Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
"I am the ultimate insanity!"
|
|
« Válasz #2355 Dátum: 15 szep 02, 16:47:56 » |
|
Gondolom, akkor a filmbeli karaktere Eddiet nem adta vissza úgy, mint ami a regénybe van. Pedig ott aztán tényleg egy elbaszott ember volt.
Ha viszont befolyásolná, akkor... annyira agyatlan mégsem lehet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2357 Dátum: 15 szep 02, 17:46:00 » |
|
Nem adta vissza.
Syzy imádtam ezt a játékot. : D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2359 Dátum: 15 szep 02, 17:53:21 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 02, 17:53:54 írta Kazekage sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2360 Dátum: 15 szep 02, 17:55:46 » |
|
Hmpf, hát az cink. Pedig eleinte nem tűnt túl kétségbeesettnek. Gondolom a szimbiótának is annyi (mondjuk nem tudok róla, hogy az megdöglött volna - vagy csak kihagy az emlékezetem).
( Sentry se a szívem csücske... )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2361 Dátum: 15 szep 02, 17:56:58 » |
|
Túlélte gondolom, nem szoktam olvasni Carnage miniket mert szarok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2362 Dátum: 15 szep 02, 18:03:22 » |
|
Pedig azt hittem, oda vagy ezért a dögért, amikor először felhoztam Duma Topicba. Meg asszem, Venom (v. Eddie) ott a filmbe meg akarta d***i pókfej barátosnéját. Csak azt nem értem, miért. Nem hiszem, hogy ilyen téren változtatna egy szimbióta az emberen, vagy lenne hasonló akarata.
Ez azt hiszem, konkrétan 1 filmbe se szerepel még, sajnos. Ahogy elnéztem, valamivel különb képességei vannak Venomtól.
( Amúgy, csak most tűnt fel, hogy sign cserét hajtottál végre a profodon, de hiába volt buzis a másik, szerintem jobb volt a koncepciója, mint a mostaninak )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 02, 18:06:11 írta Destroid »
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #2363 Dátum: 15 szep 02, 18:40:28 » |
|
pfuhh Varázsló és üveg kivégezve.Jöhetnek a Callai farkasok.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2364 Dátum: 15 szep 02, 18:45:01 » |
|
Na és megkönnyezted a végét? Én nagyon sajnáltam Susant és Rolandot (nem csoda, hogy kicsit megkattant, mikor megmutatta neki a gömb a dolgokat).
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #2365 Dátum: 15 szep 02, 19:33:06 » |
|
Tetszett.Nagyon tetszett a vége,azt leszámítva hogy a közepétől kezdve nagyon unalmas.Amúgy gondolom Susannah éli túl egyedül.Mivel a 6. könyvnek ez a címe és Roland is mondta hogy aki túléli majd mondjon egy dalt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 02, 19:34:06 írta CapacRaimi »
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #2366 Dátum: 15 szep 03, 22:41:34 » |
|
Hol tudnám megrendelni az idő kereke 5. kötetét is ezzel a fajta borítóval: http://vignette3.wikia.nocookie.net/wot/images/f/fd/TFoH_Ebook_Cover.jpg/revision/latest?cb=20110609225934Az van, hogy Alexandránál dobálnám a kosárba az Újjászületett Sárkány II.-t, meg a Hódít az Árnyák I.-II.-őt, ám a Mennyei Tűz az nincs. (Utána lévő kötetek vannak, de nem mind) Librinél van, antikvár kiadásban másfajta borítóval. Plusz a másik három könyv meg egy ezressel drágább náluk. Szóval a Újjászületett Sárkány II.-től kéne a Mennyei Tűz I.-ig A fent említett borító típussal. S ha lehet akkor az Alexandrához hasonló árszabással. ---- szerk Nézem Deltavisionál sincs. Úgy néz ki még ki sem adták nálunk ezzel a borítóval. Max ráveszem Mutert, hogy 1500-ért keressen valamit magának (hogy meglegyen az ingyenes szállítás ) Aztán e-malben meg megérdeklődöm a Deltavisonnál az esetleges kiadás dátumát. S ha az annyira távoli, akkor úgy is ott van még a Sárkányok Tánca
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 03, 23:00:25 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #2367 Dátum: 15 szep 03, 22:50:34 » |
|
Én is játszottam ezzel a játékkal =/ de te csak Kazet emílted meg. Amúgy a Mysterio fight volt a legjobb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2368 Dátum: 15 szep 04, 15:08:59 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #2369 Dátum: 15 szep 05, 13:37:19 » |
|
Aztán e-malben meg megérdeklődöm a Deltavisonnál az esetleges kiadás dátumát. S ha az annyira távoli, akkor úgy is ott van még a Sárkányok Tánca Én már beszéltem velük élesben, elvileg idén karácsonyra időzítik a Mennyei tüzet. Hogy ebből mennyi valósul meg, az már más kérdés. Egyébként azokkal a borítókkal az amerikai e-könyv kiadásokat látták el, nyomtatásban - tudomásom szerint - nem hozták ki őket ezzel a borítósablonnal. Tetszett.Nagyon tetszett a vége,azt leszámítva hogy a közepétől kezdve nagyon unalmas. Akkor a Callai farkasokat utálni fogod. Én ezt a kötetet rühelltem egyedül a sorozatból. Azoknak lehet izgalmas volt, akik már olvasták a Borzalmak városát, de nekem nem.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
|