noemimi-chan
|
|
« Válasz #570 Dátum: 08 ápr 01, 15:54:21 » |
|
egész jó bár már rég olvastam még a kalózfordítást nyáron tudományos hát én amit azt elkezdtem azzal fura lennék matekon ***vanagydarab könyv...magyarország krónikálya vagy mi a címe
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #571 Dátum: 08 ápr 01, 16:25:00 » |
|
Hát én is tudok hülye könyveket olvasni... pl: Kémia nagy pillanatai Tudás enciklopédiája Csodálatos emberi test
egyébkén tök érdekesek...legalábbis nekem....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #572 Dátum: 08 ápr 01, 16:31:29 » |
|
szerintem is érdekesek...csakhátnekem mindig sikerül találni egy xxxxxxxxxl-es könyvet...ja mondjuk érdekes lenne kiolvasni a révai nagy lexikont
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #573 Dátum: 08 ápr 01, 16:43:24 » |
|
Igen Noemi...ez nekem is problémát jelent... Ha mondjuk egy 600 oldalas könyv izgi akkor végzek vele két nap elett...ha reggel kezdem el olvasni akkormég aznap...vagy másnap hajnalban...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #574 Dátum: 08 ápr 01, 16:48:31 » |
|
na nekem a minimum olyannál 3 nap.... leteszteltem nondjuk a vékuska szigeti veszedelmet elolvastam jó gyorsan...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kyuubi-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #575 Dátum: 08 ápr 02, 13:19:53 » |
|
hát én a harry potter 7 -et 5 nam alatt olvastam ki , de volt már olyan h 1 körül elmentem a könyvtárba és 6 -kor már vittem is vissza a könyvet mert már ki is olvastam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amy Lee D.
|
|
« Válasz #576 Dátum: 08 ápr 02, 14:58:19 » |
|
Én most kötelezőként "A Noszty fiú esete Tóth Marival"-t olvasom, és egész jó Lehet h fogok még Mikszáthot olvasni, bár általában utálom a kötelezőket, ez mégis tetszik^^ akkor én a Szent Péter esernyőjét ajánlom én imádtam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #577 Dátum: 08 ápr 02, 18:02:49 » |
|
Rendben, fejben tartom Most az Északi fény-t olvasom (ebből készült Az ararny iránytű című film - a film maga nemjó, de a könyv...nyami ), és eddig tetszik^^ Köszönet Arvaelnek, h kölcsön adtaXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #578 Dátum: 08 ápr 02, 18:26:46 » |
|
Juuj, megjelent a Musashi 5. kötete... bár fogalam sincs, h mikor, de nekem most lett meg xD Ki éne olvasni azt a maradék 3 könyvet xD Már kettőt olvastam ám xP és most a harmadik közepén vagyok Van még vki aki olvasta/olvassa/olvasni akarja?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #579 Dátum: 08 ápr 02, 18:31:10 » |
|
Ééén szeretném olvasni Csak egyenlőre nincsen pénzem rá, a 2 hét múlva esedékes szülinapomra meg pénzt kérek a conra... szal egyenlőre ez csak álom lesz :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #580 Dátum: 08 ápr 02, 19:14:58 » |
|
Nekem az első 4 megvolt eleve... és hát vmilyen csodás okból kifolyóloag megkaptam az utlsót... De majd ha eljutsz addig, h neki kezdj, akkor nagyon jókat gogsz rajta szórakozni, mert nagyon jó könyv... bár a nevek átírásától agybaj kapok, de hát ez van xD teszem azt muszasi ~brr~
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #581 Dátum: 08 ápr 02, 20:31:46 » |
|
Aszem itt is dicsekedhetek anyukam felol.Szal anyam 2 ev alatt kiolvasta az iskolaja konyvtarat , de a konyvtar olyan nagy volt , mint egy nagy templom belseje Na jo szerenykedek magam felol is hat a Tom Sawyert azt 3napba telt feldolgozni es a Huckleberry Finn az egy het. A Bolcso es Bagolyt erdekesen 1 hetbe telt mert anyira untam , hogy alig birtam olvasni. Harry Pottert azt nem olvasok a film az erdekesebb ,de a 7-es reszbe beleolvastam mert erdekelt Ki kene mar olvassam a Pal utszai fiukat , de semmi kedvem >Es nem szivesen olvasok csak muszaly
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 02, 20:32:26 írta ipirike »
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #582 Dátum: 08 ápr 02, 20:44:22 » |
|
A Mikszáth könyveket én is szeretem A Szent Péter esernyője volt az első amire azt mondtam, h. elfogadható. (habár lehet csak azért, mert az akkori 3 kötelező közül ez volt a legrövidebb ^^" ) A Noszty fiúsat nem olvastam, de tudom miről szól és az is vicces....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #583 Dátum: 08 ápr 03, 14:38:11 » |
|
Ipirike, látom helyesírásod, nem túl nyerő... mert utszai, hanem utcai --' Én nem raongok az a Mikszáth könyvelért, nekem vhogy túl uncsik xD Én pl. a HP 6-ot 38 óra alatt olvastam ki asszem, bá lehet, h aza 5. része volt >.<
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #584 Dátum: 08 ápr 03, 14:43:48 » |
|
:'X Az aze irtam ugy me az en Pal utcai konyvemen is ugy irja , hogy a :"Pal utszai fiuk" -Akkor ez bisztos nyomtatasi hiba volt.-na jo csak vicceltem ,a helyesirasom nem tul nyero. >En mindig aszt olvasnam ki ami nem kell (semmit sem nagyon szeretek olvasni) .Onsantambol egyszer kiolvastam "A nagyenyedi ket fuzfa"-at , de man azt se tom mirol szolt :'X
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 13, 14:23:09 írta ipirike »
|
Naplózva
|
|
|
|
|