Mi? Te a Tél szívét úgy olvastad, hogy előtte egyet sem?? Úristem hogy tudatd így felvenni a fonalat? Behaltam volna.
Nekem meg van az egész sorozat otthon.
Illetve nem az egész, mert azóta még kettő megjelent Amerikában, csak ezek a b*zik nem képesek magyarul kiadni. -.- Te akkor nem is tudod ki az a Moiraine.
Meg ha valaha elolvasod az első részt, akkor lemaradsz arról a hatalmas whatthefuckról, amit az ember az első rész végén tapasztal.
Mert ugye már tudod, hogy Rand al'Thor kicsoda valójában. Meg pont a Tél szíve egy fordulópont, mert előtte az összes részben az talán a legfőbb para, hogy sikerül e valaha megtisztítani a saidint, és lehetnek e újra férfi aes sedai-ok, anélkül, hogy megbolondulnának.
(am talán feltűnt már, hogy a nevem innen van.
páran akik ismerik meg is lepődtek, hogy férfi létemre miért lett ez a név, de hát nekem tetszett az, hogy a világ megmentésért cserébe a férfi aes sedai-ok az elméjük épségét adták. Ez az ötlet Jordantól egyszerűen zseniális
Az őrült Lews Therin a Világ Szeme elején meg epic
)
Mindenesetre, amint lesz lehetőséged, pótold az előző részeket. Ha nem tudsz mindent egybe beszerezni (az azért szar ügy
), akkor is igyekezz egybe megszerezni a Világ Szeme - Nagy hajtóvadászat - Újjászületett Sárkány részeket. A többi várhat, de ezek nagyon kötelezőek.
Michael Moorcock-ot nem ismerem. Talán a nevét se hallottam még, majd utána nézek. Raymond Feist-et olvastál?