Fujii
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Emerarudo no me hiryuu tenma
|
 |
« Válasz #1335 Dátum: 08 feb 17, 15:44:05 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
  [/center]
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #1336 Dátum: 08 feb 17, 15:45:10 » |
|
– Jean, tegyen a tûzre! – Székestõl, uram?
Jean és gazdája utaznak a buszon. Egyszer csak felszáll egy ellenõr, és kéri a jegyeket. – Jean, van nekünk jegyünk? – Nincs uram. – Pénzünk? – Az sincs uram. – Akkor mi van nekünk? – Bérletünk, uram.
A cápa helyettesíti egy napig az aranyhalat. Este találkoznak: - Na, történt valami? - Ja, kifogtak. - És, kívánt valamit? - Naná. - Teljesítetted? - Aha. Azt kérte, hogy akkora legyen a f*rka, hogy a földig érjen. - Nem rossz! és te mit csináltál? - Mit, mit? Leharaptam mind a két lábát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fujii
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Emerarudo no me hiryuu tenma
|
 |
« Válasz #1337 Dátum: 08 feb 17, 15:49:25 » |
|
Ezek szőkenős viccek de még nevettem is rajtuk :-X :
- Mi az? szőke nő kezében egy csomag széna? - Külső memóriaegység. -------------------- - Mi az: egy szőke nő barnára festi a haját? - Mesterséges intelligencia.
|
|
|
Naplózva
|
  [/center]
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1338 Dátum: 08 feb 17, 15:51:22 » |
|
- Hogy hívják a spanyol rigót? - ??? - Rodrigo.
A kisoroszlán elindul világot látni. Egyszer csak találkozik a szarvasbikával. - Csao, én vagyok a kisoroszlán, és te ki vagy? - Én vagyok a szarvasbika. - És miért vagy te szarvasbika? - Mert az anyukám szarvas volt, az apukám meg bika. A kisoroszlán megy tovább, mígnem találkozik a farkaskutyával. - Csao, én vagyok a kisoroszlán, hát te ki vagy? - Én vagyok a farkaskutya. - És miért vagy te farkaskutya? - Mert a mamám farkas volt, a papám pedig kutya. Megint csak megy tovább, és találkozik a lótetûvel. - Csao, én vagyok a kisoroszlán, és te ki vagy? - Én vagyok a lótetû. - Na, szórakozz azzal a jó... xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1339 Dátum: 08 feb 17, 15:52:16 » |
|
Az erdőben megnyílik az első bolt. A nyitás napján hatalmas sor áll a bolt előtt. A nyuszika tolakszik előre. A medve azonban megraggadj: - Mégis mit képzelsz magadról nyuszika?! - kérdezi majd hátrahajítja. A második nap, megint nagy sor és a nyuszika megint tolakszik de medve megint hátradobja. Harmad nap ismét tömeg és a nyuszika tör előre. A medve felkepja mire a nyuszikából kitör: - Na jól van medev! Akkor ma se nyitok ki!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bero
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1340 Dátum: 08 feb 17, 15:53:58 » |
|
Az iskolában a tanárnéni kérdezi a gyerekektől, hogy mit nem szabad a szájba venni? A gyerekek sorba jelentkeznek: - Hát a radírt. - mondja Jancsika. - A ceruzát. - mondja Gézuka. - Az égő villanykörtét. - mondja Pistike. - Hát ezt miből gondolod? - Úgy tanár néni, hogy anyukám azt mondta apukámnak az este, hogy kapcsolja le a villanyt, különben nem kapja be.
------------
A szülők házaséletet élnének, de Móricka is otthon van. Kiküldik az erkélyre, és hogy lekössék a figyelmet, időnként érdeklődnek bentről: - Mit csinálnak Fehérék? - Biztos nincsenek otthon, mert sötét van náluk! - És... ööö... Mit csinálnak Feketéék? - Biztos TV-t néznek, mert kékes fény van náluk! - Aaahhhh... És mit csinálnak Brahováczék? - Biztos b***nak, mert a kis Brahovácz is kint van az erkélyen!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
R4z0r
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1341 Dátum: 08 feb 17, 15:56:20 » |
|
- Mama! Miért lökjük le a kocsit a szakadékba? - Csönd fiam, még felébreszted a papát! :-\
A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1342 Dátum: 08 feb 17, 16:08:39 » |
|
Jaj, ez az utolsó... -.-"
Hogy lehet elsüllyeszteni egy orosz gyártmányú hajót? - Vízre bocsátod!
Két néma férfi óvszert szeretne vásárolni. Bemennek a patikába, és mivel nem tudnak beszélni, hát kirakják a f*rkukat a pultra, mellétesznek egy ezrest, és várnak. Kijön a patikus, kiteszi hatalmas f*rkát a pultra, elveszi az ezrest, és közli: - Mehettek, én nyertem!
Az apa magához hívja kamaszodó fiát: - Fiam, valamit el kell mondanom neked. én Hirosimából származom. A fiú bánatosan lehajtja a fejét. - Fiam, ez nem minden.édesanyád Csernobilból való. A fiú lehajtja a másik fejét is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
R4z0r
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1343 Dátum: 08 feb 17, 16:12:39 » |
|
Lehajtja a másik fejét is ez tetszik xD
Pistikétől kérdezi az apja: - Na, és milyen az új kémiatanárnő? Jobb mint a másik? - Hát a tanításal semmi probléma, de az ágyban még bizonytalan.
Pistike sétál a nagyapjával a parkban. Egyszercsak meglátnak két kutyát, amint szerelmeskednek. - Mit csinálnak a kutyák? - kérdezi Pistike. - Tudod, most csinálják a kiskutyát. - feleli a nagyapja. Később mikor hazamennek, Pistike meglátja a szüleit, amint éppen szerelmeskednek. - Hát ti mit csináltok? - Tudod, csinálunk egy kistestvért neked! - felelik a szülei. - Nem lehetne inkább hátulról? - kérdezi Pistike. - Én sokkal jobban szeretnék egy kiskutyát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bero
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1344 Dátum: 08 feb 17, 16:23:59 » |
|
ez jó volt.  Mórickáék a 10. emeleten laknak. A liftben megszólal Móricka: - A ku... Az apja befogja a száját és azt mondja: - Móricka, itt ne beszélj ilyeneket, mert meghallják! Majd fent elmondhatod. Móricka megint megszólal: - A ku.... Az apja megint befogja a száját és ugyanazt mondja. Mórickáék felérnek. - Most már mondhatod! - mondja az apja. - A kulcsot lenthagytuk!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1345 Dátum: 08 feb 17, 16:27:40 » |
|
jaj ezek jók!
- Miért ül a szőke nő a moziban az első sorban? - Hogy elsőként lássa a filmet.
-Gyerekek, ki tud mondani igaz hõsöket? Aki jót mond, az kap egy csokit! Móricka jelentkezik: - Kinizsi Pál! - Jól van, Móricka! Tessék, a csoki! Móricka visszamegy a csokival a helyére. Kiveszi a padból a képregényt, és halkan azt mondja: - Ne haragudj, Batman, de az üzlet az üzlet!
Vasárnap van, együtt ebédel a család. A kis Móricka egyszer csak megkérdezi: -Apaaaa, mi az a kupleráj?? -Az apja kezébõl kiesik a villa. -Hááát, kisfiam, a kupleráj egy olyan hely, ahol pénzért, izéé, szeretetet lehet kapni.- mondja. A gyerek másnap elmegy kuplerájba. Odamegy a madamhoz. -Néni, nekem van ám pénzem! -kiabálja. -Na és akkor mi van? -Hááát, nekem apukám azt mondta, hogy itt pénzért szeretetet lehet kapni!- A nõ gondolkodik, hogy ez mégiscsak egy gyerek, hát mit csináljon, odatol elé egy nagy tál palacsintát. Pár nap múlva ismét együtt ebédel a család, és Móricka bekiabál: -Képzeld, apa, voltam ám kuplerájban! -megint csörren a villa, apja megszólal: -öööö...igen? és... mit csináltál? -Háát, hárommal elbírtam, a negyediket meg kiterítettem és kinyaltam! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsukinalag
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1346 Dátum: 08 feb 17, 16:38:52 » |
|
A Mester áll derékig a fekáliában. Kér egy fogót a segédtől, aki a csatorna szélén guggolva beadja neki. A Mester nagy levegőt vesz, befogja az orrát, lebukik és igazít valamit. Feljön, kér egy kalapácsot, lebukik, igazít valamit. Ez így megy egy darabig, míg el nem készül. A Mester kijön, csöpög róla a matéria, a csatornapatkányok riadtan menekülnek.
Odaszól a segédnek:
- Na látod fiam, ha tanultál volna, nem kellene egész életedben csak a szerszámokat adogatnod…
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1347 Dátum: 08 feb 17, 16:40:48 » |
|
Rászól a tanárnõ Mórickára, aki sugdos valamit a padtársnõje fülébe: - Fejezd be, Móricka! - Csak kérdeztem tõle valamit! - Akkor se beszélhetsz órán!! Engem kérdezz, ha akarsz valamit! Móricka vállat von, és megkérdezi: - Nem akarsz a szünetben a szertárban lesz*pni?
A falusi tanár megkérdi a hátsó padban ülô Mórickát,az osztály legrosszabb gyerekét: - Nem tudod véletlenül, ki szüretelte le éjjel a meggyfámat? - Nem hallom a kérdést, tanár úr -így Móricka. - Na ne csináld, az nem lehet, hogy nem hallod! A tanító gondolkodik majd helyet cserél a gyerekkel. - Most kérdezz te valamit, mindjárt kiderül, lehet-e hallani innen. - Tanár úr kérem, nem tudja, ki fogdosta tegnap éjjel a kapunk elõtt a nôvéremet? Mire a tanár a leghátsó padból: - Hát Móricka, innen tényleg nem hallani semmit!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
 |
« Válasz #1348 Dátum: 08 feb 18, 08:23:11 » |
|
Két néma férfi óvszert szeretne vásárolni. Bemennek a patikába, és mivel nem tudnak beszélni, hát kirakják a f*rkukat a pultra, mellétesznek egy ezrest, és várnak. Kijön a patikus, kiteszi hatalmas f*rkát a pultra, elveszi az ezrest, és közli: - Mehettek, én nyertem!
bakker ez nagyon nagy  Hogy hívják a gondolkodó k*kit? Spekula  A sivatagban vánszorog egy ember. Már alig lát a szpmjúságtól. egyszercsak meglát egy kutat. Odarohan és belekiáltja: - Víz! Mire egy másik hang a kútból: - Hol?  2 porszem száll a sivatag felett. - Leszálljunk? - Megőrültél? ekkora tömegben? Hogy hívják a falusi energiaitalt? Kútbull  és egy gyöngyszem a végére: http://www.legalja.hu/?leg=view&img=20061226_egyertelmu.jpg
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 18, 10:52:16 írta Gabor-sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1349 Dátum: 08 feb 18, 16:42:20 » |
|
http://youtube.com/watch?v=xD-Huwlg2kY&feature=relatedÉn behaltam ettől a videótól xD Nagyun durvánbetett nekem, remélem nektek is tetszeni fog  Ugyanitt érdemes megtekinteni a The Mysterious Ticking Noise alkotást is 
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
|