24 nov 26, 14:23:28 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 80 81 [82] 83 84 ... 162
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Könyvek, képregények  (Megtekintve 409894 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Hestiana
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Fairy Tail & Fantasy Fan - Selymes Durbincs

« Válasz #1215 Dátum: 11 jún 24, 21:33:58 »

A vicc az, hogy a Lord of the Rings Online-ban ajánlotta be nekem egy román csaj, mondom rákeresek. (kb 3-4 hónapja?)
Hosszú keresgetés után megtaláltam, hogy honnan lehet megrendelni, berendeltem az első két kötetet... Mondanom sem kell, hogy ahogy megérkezett és beleolvastam (5 nap volt az első kötet ilyen lefekvés előtti hajnalba nyúló olvasásokkal) meg is rendeltem az összeset rögtön. <3
Annyira imádom a varázslással, mágiával foglalkozó BÁRMIT Nyelvesít ráadásul a karakterek is nagyon ott vannak a szeren, és persze, hogy a nők elég talpraesettek benne, na meg ugye aes sedai-ok.  kacsint  A "gyapjúagyú idióta" kifejezést azóta átvettem.  Nevet IMÁÁÁDOM!
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1216 Dátum: 11 jún 24, 21:37:27 »

Hát wot az már csak ilyen, tényleg addig olvasod, amíg be nem fejezed, a napszakokat észre se veszed kb. Nevet Mi tesóimmal vettünk át néhány szöveget a történetből, pl azt, hogy "a Fény égesse meg!" Egy időben ezt elég gyakran használtuk tejesen ösztönösen. Nevet

Az aes sedai-okat én is bírom, főleg a férfiakat, bár azok már ugye kihaltak. De Lews Therinék azért nagyon menők voltak régen. Nevet Nekem az egészben ez volt az egyik dolog ami nagyon tetszett, az az ötlet, hogy a férfi aes sedaiok feláldozták az elméjük épségét a világért. Nevet
Naplózva
Hestiana
Gennin
*

« Válasz #1217 Dátum: 11 jún 24, 21:42:42 »

Ha elkezdeném sorolni, hogy mi tetszik benne...  Nevet
Érdekes, kezdetben pl Mat nagyon nem volt nekem szimpatikus, de fene esne Jordanbe, megszerettette velem őt is!
Amikor Rand ráébred az erejére és gyorsan rampage-el egyet (földrengés, tűzfal, stb)... na azt a jelenetet, ha egyszer megfilmesítik. :O De nem akarok itt spoilerezni, a lényeg az, hogy aki megteheti olvassa el feltétlenül, mert a legjobb könyvsorozatnak tartom jelen pillanatban.  bow
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1218 Dátum: 11 jún 25, 08:20:09 »

Én Mat-et mindig is bírtam. Nevet Perrin tid néha kissé (kissé?) fárasztó lenni, főleg a vége felé. De azért ő se rossz arc. Rand meg a legjobb fej. Nevet Az a jelenet meg semmi volt, itt még nagyon brutál mészárlásokat fog rendezni. Nevet
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #1219 Dátum: 11 jún 25, 22:45:55 »

Aes Sedai-dono! Watashi wa anata ga daikirai da.

Okés, hogy még csak most kezdtem el olvasni a Trónok Harcát, sőt mondhatni még a könyvolvasás terén is kezdő vagyok, de gondoltam miután végzek A Tűz és Jég Dalának köteteivel. Belekóstolok a WoT-ba is, de annnak nézem, annyi kötete van, hogy kis túlzással rámenne egy ember havi keresete.  Technikai KO (de lehet hogy majd lassacskán mégis )

ui: Ha az első mondatot nem érted, akkor csupa szép és jót írtam.  Pojén

A Trónok Harcával kapcsolatban, az aranyár miatt kicsit vissza kell fognom maga, hogy nehogy túl hamar kiolvassam, de ugyanakkor a sorozat miatt már most kíváncsi vagyok a következő kötetekre.

De asze mellette szól, hogy jelen pillanatban jobban érdekel a könyv, mit az animék, ráadásul már okot is találtam rá, hogy majd másodszor is elolvassam. Nevet

Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1220 Dátum: 11 jún 26, 08:44:24 »

Hát az első mondatot tényleg nem értem. ikszdé

Hát nehéz ügy ez tényleg így mostani árak mellett. WoT teljes sorozat valóban kb egy havi kereset. -.- Mondjuk mindkét történet olyan, hogy az ember többször is elolvassa általában. Nekem mákom van apám veszi ezeket, mert ő is szereti. Így vannak meg hosszú sorozatok is teljesen. De nagyon jó mindkettő. Nevet

Tűz és Jég Dala esetében talán annyit lehet tenni, hogy a 4. könyvet kicsit később beszerezni. Az első 3 annyira egybefügg, hogy nehéz azt mondani, hogy valahol középen hagyd félbe. Nevet Mondjuk ha nem vagy annyira olvasós, főleg ha emiatt lassabban haladsz, az annyiből jó, hogy így jobban el lehet osztani a részek beszerzését. (Azért most így hirtelen elképzeltem magamban, ahogy bemegyek és egybe megveszem a teljeset. ikszdé Hát éhen halnék utána kb. ikszdé)

WoT az még neccesebb mert rengeteg könyvből áll. ikszdé Mondjuk mi (apám, tesóim, én) akkor kezdtük olvasni, amikor még nem volt annyi, évente egy vagy két könyv jelent csak meg, így sokat kellett várni a folytatásra, amibe kb beleőrültünk, de legalább nem egybe kellett finanszírozni az egészet. Az egy picit durva lett volna. Neked azt javaslom, hogy mindenképp olvass Jordant, mert nagyon megéri. Mosolyog Kezdetnek az első 3 könyvet próbáld beszerezni (A Világ Szeme, A Nagy Hajtóvadászat, Az Újjászületett Sárkány) Ezeket érdemes egyben lenyomni, ugyanis nagyjából egy kerek egészet alkotnak, a főhős, Rand al'Thor életének első szakasza, itt jut el abba a helyzetbe, ahová a sorsa szerint el kell jutnia. Utána a Hódít az Árnyék rész jön, itt egy újabb nagyobb egység kezdődik, de ha elolvastad az első 3at már látni fogod, hogy tetszik e (tetszeni fog Nevet), és hogy érdemes e folytatni. Mosolyog

Jah, és király az avád. Nevet
Naplózva
Hestiana
Gennin
*

« Válasz #1221 Dátum: 11 jún 27, 13:50:02 »

Utána néztem a WoT-nak, sajnos ott már nem lehet kapni, ahonnan én rendeltem, DE, ha érdekel ITT nem olyan vészes áron adják. Nekem az Újjászületett sárkányból mondjuk kiszakadt pár lap, de megragasztottam.
Ennyi pénzt mindenképpen megér... kb 20 ezer forintra jön ki az összes kötet. Óriási, hatalmas fan lettem az első könyv után, abbahagyhatatlan!!  Ünnep2 ~~Rand & Egwene FTW~~
Annyira más egy könyvet olvasni, mint filmet nézni, aki nem olvas, nem hiszi el nekem, hogy egyszerűen 1000x jobban bele tudod élni magad a történésekbe...
Hogy stílusos legyek és mert kb. mindenhol (msn, fórumok) ezt a mondatot látom: Winter is coming...  kacsint
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 27, 13:55:15 írta Hestiana » Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1222 Dátum: 11 jún 27, 14:48:52 »

Rand és Egwene? Áh, hol élsz te? xD Mindkét szereplő nagyon jó, de iszonyat nem illenek össze. ikszdé
Naplózva
Hestiana
Gennin
*

« Válasz #1223 Dátum: 11 jún 27, 15:00:48 »

Tééééévedés! Nem azt mondtam, hogy Rand X Egwene, hanem, hogy Rand ÉS Egwene a két kedvenc. ^^
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1224 Dátum: 11 jún 27, 15:32:55 »

Jahhhh így már értem. Csak mert meglepődtem. Nevet Mondjuk neki az alap párja Gawyn és ezt a párost meg kifejezetten utálom... igazából nem is tudom, hogy ki illene hozzá (rajtam kívül xDDD)

Amúgy nekem Moiraine az abszolút kedvenc szereplőm. Nevet Spoiler!!!: (Bőgtem amikor meghalt  Sír) Spoiler vége!

De amúgy sok jó szereplő van. Rand is hatalmas arc, főleg amikor rátör az elmebaj. ikszdé Akkor igen nagyon aggresszív tud lenni. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 27, 15:36:13 írta Aes Sedai » Naplózva
Hestiana
Gennin
*

« Válasz #1225 Dátum: 11 jún 27, 15:59:06 »

Befogtam a szemem most, mert spoileeeeeer. Hejj még nem tartok ott, hogy drága Randünk megőrült volna.  Nevet Olyan sok minden történhet még!! Megyek is olvasni.  Nyelvesít
Naplózva

bogcsiika
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

I never give up! That's my ninja way...

« Válasz #1226 Dátum: 11 jún 28, 12:36:34 »

Olyan jó, hogy írtam be egy kérdést, és egy választ nem kaptam rá. : (
Naplózva

"Maradj egy éjszakát, és meggyűlölöd, maradj egy hetet, és megszereted, maradj tovább, és örökre itt ragadsz."
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1227 Dátum: 11 jún 28, 12:39:25 »

Nem tudtuk elolvasni mert olyan kicsi betűkkel volt írva, és láthatatlan színnel. Lesütöttszemek
Naplózva
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #1228 Dátum: 11 jún 28, 12:41:30 »

Vagy lehet azért, mert nem tudjuk a választ? ikszdé

Amúgy kapásból a Vámpírnaplókat mondanám, mert a Twilightot ki nem állhatom, viszont a Vámpírnaplókat sem olvastam, szóval nem segíthetek...
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1229 Dátum: 11 jún 28, 12:43:14 »

Hát nem tudom a Twilight egy hatalmas rakás sz*r. Ez tény. A másikat nem tudom, de ha az is ilyen divatvámpíros izé, akk max budipapírnak érdemes megvenni. Drakula az igazi vámpír. Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 80 81 [82] 83 84 ... 162
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins