biyakingan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #210 Dátum: 10 szep 19, 19:15:17 » |
|
Jah, hát ez eléggé fura. A két "kiválasztott" uzumakivólt.(még nem biztos, de azért vicces egy dolog.) http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/510/19Amúgy én arra leszek kivéncsi (amire az elkövetkezendő két hétben valószínűleg választ kapunk, hogy Nagato a rinengant az uzumaki klántól örökölte és felébredhet narutóban is vagy tényleg csak Tobitól kapta. http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/509/6
|
|
|
Naplózva
|
Csak az vágyik békére aki megjárta a háborút.
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #211 Dátum: 10 szep 19, 21:29:27 » |
|
Azzal kezdeném, hogy nincs kedvencem a klánok között. Mindegyiknek megvan az előnye és hátránya a másik klánokkal szemben. Valamit viszont nem értek. Miért van Senju klán a szavazások között? Azért kérdem mert én eddig úgy tudtam, hogy a Senju az összefoglaló neve néhány más klánnak vagy vérvonalnak. Például az Uzumaki , Abarame, Hyuuga, Nara, Inuzuka, Akimichi, Yamanaka vagy éppen Sarutobi. Egyedül az Uchiha klánt ismerjük idegen klánnak amely nem a Senjukhoz tartozott. Ők voltak azok akik elég erősek voltak ahhoz, hogy felvegyék a harcot a Senju klánnal de végül kiegyeztek a Senjukkal, sőt később alárendeltségbe is kerültek velük. Azt megérteném ha a Senjut szembe állítjátok az Uchiha klánnal mert egyforma erős és nagy klánokról lenne szó. A lényeg az, hogy nem értem, hogy mit keres itt a Senju klán önállóan .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #212 Dátum: 10 szep 19, 21:51:43 » |
|
Erre mondok két nevet. Senju Hashirama,Senju Tobirama(gyengébbek kedvéért:Shodaime,Nidaime). Az más kérdés hogy az általad említett klánok a Senjuból váltak ki,de van ilyen klán magában is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #213 Dátum: 10 szep 19, 22:25:00 » |
|
Van ilyen klán magában is vagy esetleg róluk nevezték el az akkori klánt? Esetleg mondanál a tagjairól valamit? Mert én az első és a másodikon kívül nem ismerek a mangából senkit akit Senju akárminek is hívtak volna. Márpedig az összes klántag a nevében hordozza, hogy hová tartozik. Ilyen szempontból akkor rosszabb helyzetben van mint az Uchiha, mivel annak még legalább két tagja él és elég sok mindent tudunk a klán történetéről és tagjairól, míg a Senjuból már nem ismerünk senkit. Illetve mégis. Az 5. Tobirama unokája, de ezen kívül semmit nem tudunk róluk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gery SSJ3
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Super Saiyan
|
|
« Válasz #214 Dátum: 10 szep 20, 17:13:33 » |
|
Tsunade az Senju bár én nem tudom h az a neve de az Első unokája tehát Senju vér folyik az ereiben...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #215 Dátum: 10 szep 21, 21:47:11 » |
|
... Azért kérdem mert én eddig úgy tudtam, hogy a Senju az összefoglaló neve néhány más klánnak vagy vérvonalnak. Például az Uzumaki , Abarame, Hyuuga, Nara, Inuzuka, Akimichi, Yamanaka vagy éppen Sarutobi. ...
Ezt a butaságot honnan vetted? Adj egy manga fejezet és oldalszámot, kérlek. Tsunade az Senju Hashirama, vagyis az Első Hokage unokája. Picit pontatlanok az információid.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
naru-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #216 Dátum: 10 nov 22, 05:48:03 » |
|
Azon gondolkodom h Tsunade 1 Uzumaki mert az első hokage felesége Uzumaki volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #217 Dátum: 10 nov 22, 09:52:15 » |
|
Igen, nagyon úgy néz ki, hogy olyasmi is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
susanoo97
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #218 Dátum: 10 nov 26, 14:36:33 » |
|
Nekem azért az Uchiha, mert szerintem a sharingan a legjobb képesség...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RamenEater
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #219 Dátum: 11 jan 07, 22:18:18 » |
|
Többnyire az Uchiha éa a Hyuuga klánra syavaytak...de ay Uchihák nem annyira ay és stilusom meg a Hyuuga klánba pedig eggyáltalán nem teccik a rendszer (felső- és alsó ház) igy maratt a Nara amit nagyon birok az árnyékos technika miatt úgyhogy arra szavaztam.
|
|
|
Naplózva
|
Szevasztok...
|
|
|
naru-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #220 Dátum: 11 ápr 13, 11:04:14 » |
|
Milyen vicses az Uzumaki klánrol tudjuk a leg kevesebet mégis a 4-k hejen ál. Ráadásuk nekem is ők jönnek be:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feketefold
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
A cél:határidős álom.
|
|
« Válasz #221 Dátum: 11 ápr 14, 10:07:55 » |
|
Többnyire az Uchiha éa a Hyuuga klánra syavaytak... Nekem a Naruto legeslegelején kb 115-ig a Hyuuga volt a kedven klánom alaból sztem egy sima Sharingan vs. Byakugan közel egyforma erős, de a byakugan összeségében nem ér semmit mióta a sharingan csk úgy kapja a "patcheket" először csak Mangekyo(ugye ennek az alapképességei is jobbak, mit a "sima" sharingannak) aztán Tsukuyomi, Amaterasu, Susanoo, Kamui, !!spoiler!! aztán még az Izanagi is. !!spoiler vége!! A sharingan már olyan, mit egy önálló elem annyi támadása van.+ plusz az alapképességek(jutsumásolás, genjutsu,"az az előre látom hol leszel 2 másodperc múlva" képesség).Ez K.O. Az elején meg még olyanokat mondtak hogy a sharingan a byakunganból fejlődött ki-valószinűleg-. Hát jól lemaradtak a Hyuugák az első kanyarban
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 14, 10:33:10 írta Feketefold »
|
Naplózva
|
"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...] Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran! Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #222 Dátum: 11 ápr 14, 10:33:05 » |
|
Látod ez borzasztóan zavart engem is a történet vezetésében főleg úgy, hogy folyamatosan azt hangoztatták, hogy milyen erős is a byakugan. Erre nesze neked. Mellesleg egyáltalán nem csodálkoznék ha a byakugan is kapna később egy kis vérfrissítést egy kis power up formájában vagy még kiderülne egy-két speciális képessége az eddig megismerteken túl. Az biztos, hogy jelenleg alig jobb ez a byakugan bármilyen normális szemnél. Ahogy írtad. Borzasztóan lemaradt az első kanyarban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #223 Dátum: 11 ápr 14, 11:37:26 » |
|
... Az biztos, hogy jelenleg alig jobb ez a byakugan bármilyen normális szemnél. ...
Az biztos, hogy nem gondolkoztál, mielőtt ezt leírtad. Gondoljuk végig a Byakugan képességeit: - Látja a chakraáramlást, - Látja a chakrapontokat, - Átlát tárgyakon, - 360°-os látóteret biztosít, - Látja, ha valaki genjutsu hatása alatt van. Ebből melyiket tudja egy normál szem? ^^ Továbbá az 535. fejezet táján el kellene már szakadni a manga elején feltételesen kijelentett " lehetséges, hogy a Sharinganból ebből fejlődött ki" dologtól. Nem csak közel 500 fejezet, hanem 10 év is eltelt azóta. ^^ Főleg, hogy nemrég kaptunk is rá utalást, hogy miből lett a Sharingan.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #224 Dátum: 11 ápr 14, 14:53:29 » |
|
Egyértelműen a Kaguya klán a kedvencem. Nem igazán kedvelem a taijutsut, de amit ezek csinálnak az már művészet. 1000%, hogy aki kiírtotta őket, az csalt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|