Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #2145 Dátum: 14 dec 22, 14:56:07 » |
|
Marvel olvasók, képregényfanok: http://9gag.com/gag/a49xnmQMi történt Rozsomákkal? Kapitányt kérek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2146 Dátum: 14 dec 22, 16:04:36 » |
|
Amit a képen látsz. Ráömlött az adamantium egy laborban és szépen meghalt. Ameddig fel nem élesztik 8-12 hónap múlva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #2147 Dátum: 14 dec 22, 16:39:08 » |
|
Kaze olvasol Batgirlt? Tényleg meghal?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2148 Dátum: 14 dec 22, 16:48:42 » |
|
Nem olvasok de nem lenne meglepő. Amikor indult a sorozata 2011-ben benne volt a top 30-ban eladásügyileg vagy egy évig ma meg már talán a 100ba sem fér bele. Batgirlből meg van vagy négy szóval meghal az egyik jön a másik gondolom bár Barbara jó arc.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #2149 Dátum: 14 dec 22, 16:53:58 » |
|
Én nagyon szeretem Barbara karakterét szóval nem örülnék neki. Jelen állás szerint, ha jól jártam utána, nem túl rózsás a helyzete, mert kapott egy elég csúnya kés szúrást és elég csúnyán vérzik. Nem örülnék ha elpatkolna, de sanszos. http://lazygeeks.files.wordpress.com/2012/10/3-4e2a31c865.jpgItt is van a borító. Ez sajnos nem egy Fairy Tail és egy ilyen sérülés több mint halálos =/
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 22, 16:55:26 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2150 Dátum: 14 dec 22, 17:10:43 » |
|
Ez nem egy borító hanem egy oldal belőle szerintem. Amúgy nem tudom, van amikor a karakterek belehalnak egy szúrásba és van amikor a Joker agyonveri őket, rájuk robbant egy raktárt és élnek vígan.
Szerk: Ez régebbi sztori szerintem és azóta nem halt meg. Még a régi ruhájában van itt és más a rajzoló is mint most. Meg Gail nem nyírja ki a karaktereit, előbb hagynát ott a DC-t szerintem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 22, 17:14:31 írta Kazekage sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #2151 Dátum: 14 dec 22, 17:14:58 » |
|
Azért Robin nem nagyon ugrált miután Joker a szart is keverte belőle és felrobbantotta, bár te nyílván jobban ismered nálam a szériát, szóval lehet tudsz ellenpéldát is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2152 Dátum: 14 dec 22, 17:19:11 » |
|
Azóta is vígan él Vörös Maszk néven az a Robin. De itt egy élő Batgirl.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #2153 Dátum: 14 dec 22, 17:20:58 » |
|
Azért ez a kép elég aláírás gyanús Lol ezt nem vágom. Hogy élte túl? Batman maga mondta, hogy meghalt miután kikaparta a romok közül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2154 Dátum: 14 dec 22, 17:27:00 » |
|
Elvileg nem élte túl hanem valami kavarás után feléledt és kiásta magát a sírból. Elég para.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #2155 Dátum: 14 dec 22, 19:16:55 » |
|
Amit a képen látsz. Ráömlött az adamantium egy laborban és szépen meghalt. Ameddig fel nem élesztik 8-12 hónap múlva.
Köszönöm. Úgy olvastam, hogy nincs meg többé neki a gyors regeneráció képessége. Azt mikor és miképp vesztette el?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2156 Dátum: 14 dec 22, 19:38:25 » |
|
Egy vírussal fertőzték meg, ami elnyomta a mutációját. Kb fél évvel a halála előtt vesztette el és komplett hülyét csináltak belőle, mint aki eddig csak azért volt jó harcos mert volt neki regenerációja.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 22, 19:39:52 írta Kazekage sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
Jama-Dharma
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2157 Dátum: 14 dec 22, 20:36:58 » |
|
Én úgy tudom permanens lesz a halála Rozsomáknak, de ez lehet csak azt jelenti, hogy nem 1, hanem mondjuk 3 év múlva hozzk vissza. Úgy, minta pont szóba került Robint (nem tudom már melyik is az), akit a Killing Joke-ban Joker agyonver, utána meg azt hiszem vagy 10 valahány év múlva jöt vissza, a retcon punch során, és utna Nightwing lett belőle. de ezt most lehet összekeverem mással.
|
|
|
Naplózva
|
White Album Gently Weeps + Space Ripper Stingy Eyes
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #2158 Dátum: 14 dec 22, 20:46:43 » |
|
Én is úgy tudom, hogy Nightwing Robin. Köszi srácok. Durva. Tudom hipsterkedés, de nekem Rozsi volt az egyik kedvenc Marvel karakterem. Bár mostanság nagyon megtetszett Higanyszál/Quicksilver is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2159 Dátum: 14 dec 22, 20:56:35 » |
|
6 Robin van összesen. Az első Dick Grayson aki kinőtt a Robin szerepből és Nightwing lett (meg Batman amikor Brucet kinyírták egy időre), a második Jason Todd akiről beszéltünk ő meghalt Joker keze által majd visszatért mint Red Hood (Igaz akart Nightwing lenni de ezt Dick nem nézte jó szemmel). A harmadik Tim Drake, aki jelenleg Vörös Robin, a negyedik egy lány volt aki meghalt, az 5. Damian Wayne (Batman fia) a 6. megint egy kiscsaj.
Egy Rozsó kaliberű karaktert nem fognak kiírni soha. Pókember után a második legnépszerűbb karakterük, globálisan meg a top 10ben is benne van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|