Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #240 Dátum: 07 júl 29, 17:09:58 » |
|
Arra még várhatsz februárig (Harry Potter 7), addig csak angol van! Ha nagyon furdal a kíváncsiság kérdezhetsz, de szerintem érdemes inkább megvárnod a fordítást! Nagyon pörgős lett és tele van jó kis húzásokkal!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 29, 18:54:16 írta Kenshin »
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Asura
ANBU újonc
Nem elérhető
mwhaha
|
|
« Válasz #241 Dátum: 07 júl 29, 18:47:31 » |
|
Szerintem kiszámítható volt, hogy Shuuya (Súja.. brr... ) életben marad. Én az író helyében megöltem volna őt Amikor Kavada a végén, amikor hárman maradtak, elhittem, hogy valóban elárulta őket, de az ő halálát nagyon sajnáltam ;DMondjuk nekem a fogalmazása is fura volt. A környezetről alig írt valamit, leginkább a szereplőkre koncentrált, de előfordult, hogy néhány öléstől kicsit felkavarodott a gyomrom... Kedvencem hát lehet, nekem se volt... Mimurát én is kedveltem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Asakurave
Vendég
|
|
« Válasz #242 Dátum: 07 júl 29, 21:09:12 » |
|
Nekem a kedvenc könyvem a Hot Dogs! Elég sirály! De csak fiúknak! >
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #243 Dátum: 07 júl 30, 07:42:00 » |
|
Arra még várhatsz februárig (Harry Potter 7), addig csak angol van! Ha nagyon furdal a kíváncsiság kérdezhetsz, de szerintem érdemes inkább megvárnod a fordítást! Nagyon pörgős lett és tele van jó kis húzásokkal! Igen én mindenképp meg akarom várni az eredetit, gondolkodtam, hogy angolul elolvasom, de most valahogy lusta voltam így nyáron tanfolyam után hozzá, úgyhogy marad a magyar...februárban? Akkor van a szülinapom...a 6. kötetet a névnapomkor adták ki, úgy illik, hogy ezt akkor a szülinapomon
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #244 Dátum: 07 júl 30, 08:54:49 » |
|
Szerintem kiszámítható volt, hogy Shuuya (Súja.. brr... ) életben marad. Én az író helyében megöltem volna őt Amikor Kavada a végén, amikor hárman maradtak, elhittem, hogy valóban elárulta őket, de az ő halálát nagyon sajnáltam ;DMondjuk nekem a fogalmazása is fura volt. A környezetről alig írt valamit, leginkább a szereplőkre koncentrált, de előfordult, hogy néhány öléstől kicsit felkavarodott a gyomrom... Kedvencem hát lehet, nekem se volt... Mimurát én is kedveltem. én tudtam h kawada nem fogja elárulni őket. és mivel úgy volt leírva h 2 lövés hallatszott, nem pedig úgy h lelőtte őket, már teljesen biztos voltam benne h nem áruló. a fegyverekkel kapcsolatban tök szemétség volt h vki gépfegyvert kapott, vki meg (shinji barátja, nem emléxem a nevére) kanalatXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Asura
ANBU újonc
Nem elérhető
mwhaha
|
|
« Válasz #245 Dátum: 07 júl 30, 13:57:21 » |
|
Nem kanalat, villát De véletlen volt, mégis Kiriyama-nak én nem géppisztolyt osztottam volna, hanem mondjuk vmi késfélét.Vajon azzal, hogy ügyködött volna? Majdnem elfelejtettem, megölte a barátait... De behaltam annak a csajnak a halálán, aki hívő volt és azt hiszem ötödikként halt meg . Túl egyszerűen halt meg :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jaina
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
A kétely a bölcsesség kezdete!
|
|
« Válasz #246 Dátum: 07 júl 30, 16:14:44 » |
|
Én mostanában Agatha Christie könyveket olvasok, amúgy is imádom a krimiket, de ezek a könyvek nagyon jók! >
|
|
|
Naplózva
|
Lehet, hogy a gyilkos galóca is finom, mégsem eszed meg...
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #247 Dátum: 07 júl 30, 16:17:02 » |
|
én most olvasom Lőrinc L. László (Leslie L. Lawrence) tól a Kicsik -című művet! A kicsik, szerzetesruhába öltözött kannibálok, akik hajnalhasadtakor vadásznak! >
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jaina
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #248 Dátum: 07 júl 30, 16:21:43 » |
|
Azt én is olvastam. Apám szereti nagyon a könyveit. Néha én is elolvasok egy-kettőt... Mondjuk tőle nekem a Siva utolsó tánca a kedvencem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Necro
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Hát.. ő... Nihil? SZOTE OLÉÉÉ
|
|
« Válasz #249 Dátum: 07 júl 30, 16:25:47 » |
|
Hmm... Én legutóbb valami vérfarkasosat olvastam tőle, csak rég volt és nem emléxem rá... De pörgős sztoriai vannak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jaina
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #250 Dátum: 07 júl 30, 16:37:07 » |
|
Lássuk csak...nekem 3 vérfarkasokról szóló könyvem van tőle: A vérfarkasok kastélyában A vérfarkas éjszakája és a Vérfarkas visszatér ezek tényleg jó sztorik!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #251 Dátum: 07 júl 30, 17:27:48 » |
|
Nemcsak a fantasy jöhet?? Király! Agatha Christie nagy kedvenc, például a 10 kicsi néger szerintem vetekszik még néhány Setphen King művel is, habár a műfajok nem fedik egymást.. Leslie Lawrence?? Jó néhány könyvén végigszórakoztam magam. Azt értékelem, h mindig ő a legjobb pasi és az összes csaj (legalábbis gonoszak tuti) utána bukik... (E/1 személyben ír, mikor először láttam egy interjút vele, akkor dőltem a röhögéstől.. de én gonosz vagyok) Az x.dik könyve utána kezd egy kicsit unalmas lenni a sztorija.., egy kutatócsoport elzárva a világtól (általában szerzetesek között), a fél csapat meghal, de jön Leslie!!! Mindenesetre nem szoktam kihagyni az újabb könyveit sem! De a legfélemletesebbek szerintem: A gonosz és a fekete hercegnő Sziget a ködben Ja és amit most olvasol Gk, annak az első része: Kéz a sziklán Kicsik Krimiírók közül jöhet még: J.D.Robb, Mary Higgins Clark, Robin Cook,..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 30, 18:08:33 írta Kenshin »
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Asakurave
Vendég
|
|
« Válasz #252 Dátum: 07 júl 31, 19:04:09 » |
|
Én nagyon szeretem a vérfarkasokat, ezért az olyan könyeket is! 8) Bár újabban nemsokat olvasok... vagyis olvasok, de... nem könyvet... :-[ már, ha értitek mire gondolok :-X >
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #253 Dátum: 07 júl 31, 19:18:59 » |
|
Délután nosztalgiáztam és eszembe jutott régi kedvencem. Gerald Durrell! Ismeritek? Nagyon jók a könyvei. Már a könyveinek a címei is sokat sejtetnek...pl.: Családom és egyéb állatfajták : Közben még beugrott pár kedvelt könyv.. : : Jacq, Christian: Ramszesz 1-4 Wilbur Smith: A folyó istene Mágus Kék horizont Bernard Cornwell: Excalibur 1-3 Massimo Manfredi: Az utolsó légió Mika Waltari: Mikael Ezeket mind nyugodt szívből tudom nektek ajánlani, az első két író az egyiptomos korszakomból való. Excalibur egyértelmű.. Szerintem talán a legjobb Az utolsó légió.. róma végnapjai, menekülve végighacolva, enyhén fantasy-s beütéssel, a végén egy jó kis kapcsolással egy bizonyos mondakörhöz... ;)Mikael-t pedig ki kell próbálni...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 31, 20:26:16 írta Kenshin »
|
Naplózva
|
|
|
|
jaina
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #254 Dátum: 07 júl 31, 20:12:52 » |
|
Aki valami extra kreténre vágyik ajánlom figyelmébe Roald Dahl: Szuperpempő! Elég régi könyv már nekem is anya ajánlotta. Eszméletlen! Én végig dőltem a röhögéstől. Bár aki szociálisan érzékeny inkább ne olvassa el...( emlékeztek Hidanra? - na neki tetszene a könyv - ezek után gondolhatjátok milyen...) > Egyébként novellákból áll a könyv, felsorolok pár címet...csak, hogy érzékeltessem a könyv lelkületét: Mi lesz a sorsa az emberbőrre festett remekműnek - és az emberbőrnek? Vagy pl.: Ki nevet a végén: a halott tudós vagy a bánatos özvegy? És van még pár belőlük...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 31, 20:22:29 írta jaina »
|
Naplózva
|
|
|
|
|