Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
So long suckers! :)
|
|
« Válasz #1110 Dátum: 10 márc 28, 11:10:21 » |
|
Pedig tényleg érdemes elolvasni, sok részletben jobb mint ez eredeti 7. rész.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1111 Dátum: 10 márc 28, 13:01:22 » |
|
Kíváncsivá tettél, le is kaptam
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1112 Dátum: 10 márc 29, 15:52:53 » |
|
Csak lekaptam én is, és jéé már olvastam egyszer! xD Csak akkor még nem tudtam hogy rajpongói alkotás!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1113 Dátum: 10 jún 13, 17:55:01 » |
|
Kit érdekelne egy novellaíró verseny?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #1114 Dátum: 10 jún 13, 18:31:06 » |
|
Aki indulni szeretne ilyen versenyen és aki novellát ír... valszeg őket:D. Ez hülye kérdés volt:P
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1115 Dátum: 10 jún 13, 18:36:09 » |
|
Nyilván azt várom, hogy írjanak egy pü-t, vagy írjanak be ide a topicba, és akkor összedobok egyet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #1116 Dátum: 10 jún 14, 10:56:22 » |
|
Slane engem érdekelne, de csak ha öcsém jobban lesz. Hiei te meg ne tedd a hülyét, nem áll jól.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Axelkun
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1117 Dátum: 10 júl 03, 08:06:10 » |
|
én ha tudok akkor mangát olvasok. De a képregény is megy. Én régebben a Star Wars 1,2,3 volt meg +pókember de azokat most már nem nagyon olvasom. inkább olyan horrort. mint pár zombisat. De nem szeretem a túlzott gagyi horror képregényt sem. A bat-man-t is szívesen elolvastam "régen" és a garfield-et is de az mind régen volt. a könyvek amiket viszont szeretek azok ezek lennének: -Indiana jones -Harry Potter -Eragon -Gyűrűk Ura (de ezt nem olvastam vég és ezt is régebben) Duplaposzt egybevonva! Legközelebb törlésre kerül!
Moderátor
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 03, 08:15:11 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
_______________________________________________ Kenshy: "-Ha igazi shinobi akarsz lenni akkor küzdj meg velem"
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #1118 Dátum: 10 okt 18, 16:24:58 » |
|
Legjobb és legelvontabb történet a Pókembertől, a Kraven utolsó vadászata ajánlott a megnézése mert remekmű ( elég pesszimista/ sötét stb. ) emlékszem még anno nekem a Marvel Extrából megvolt ennek a 2-3 része ( vhol még megvan Debrecenbe pincébe ) http://freecomicsdownload.com/comic/spider-man-kravens-last-hunt/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #1119 Dátum: 10 okt 21, 16:37:24 » |
|
Tegnap hozzá jutottam egy Exit-hez és abban találtam egy kis cikket arról hogy Shakespeare egy-két művét manga -ként kiadják, manga rajzolás stb, de attól még azt írta a kis cikk hogy nem nevezhető mangának, de attól még érdekes. Már meg is jelent Magyarországon is a Hamlet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jujguy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Captain Teemo on Duty!
|
|
« Válasz #1120 Dátum: 10 okt 21, 17:09:49 » |
|
Kiismeri a Green Lanternt? Én sajnos nem tudtam belőle olvasni de annak megköszönném aki tud valami online képr.olvasó linket amiben a Grren Lantern van...Na ez hülyén lett megfogalmazva..De agy link jólenne
|
|
|
Naplózva
|
Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen
|
|
|
Rossen
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
Monsieur
|
|
« Válasz #1121 Dátum: 10 okt 21, 20:44:46 » |
|
Ismertek, Közép Kori, Távol Keleten játszodó, Samurai-os Ninjás, Shaolin mesteres könyveket?: D Mondjuk biztos ebben a stílusban is megvan a "kötelező".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #1122 Dátum: 10 okt 21, 23:53:49 » |
|
Most olvastam el a Pengefutárt! Ajánlom mindenkinek: http://www.libri.hu/konyv/pengefutar.html Szerintem remek olvasmány.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1124 Dátum: 10 okt 23, 15:26:48 » |
|
Nem rég fejeztem be Brandon Hackettől A poszthumán döntést elsőre igen tömény, de ha meglátjuk a fától az erdőt úgy vélem egy szenzációs könyvet kapunk a kezünkbe csak ajánlani tudom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|