Syzygy
|
|
« Válasz #750 Dátum: 08 aug 04, 21:45:43 » |
|
A mester és Margarita-t pont nem rég olvastam Télleg nagyon jóó csak már nagyon elrugaszkodik a valosagtol ezért picit nehéz számomra amugy jó tetszik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Obi_Wan
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Monsieur
|
|
« Válasz #751 Dátum: 08 aug 05, 08:35:34 » |
|
nekem pontosan 36 pókemberes képregényem van ! Ezek átlagosan 1990-ből származnak ! van egy 1986-os amire az van írva hogy " Új, Szines változat " ! Nagyon érdekes nem ? De megan pl. az X-Men 2 filmről készült képregény változata ! és alapjáraton a képregényeket szeretem ! Nagyon a szivemhez kötődik a rocker zsolti amit 8 évesen kaptam s érdekes képek is voltak benne ! Egy nővér vedte nekem mikor kórházba voltam ( Mármint idáig 6-7-szer voltam korházba de egyszer ezt vette nekem ) Megható volt Ólvasni ha nem is tudtam ! De vissza térve a témához még van egy két külön kiadásom ! Sőt kemény fedeles " Amerika felfedezése " című képregény ! ( töriböl kaptam egy 5-öst mert bevidtem arra az óráa mikor ezt tanultuk ) Akkor egy angol " winnetou " képrgény és még sok más
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #752 Dátum: 08 aug 05, 09:33:21 » |
|
Örülök h másnak is tetszik^^ én még nem jutottam a végére, és van 1-2 dolog ami remélem h könyv végére kiderül remélem a többi kötelezőm is ien jó bár azoknak nem tom a címét mert elvesztettem a listát és csak ezt jegyeztem meg róla xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara666
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #753 Dátum: 08 aug 05, 15:44:29 » |
|
a bátyám nagy tini titán teknőcök gyülytő volt és rámhagyta mind a 60 részt ami megjelent ezek 92-ből vannak
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 05, 15:45:31 írta gaara666 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #754 Dátum: 08 aug 06, 23:52:44 » |
|
Jaaaj, Mester és Margarita:) Nekem nagyon bejött! Igaz, hogy az utolsó fejezetet nem olvastam el. Egyszerűen nem találtam fontosnak, mert a történet számomra az utolsóelőttivel lezártnak tekinthető...hmm... Ha még egy ilyen valóságtól elrugaszkodót szeretne valaki, akkor ajánlom Hoffmann: Az arany virágcserép c. könyvét:) Nini, idekattintva el is lehet olvasni:)
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #755 Dátum: 08 aug 07, 11:55:42 » |
|
nekem az nem tetszett, alig tudtam végig szenvedni nekem az Anyegin tetszett nagyon, mások viszont nagyon utálták xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
So long suckers! :)
|
|
« Válasz #756 Dátum: 08 aug 07, 11:59:30 » |
|
Énisénisénisénis hadd ajánljak vmit: Orwell: Állatfarm Kötelező darab, annyiradejó. Persze azért tisztában kell lenni hozzá a történelemmel, legalábbis a 2. vh szakasszal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #758 Dátum: 08 aug 07, 12:07:51 » |
|
Olvastam az északi fényt nekem tetszett, a filmet jobbnak láttam meg sem nézni, úgy gondoltam illúzió romboló lenne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #759 Dátum: 08 aug 07, 12:14:01 » |
|
Hál istenek én se láttam, de elég volt az ahogy barátnőm annyit mondtott róla, h: pocsék xD Ajánlom a másik két kötetet is, mert azok is jók
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #761 Dátum: 08 aug 07, 12:24:52 » |
|
Igen úgy nem lenne túl jó, mivel a 2. szorosan kapcsolódik a 3.-hoz xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #762 Dátum: 08 aug 08, 00:56:36 » |
|
nekem az nem tetszett, alig tudtam végig szenvedni nekem az Anyegin tetszett nagyon, mások viszont nagyon utálták xD Hehe: P a kettő tuti üti egymást: D én meg Anyeginhez nem tudtam még csak hozzáérni se:p Viszont megnéztem filmen... márha a Lyv Tyler-es cucc az volt egyik karácsonykor..hmm... nem tom.. (azt se,h jól írtam-e a színésznő nevét:p )
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #763 Dátum: 08 aug 08, 08:19:14 » |
|
Nem tudtam róla h készült film, szal nem tom eldönteni h azt láttad-e. Nagyon szerettem még Csáth Gézától "A kis Emma" című novellát. Remélem ez nem off, azért mert nem könyv hanem csak novella ^^' mellesleg ajánlom mindenkinek, nem hosszú és nagyon érthetően fogalmaz, szal aki nem szeret olvasni annak is tetszeni fog sztem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hagane
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Ai Yazawa Fan
|
|
« Válasz #764 Dátum: 08 aug 08, 18:51:21 » |
|
A Liv Tyler-es az az, nekünk nem kellett elolvasni az Anyegint csak megnézették velünk filmen. Most éppen Diablo, A vér szavát olvasom Richard A. Knaak-tól, egy ismerősömtől kaptam kölcsön, illetve rám tukmálta hogy muszály elolvasnom, és bár először tartottam tőle, de tetszik. Úgyhogy lehet hogy még a többi részét is kölcsön fogom kérni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|