt mondhatom.  Obito kilökött a villamos elé mert mindenki Emo-s.Ha őket elüti és én átcsusszanok akkor talán megköszönöm neki 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 17, 16:25:02 írta K ichigo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
 |
« Válasz #9576 Dátum: 14 jan 17, 16:26:35 » |
|
Ti ezeken tényleg röhögtök? Vagy csak én vagyok túl puzséros? Én csak akkor teszek be ide viccet, ha röhögtem rajta. Így éri meg sztem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #9577 Dátum: 14 jan 17, 16:48:02 » |
|
Én csak azon röhögtem, hogy zizivel ugyanazon a napon születtünk, ugyanolyan színű felső van rajtunk, és ez ilyen hülyeségből derül ki. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #9578 Dátum: 14 jan 17, 18:12:45 » |
|
Nudiztunk a parton Peinnel, mert perverzebb vagyok, mint Jiraiya. Enyémnek még értelme is van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
 |
« Válasz #9579 Dátum: 14 jan 17, 18:14:09 » |
|
Gdat: csak gondoltam csinálok egy változatosabb "születésnapos játékot".  Saphira: Vazzeg.  Pacsit!   Kicsit trágár, de miután megfőztük Zetsut pálinkának igazán belefér. xd Gman: hát igen, ezt eddig is tudtuk rólad. 
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #9580 Dátum: 14 jan 18, 14:56:05 » |
|
Hát ezen akkorát röhögtem: 
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #9581 Dátum: 14 jan 18, 19:16:16 » |
|
Megvertek Baján Madarával mert mindenki Emo-s.  Annak milyen érdekes lenne ez aki zöldben van. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
The dreamer fairy
|
 |
« Válasz #9582 Dátum: 14 jan 18, 19:56:13 » |
|
Körbehánytam a gyerekeket a körhintán Katsuyuval, mert versenyeztünk Madara Rinneganjáért.  na erre mit lehet mondani?  A lila előtt rózsaszín felső volt rajtam a koripályán, és tényleg póninak képzeltem magam. 
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
 |
« Válasz #9583 Dátum: 14 jan 18, 20:03:00 » |
|
 Noemi:jól beoltotta őket a képeden. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 18, 20:03:57 írta K ichigo »
|
Naplózva
|
|
|
|
nemmind1
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #9584 Dátum: 14 jan 18, 20:42:42 » |
|
Kirabolt a buszon Shukaku mert perverzebb vagyok mint jiraiya oké elég érdekes dolgok jönnek ki akármi van rajtam  de most nincs rajtam semmilyen poló így szegény shukaku kirabolt a buszon mert perverz isten vagyok pedig nem is vagyok perverz na jó egy kicsit na jó nem hazudok az vagyok de azért kézrátételel mellnagyobbítást én is válalok kudarc esetén pénzet vissza nem adok és csak fiatal szép bomba nők jöhetnek és egyéb vizsgálatokat is végzek igaz nincs hozzá meg a szakma de tudom mit kell csinálni  na és nesztek egy képet is kaptok http://media.moddb.com/images/groups/1/1/84/funny_anime_photo_20_20110627_1588586995.jpg
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 18, 20:43:45 írta nemmind1 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|