Róka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Fox come back!
|
|
« Válasz #210 Dátum: 07 júl 23, 18:37:33 » |
|
én csak egyet, a... nemtom hanyadikatXD amikor az a csaj macska lesz és a barátnője házában kutakodik...
Az a második kötete... : Tetszett? (Egyébként én is azt olvastam először, mert úgy kaptam... : ) Az ismertetőt olvastad? (Én írtam... Tudod, egy kis önreklám... )
|
|
|
Naplózva
|
"Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának." Sasuke megkattant!O_o
|
|
|
sirien
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #211 Dátum: 07 júl 24, 08:44:30 » |
|
Látom most eltévedtem... Nos elovastam a HP7 elejét... már ha az volt ...hehe... Nem még nem olvastam az Animorfokat.... de majd igyekszek bepótolni eme hiányosságot
|
|
|
Naplózva
|
Every techno-mage knows the fourteen words to make someone fall in love with you forever.
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #212 Dátum: 07 júl 24, 09:20:45 » |
|
egész jó volt. a többit nem olvastam, de majd ha egy könyvesboltban megtalálom, megveszem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #213 Dátum: 07 júl 25, 09:19:32 » |
|
Nah...kiolvsataqm az Elsőszülött-et és mindenkinek csak ajánlani tudom...épp eleget tudunk meg Eragonról, fordulatban gazdag, izgalmas a történet, egyszóval zseniális...és az sem hátránya, hogy van még egy harmadik kötet folyamatban
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #214 Dátum: 07 júl 25, 09:26:38 » |
|
bocsi, de légyszi fejtsd ki nekem bővebben, mit szeretsz az örökség trilógiában, mert nem értem, mit lehet benne szeretni... :-[ nekem nem igazán tetszett, de ahogy már montam, ízlések és rokonok. nem akarok vitázni. :-[
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 25, 09:27:40 írta dattebayo-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #215 Dátum: 07 júl 25, 09:28:51 » |
|
Hm...egy kicsit azt is, ahogy nem tökéletes...látszik, hogy egy fiatalv srác írta, nem egy remekmű. Mindazonáltal egyrészt én szeretem az ilyen jellegű könyveket (sárkányos, mágiás) és nekem a történet is tetszett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Róka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Fox come back!
|
|
« Válasz #216 Dátum: 07 júl 25, 18:52:23 » |
|
szerintem nagyon jó könyv! Igaz, az első kötet első 3-4 fejezetét untam, de aztán már nem... (milyen "értelmes" mondatot írtam... : ) Én is imádom az ilyen könyveket Tőlem jöhet minden, amiben sárkány, vámpír vagy mágia van, esetleg mindegyik Nekem nem igazán jönnek be ezek a mostani csajos könyvek, mert mindegyik ugyanarról szól: a csaj állandóan amiatt nyafog, hogy hogy néz ki, nincs pasija, stb... ;D
|
|
|
Naplózva
|
"Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának." Sasuke megkattant!O_o
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #217 Dátum: 07 júl 25, 19:01:56 » |
|
Sárkényt mágiát szeretnél? Ajánlom Vavyan Fable fantasy könyveit (Tündértánc, Álomhajsza, Varázscsók) Fantasztikus nyelvezete van, szerintem érdemes kipróbálnod... A mostani lányregényeket már nem ismerem, de ha unod őket még mindig ott van a szépirodalom....
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Róka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Fox come back!
|
|
« Válasz #218 Dátum: 07 júl 25, 19:03:24 » |
|
Elkezdtem V.F. egyik könyvét, de egyszerűen nehezen tudtam követni az eseményeket, meg nem tetszett annyira : (hajaj, itt rókavadászat lesz... :-X )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #219 Dátum: 07 júl 25, 19:08:04 » |
|
Vavyan Fable könyveit mi is nagyon szeressük. Én most a Kétévi vakációt olvasom
(Még csak most? ???)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #220 Dátum: 07 júl 26, 10:08:59 » |
|
anyámnak megvan a Fable sorozat és asszem tavalyelőtt kezdtem és nemrég fejeztem be a Tíz kicsi kommandóst...a kedvencem a Vakvágta és a Vis Mayor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #221 Dátum: 07 júl 26, 10:56:58 » |
|
Nekem az első számú kedvencem tőle a Sárkánykönny!!! De 14 évesen a Mesemaraton után lettem függő... Azóta egyet sem mulasztok... Jaj a Szennyből az angyal az is nagyon jó, mindig halálra nevettem rajta magam.. :-[ Más: A Harry Potter utolsó előtti mondatában tényleg benne van a scar szó...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 26, 11:18:06 írta Kenshin »
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #222 Dátum: 07 júl 26, 12:24:36 » |
|
Ne, Harry Potterrről kérlek ne...legalábbis ahetedik könyvről ne, mert el akarom olvsni és lehetőleg szeretnék izgulni rajta Amúgy ez a Fable sorozat akkor télleg ilyen sárkányos, mágiás cuccos?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #223 Dátum: 07 júl 26, 12:40:23 » |
|
Nem csak a fantasy könyvei. Ezek pedig: Álmok tengere Tündértánc 1-2 Varázscsók Álomhajsza 1-2 Most csak ennyi fantasy jutott eszembe, de még gondolkozom. na megnéztem nincs is több ilyen könyve.! A többi akció- és kalandregények kategóriába sorolható.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 26, 12:49:42 írta Kenshin »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #224 Dátum: 07 júl 26, 13:02:02 » |
|
Jó, köszönöm szépen, akkor majd szemezgetk ezekből
|