Zannah
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
朱
|
 |
« Válasz #7230 Dátum: 12 szep 02, 11:22:03 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
My future is not where my dream is... My dream lies in my past where it has always been.  
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #7231 Dátum: 12 szep 02, 14:51:39 » |
|
Nekem is jobban tetszik hogy meme, és nem úgy ejtve hogy méjm, hanem így ahogy írjuk. Meme. Tök cuki.  A Jobbcsiról jutott eszembe, egyik tanárunk favicc-szindrómában szenved. Pl. egyik gyereknek az volt a feladata, hogy írjon egy vicces balladát. Megírta, előadta, ilyetszól a tanár: -Remélem legközelebb hallunk egy jobbladát...  Kifeküdtem.. Ja meg: Tanár: -Aki meghalt, mondja hogy "hopp"! Gyerekek: -Hopp! Tanár: -Na ez volt a hullahopp. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
 |
« Válasz #7232 Dátum: 12 szep 02, 17:46:30 » |
|
Netezés közben véletlen erre bukkantam,remélem illik ide  
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #7233 Dátum: 12 szep 02, 20:52:32 » |
|
K ichigo: ezt a képet nagyon adom, még jó, hogy illik ide. Én is láttam ehhez hasonlót, ami úgy nézett ki, hogy kisbaba gondolkodó fej és gondolati buborék, szöveg benne, hogy: "Régen nem a telefonokra vagy mosóporokra mondták, hogy oko, hanem az emberekre".  Szemüveges tanárnő A rövidlátó, szemüveges tanárnő kezdi elveszíteni a türelmét. - Te, ott hátul. Mikor volt az Aranybulla? - Tudom is én... - Mikor volt a tatárjárás? - Tudja a fene. - De hiszen ezt a múlt órán tanultuk. Mit csináltál tegnap este? - A kocsmában voltam. Megittunk pár üveg sört a haverokkal. - És... és ezt csak így kijelented? Hogyan akarsz átmenni a vizsgán? - Sehogy. Én a vízvezetékszerelő vagyok, és a fűtőtestet jöttem megjavítani.
|
|
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
|
samat
Vendég
|
 |
« Válasz #7235 Dátum: 12 szep 03, 15:50:09 » |
|
Nekem erről inkább Stewie Griffinre emlékeztet 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zannah
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
朱
|
 |
« Válasz #7236 Dátum: 12 szep 03, 16:29:33 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
My future is not where my dream is... My dream lies in my past where it has always been.  
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7237 Dátum: 12 szep 03, 16:53:16 » |
|
Ez nem vicces de gondoltam ,megosztom : Az a cime,ha a "mese" hősök koleszban laknának...  Ittvan még 1 XDDD:  A piszkosabbnál piszkosabb fantázia...  Ugye mennyit számít egy logó? 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 03, 16:57:32 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
viktor6665
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #7238 Dátum: 12 szep 03, 17:33:45 » |
|
Ahogy az amerikaiak szokták mondani: There goes my childhood...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
 |
« Válasz #7239 Dátum: 12 szep 03, 17:42:14 » |
|
Krillin és Bulma esetében, nincs amit félreérteni. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zannah
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
朱
|
 |
« Válasz #7240 Dátum: 12 szep 03, 18:44:29 » |
|
Egy idős ember egyedül élt a farmján. Fel akarta ásni a paradicsomos kertjét, hogy elültesse a paradicsomokat, de túl nehéz munkának bizonyult számára. Az egyetlen fia Bubba, aki segíteni szokott neki, börtönben ült. Az öregember leült és megírta neki problémáját. „Kedves Bubba, sajnos elég rosszul érzem magam, mert úgy néz ki nem tudom felásni a paradicsomos kertem ez évben. Már öregszem és túl nehéz munka ez számomra.” Pár nappal később levelet kapott a fiától: "Kedves Apa, nehogy felásd a kertet, oda rejtettem a hullákat! Bubba" A következő nap reggelén egy csapat FBI ügynök jelent meg a helyszínen és feltúrták az egész kertet. Mivel nem találtak semmit, bocsánatot kértek az öregtől és elmentek. Az öreg még aznap kapott egy újabb levelet a fiától: "Kedves Apa, A jelenlegi helyzetben ennyit tudtam segíteni. Most már elültetheted a paradicsomokat."
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
 |
« Válasz #7241 Dátum: 12 szep 03, 18:46:03 » |
|
Ugy is már rég irtam ide és ez egészen bejött nekem , egy két baleset olyan mint ,ha direkt ugy akarták volna Zannah: Ez nagyon jó  igy kell helyesen felhasználni a forrásokat 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 03, 18:48:48 írta Verbatimo »
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #7242 Dátum: 12 szep 03, 21:04:07 » |
|
 *későbbi olvasóinknak, ma van a suli első napja* x)
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7243 Dátum: 12 szep 03, 21:20:11 » |
|
Ugy bizony. Fuck grammar!
Amúgy meg a dátumot is látják a régebbi olvasók. My work here is done! *flies away*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #7244 Dátum: 12 szep 03, 21:22:02 » |
|
Ezt muszáj elmondanom (leírnom), [nem tudom h mennyire vicces így], szóval ment az FMA BH. a gagyimaxon, és anyu meglátva Al-t le "bádogfiúzta" , ezen meg elkezdtem szakadni. Szóval Al beceneve mától: bádogfiú lesz.  ________ - Miért nincsen a fának szárnya? - Mert akkor mindenfaszállna ________ A hentesnek fél órával zárás előtt már csak egy csirkéje maradt, és nagyon meg akar szabadulni tőle. Jön is egy vevő, aki pont egész csirkét kér. A hentes feldobja a mérlegre. - Uram, ez pont 1 kiló 20 deka. - Kicsit nagyobb nincs véletlenül? - kérdezi az ürge. Hentes visszafordul, tesz-vesz, majd feldobja ugyanazt a csirkét a mérlegre, mintha egy másik lenne. - 1 kiló 70. Megfelel? - Szuper, elviszem mind a kettőt!
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
|