24 nov 27, 13:59:58 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 9 10 [11]
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ikariam (2 soros szabály!)  (Megtekintve 32158 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
obi
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #150 Dátum: 10 okt 06, 08:52:12 »

Hát nyersanyag szempontjából sztem érdemes minda 4 különbőző nyersanyaglelőhely egyikén várost építeni.
Ha vásárolni akarsz távolabbról akkor a kereeskedői posztot kell magasabb szintre fejleszteni.
Legalábbis a kereskedői poszt leírásában ez szerepel: "A hatóköre és kapacitása a kereskedő posztodnak növekszik minden második fejlesztés után." Am ha megadod a pontos helyedet tudunk küldeni kacsint
Remélem tudtam segíteni.
Akkor aki fent van a delta szerveren és amint meglesz a nagykövetség, remélem mindenki csatlakozik a szövetséghez. Mosolyog
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #151 Dátum: 10 okt 06, 14:00:42 »

Elmentem barbárokat fosztani, aztán a falánxaim megunták, hogy csak a falakt kaparják, így szétszéledtek, a szérózsa hét irányába, valamint velük együtt oda lett két hajóm is xDD

Ezek a hajók visszajönnek majd, vagy fessek (izé vessek) reájuk keresztet?

valamint a kolóni alapításnak mi a költsége, az épületeken kívül? Mert úgy emlékszem anno volt nekik.
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 06, 16:39:28 írta Shiro » Naplózva

Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #152 Dátum: 10 okt 06, 17:10:58 »

A telep létrehozásához az előfeltételek:
Lakosok: 40
Arany: 9,000
Építőanyag: 1,250

Ezek a költségek hozzá. Nevet

Deltán én is fentvagyok, nemrég kezdtem , a 2. falumra gyúrok, hogy leegyen piám, csak mindig elköltöm másra, mielőtt kigyűlne a cucc.xD
Naplózva

Shiro
Moderátor

may the force be with you

« Válasz #153 Dátum: 10 okt 08, 18:33:15 »

Kösz, már megyek is csinálni a 2 kolóniát (vicces, hogy ennyire az elején kb egy nap alatt összejött a zsé xDD)
Valamint még az este folyamán meg lessz a Nagykövetség.
Naplózva

Zemori
VIP

Zemochimaru

« Válasz #154 Dátum: 10 nov 15, 22:38:07 »

Halihó! Ha valaki kedvet kapna a játékhoz és szeretne némi lelki és egyéb támogatást, akkor ezen a linken keresztül regeljen: http://s2.hu.ikariam.com/reg.php?friendId=65413 Mosolyog Köszi
Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam
Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz.

"Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
Tibchu
Újonc
*

« Válasz #155 Dátum: 11 feb 15, 09:49:35 »

Valaki esetleg játszik a Lambda szerveren? http://s11.hu.ikariam.com/reg.php?fh=2040ad16db619ce72d39cca7146898b5
 Nevet

2 sorosszabály érvényes erre a topicra is.
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 15, 16:23:54 írta Hiei D. Legend » Naplózva
samat
Vendég
« Válasz #156 Dátum: 12 márc 13, 21:56:19 »

Az ny szerveren játszom nagyon jól megy nem tudok dönteni mit érdemes fejleszteni meg az a bajom hogy nagyon sok pénzt hozott a főváros és hogy azt érdemes e tartogatni mert most vettem belőle 50 hajót és még van de másra nagyon nem lehet költeni  ?
Naplózva
Psanyi
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #157 Dátum: 12 márc 14, 17:04:14 »

ha van elég pénzed akkor csak hajó hajó hajó, nekem max hajóm van azaz 192, és ez is nagyon kevés, kb annyira elég, hogy 2 nap után bort küldjek a városaimba nem lázadjanak maxos borcsökkentő mellett, és 100M aranyam van most éppen Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 14, 17:05:08 írta Psanyi » Naplózva

Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok!
Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok!
Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok!
Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, azt hagyjátok.
Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #158 Dátum: 12 máj 21, 09:27:09 »

Csáó
Valaki véletlenül nem tudja ,hogy a fogadónak mennyi a maximális szintje + a nyersanyag deponak a max szintje tényleg 40 vagyott is téves a játék leírása?(bocsi ha már voltak ezek tárgyalva )
Amugy az Eta-n vagyok 6 várossal és tapasztaltam ,hogy 150milla pénzt könnyen le lehet redukálni 30-m re 2-3 hónap alatt ,csak építeni kell pár nagy épületet és szépen megy majd le.

Nem dupla! Mod.
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 29, 21:30:57 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #159 Dátum: 12 máj 22, 11:01:12 »

Éppen az a milliós nagyságrendű nyersi igény eszi a pénzt ,mivel nem várok rá heteket mire a városaim kitermelik ,inkább megfizetem és akár helybehozzák nekem a nyersít .
Amugy egyáltalán nem lehetelen megcsinálni a 40 es depot , most fejlesztem 33 ra és már majdnem megvan a nyersi a kövihez , a fogadom meg 42 ,nah az már tényleg eszi a nyersit max csökkentésnék 1,4m ,márvány kellemes mennyiség .
Naplózva

Psanyi
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #160 Dátum: 12 okt 09, 18:23:32 »

El szeretném adni ikariam karakterem, s1-en 2M fölötti a pontja, 10-11 városa nem tudom már, ha megkérded megmondom, jelenleg a Del szövetségben vagyok, (lehet hogy a del d) (régóta nem játszottam már, vagyis tegnap vakba raktam megint magam, mert letelt) ja és ami a legfontosabb 3000Ft értékben szeretném eladni ez hogy milyen formában, az megegyezés alapján dől el.
Naplózva

Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok!
Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok!
Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok!
Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, azt hagyjátok.
Oldalak: 1 ... 9 10 [11]
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins