Róka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Fox come back!
|
|
« Válasz #255 Dátum: 07 aug 01, 09:01:37 » |
|
Kenshin, elkezdtem Fable egyik könyvét (A pepita macska) olvasni, és... Hát... A stílusa végülis bejön, de az igazat megvallva nem tud lekötni. :-X Lehet, hogy a sztorival van a baj, én nemtom. :-[ De azért a könyvet tovább olvasom
|
|
|
Naplózva
|
"Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának." Sasuke megkattant!O_o
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #256 Dátum: 07 aug 01, 11:30:19 » |
|
Még mindig nem az igazit választottad! Az engem se tudott annyira lekötni (vhogy engem is hidegen hagyott az a házastársi küzdelem ;D, még nem vagyunk elég kiábrándultak hozzá! )... De ha a stílusa bejön az már fél győzelem. Szerintem kezd a Varázscsókkal ha felleled vhol, a Mesemaraton is jó, vagy az Álmok Tengere!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 01, 11:36:57 írta Kenshin »
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Róka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Fox come back!
|
|
« Válasz #257 Dátum: 07 aug 02, 09:51:01 » |
|
Anyukámmal beszéltem, és azt mondta, hogy nem csoda, hogy nem köt le, mert szerinte ez Fable leguncsibb könyve. Ezért abbahagytam, és elkezdtem a Tündértáncot. Határozottan tetszik
|
|
|
Naplózva
|
"Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának." Sasuke megkattant!O_o
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #258 Dátum: 07 aug 02, 12:07:05 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #259 Dátum: 07 aug 06, 23:56:55 » |
|
Nahát...Fable. Nem is tudom... nekem kicsit erőltetett, de csak egy kétrészesét olvastam eddig. Az álomhajszát, ami jó is meg nem is. Azért érdekes ez a párhuzamos dolog benne... Hogy áthajlítsam a szálat: Kenshin, ha lenne Seymről kép... most jó lenne Csak csajok-ba
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Amy Lee D.
|
|
« Válasz #260 Dátum: 07 aug 07, 13:30:46 » |
|
Tök jó meg van a Battle Royal jeeeee Jó hogy Sora megvette, csak ő kezdte el olvasni is :idegroncs: :gaara3:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #261 Dátum: 07 aug 07, 13:31:26 » |
|
A türelem Battle Royal-t terem...
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Amy Lee D.
|
|
« Válasz #262 Dátum: 07 aug 07, 13:47:39 » |
|
Jó igen de mikor terem, remélem hamar végez vele. Ki olvsat innen? Mert akkor kérek vélemyént milyen volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #263 Dátum: 07 aug 07, 14:20:52 » |
|
Egyik barátom olvasta és ő nagyon odavan meg vissza tőle - egyébként nagy anime és Naruto fan ő is. Kölcsön akarja adni fél éve, de vhogy sose sikerült ráérni, hogy el is kérjem... ;D Majd nemsoká...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amy Lee D.
|
|
« Válasz #264 Dátum: 07 aug 07, 19:59:02 » |
|
kezdjük el egyszerre bár mostanság lassabban olvasok nincs hozzá hangulatom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #265 Dátum: 07 aug 08, 10:03:26 » |
|
Drawer, ezt a hsz-edet törölni fogják. ;D :-X Ki mien gyorsan olvas? én viszonylag hamar kiolvasom a könyveket, de nem azért mert gyorsan, hanem azért mert sokat olvasok. a battle royale télleg jó könyv, de sajna nekem nincs meg, egy bnőm atta kölcsön. bocs, de ezt így is törölni fogják, mert offXD olvasta vki michelle paver-től a farkastestvért?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 08, 13:41:53 írta Asura »
|
Naplózva
|
|
|
|
Arisa
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #266 Dátum: 07 aug 08, 11:36:24 » |
|
olvasta vki michelle paver-től a farkastestvért?
Én olvastam És szerintem nagyon jó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Asura
ANBU újonc
Nem elérhető
mwhaha
|
|
« Válasz #267 Dátum: 07 aug 08, 13:43:51 » |
|
Jó igen de mikor terem, remélem hamar végez vele. Ki olvsat innen? Mert akkor kérek vélemyént milyen volt én olvastam egy-két oldallal ezelőtt írogattunk róla, igaz, egy kissé spoileresen :-X de a spoiler át van húzva szerintem nagyon jó, alig bírtam letenni... bár azt lehetne tanácsolni, ne nagyon kedvelj meg egy szereplőt se :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #268 Dátum: 07 aug 08, 14:36:09 » |
|
Na jó, elárulná vki nekem is, mi ez a Battle Royal? Még életemben nem hallotam róla...egyáltalán milyen műfaj? ???
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 08, 14:51:30 írta Kenshin »
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #269 Dátum: 07 aug 08, 14:48:16 » |
|
a battle royale egy japán könyv, arról szól az egész, hogy egy osztályban az emberkék gyilkolják egymást, mert csak 1 maradhat... természetesen ennek oka is van h miért, de a történet lényege nagyjából ennyi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|