MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #7260 Dátum: 12 szep 08, 16:31:06 » |
|
Ehhez az utolsó képhez megkerestem a háttérsztorit: http://www.independent.co.uk/news/world/europe/hey-teacher-leave-them-kids-alone-aggressive-teacher-gets-kicked-in-the-groin-by-humiliated-little-girl-8117392.htmlÉs akkor legyen egy székely vicc is  A székely elmegy és a fiára bízza a tanyát. Amikor hazajön, érte megy a fia. Kérdi a bácsi: - Na, történt valami a tanyán? - Nem. - Biztos? - Hát csak a villa nyele tört el. - Mikor? - Amikor vittem eltemetni a kutyát. - Oszt meghalt a kutya? Mikor? - Akkor amikor eltaposták a tehenek. - Hát hogy jöttek ki a tehenek? - Megijedtek, amikor leégett az ól. - Mikor égett le az ól? - Mikor átfújta a házról a parazsat a szél. - Leégett a ház? - Igen, de a cica a hibás, mert földöntötte a gyertyát. - Milyen gyertyát, te kölök? - Amivel a nagymamát ravataloztuk. - Meghalt a nagymama? - Meg szegény, amikor megtudta, hogy anyám elszökött a postással. - Elszökött a postással? Akkor tényleg nincs semmi baj...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zannah
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
朱
|
 |
« Válasz #7261 Dátum: 12 szep 08, 23:15:29 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
My future is not where my dream is... My dream lies in my past where it has always been.  
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #7262 Dátum: 12 szep 09, 00:52:27 » |
|
Nos hát igen.. xD 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #7263 Dátum: 12 szep 09, 08:59:11 » |
|
Köszi azt a háttérinfós linket, MrSaiyan, baromira kíváncsi voltam rá, hogy a kiscsaj valójában egy farkasbőrbe bújt bárány-e, akkor talán jogosabbnak éreztem volna annak a dagadt pacáknak a viselkedését, de így... hát bssza meg!  Valamelyik nap a cicákról volt szó, és már akkor is készültem egy cicáspakkal, de.. mostanra halasztottam inkább. (: Betoji xP  Jobban csinálja nálam xD  Hagyd, hogy meghipnotizáljon   És az egyik kedvenc képregényem  
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 09, 12:12:31 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7264 Dátum: 12 szep 09, 12:10:25 » |
|
Délelőtt óta ezen a szerencsétlenen röhögök: 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 09, 12:11:02 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #7267 Dátum: 12 szep 10, 20:30:29 » |
|
Hol buliznak a tramok? - Trambulin.
|
|
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #7268 Dátum: 12 szep 10, 23:21:35 » |
|
Sírok zokog a röhögéstől és a bennem élő gyermek most halt meg véglegesen  ez a videó beteg 
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #7269 Dátum: 12 szep 11, 04:01:50 » |
|
De szegény Trunks még ennél is rosszabbul járhatott. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zannah
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
朱
|
 |
« Válasz #7270 Dátum: 12 szep 11, 12:27:37 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 11, 12:51:39 írta Zannah »
|
Naplózva
|
My future is not where my dream is... My dream lies in my past where it has always been.  
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
 |
« Válasz #7271 Dátum: 12 szep 11, 17:39:10 » |
|
A rendőr leint egy kétszázzal száguldozó autóst. - Hová ilyen sietősen? - Ne is kérdezze, biztos úr! Most lőttem le az anyósomat, itt a hullája a csomagtartóban. A csőre töltött pisztolyt még nem volt időm eldobni, itt van a kesztyűtartóban. A rendőr döbbenten előrántja a pisztolyát s a sofőrre fogja, a másik kezével meg rádión sürgős segítséget kér. Megjön az erősítés. - Mire fel ez a nagy riadó, őrmester? - Hadnagy úr, jelentem, ennek az egyénnek ott az anyósa lelőve a csomagtartóban, a pisztoly meg a kesztyűtartóban! Átvizsgálják a kocsit, se hulla, se pisztoly, semmi különöset nem találnak. Egyszer csak megszólal a sofőr: - Fogadjunk, hogy most még azt is rám akarja majd fogni, hogy kétszázzal száguldozok!
Kovács úr kórházba kerül. A munkatársak meglátogatják, és kérdik tőle: - Mi történt veled? - Jaj, ne is kérdezzétek! A feleségemnek most volt a 31.-ik születésnapja, és megígértem neki, hogy kap 31 szál rózsát, minden évre egyet. - És? - Megrendeltem a sarki virágostól, tudjátok, mindig nála veszek virágot. És mivel ilyen jó ügyfél vagyok, az a marha ingyen hozzárakott még 12 szálat...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
 |
« Válasz #7272 Dátum: 12 szep 11, 17:49:24 » |
|
Az a videó veszedelmes  . Előre szólok hogy ez a vicc ilyen 18+ de kiírom hogy azért ne legyen belőle problem!
A cigány srác hazamegy és látja ahogy a testvére kefél vkivel. Mire a srác megszólal: ~ Hé tesó... ha megdughatlak én is akkor nem mondom el apuéknak. mire a testvér: ~ Jól van, de akkor ne szólj anyuéknak. Mikor beszállt a cigány srác azt mondja neki a testvére: ~ Hé neked nagyobb van mint apunak! mire a srác: ~ Tudom, anyu is mondta. =)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 11, 17:50:01 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
 |
« Válasz #7273 Dátum: 12 szep 12, 07:33:00 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 12, 19:06:25 írta TsunadeHime »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sasukefan
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
|
 |
« Válasz #7274 Dátum: 12 szep 12, 16:10:47 » |
|
- Mi a durva? - ??? - 8 gyerek 1 kukában. És mi a morbid? - ??? - 1 gyerek 8 kukában.
|
|
|
Naplózva
|
Ezt a hatalmat csak azok érhetik el, akik mindkét szemükben aktiválják a Mangekyout. Ez a harmadik erő... a Susanoo.
|
|
|
|