love_sasu
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #30 Dátum: 08 ápr 09, 18:55:40 » |
|
ja ebben igazad van :'X...bocsi
|
|
|
Naplózva
|
i may not have gone where i intende to go, but i think a have ended upwhere i intended to be
|
|
|
Szakura chan
Vendég
|
|
« Válasz #31 Dátum: 08 ápr 09, 19:21:48 » |
|
de itachi télleg régebben ANBU vezető volt????
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #32 Dátum: 08 ápr 09, 19:24:57 » |
|
Igen 13 évesen már ANBU vezető volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RoB
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #33 Dátum: 08 ápr 09, 19:47:45 » |
|
Jah de amint mondtam ez elég röhely má!! Indokom fentebb... Am amiko Oro kinyirja a 3.hokagét azok a láma ANBU tagok csak kommnetálnak nah az kikészített, azt viszont csípem igaz filler rész, amiko hipnozitálják Narutot nah kitett-->pro jutsu
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #34 Dátum: 08 ápr 09, 21:14:42 » |
|
Igen ezért mondtam énis hogy ahoz képest elméletileg milyen erősek mégis az egyik beleszált abba a falba amiről lehetett tudni hogy nem cukorból van de mondjuk egy másik példa mikor üldözi Ibiki azt az áruló Jaunint a két ANBU kisérőjét egyből leszedik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #35 Dátum: 08 ápr 09, 21:56:26 » |
|
Háát nem túl sokat tudtak volna tenni az ANBU-k tekintve, hogy a Sound 4 tartotta belülről a barriert, és ők erre voltak specializálódva alapból is. Egyikük megpróbált beugrani, nem nyert A többinek volt esze nem utána menni xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #36 Dátum: 08 ápr 09, 22:06:25 » |
|
Hogy hamar elvéreznek catában az ANBU tagok, szerintem azért lehet, mivel őket főleg rejtőzködésre, lopakodásra, kémkedésre, meg orvgyilkosságra/támadásra képezték ki, nem pedig nyilt csatára. Pl az éj leple alatt simán odalopakodik, és kinyír egy S osztályú ninját, de egy, egy-egy elleni küzdelemben egy chounin is elintéi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
love_sasu
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #37 Dátum: 08 ápr 10, 10:29:48 » |
|
Jah de amint mondtam ez elég röhely má!! Indokom fentebb... Am amiko Oro kinyirja a 3.hokagét azok a láma ANBU tagok csak kommnetálnak nah az kikészített, azt viszont csípem igaz filler rész, amiko hipnozitálják Narutot nah kitett-->pro jutsu
nem tudjátok az melyik rész?? tetszett ar arcuk amikor neji meglátta hogy egész konoha alatt ilyen bigyók vannak..
|
|
|
Naplózva
|
i may not have gone where i intende to go, but i think a have ended upwhere i intended to be
|
|
|
|
Den
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #39 Dátum: 08 ápr 10, 16:51:23 » |
|
Engem a legjobban az lepett meg hogy miután Oro legyőzte nagy nehezen a 3.hokagét és eltűnik a fal milyen könyen elkapják őket egy pókhálóval.Persze a tisztel moderátor szavaiba is sok igazság van de attól még egy ANBU vezetőtől többet vártam volna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RoB
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #40 Dátum: 08 ápr 10, 17:38:17 » |
|
Jah, és ezek védika Hokagét! Ako Yamato meg Kakashi mi lehetet ANBU kapitáyn kapitánya?? Me ök azé jól tolják!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #41 Dátum: 08 ápr 11, 07:30:16 » |
|
Kakashi pl ANBU nyomkövető volt amennyire tudom, Yamato Tsunade keze által választott ANBU tag, szóval gondolom hokage körül tevékenykedik sokszor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Don Davido
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Realista
|
|
« Válasz #42 Dátum: 08 ápr 11, 13:31:07 » |
|
Igen ezért mondtam énis hogy ahoz képest elméletileg milyen erősek mégis az egyik beleszált abba a falba amiről lehetett tudni hogy nem cukorból van de mondjuk egy másik példa mikor üldözi Ibiki azt az áruló Jaunint a két ANBU kisérőjét egyből leszedik.
Nem lámaságból ugrott neki már nem tudott megállni mert a pofájába tolták a falat...Az ANBU-sok épp útba voltak a Hokagét megvédeni és fölhúzták az erőteret ,egyébként meg nem tudták még miféle erőtér...Ja aluról nem lehetett volna behatolni az erőtérbe pl? ,mert nem volt alja... Ott a tető volt..Legalább hívtak volna erősitést vagy valami...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 11, 13:32:56 írta Don Davido »
|
Naplózva
|
"Intelligence without ambition is a bird without wings." -Salvador Dali
|
|
|
uchiha bence
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #43 Dátum: 08 ápr 12, 07:22:47 » |
|
Az ANBU-sok bol lesznek jouninnok? vagy 2 teljesen más dolog :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dei
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #44 Dátum: 08 ápr 12, 07:26:19 » |
|
az ANBU egy teljesen külön dolog nincsen sok közük a genin-chuunin-special jounin-jounin ranglistához
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|