24 nov 15, 18:36:34 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 162
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Könyvek, képregények  (Megtekintve 405502 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #540 Dátum: 08 márc 20, 23:43:48 »

Igen egy párat... Csak az a baj, hogy nem mindet... De igaz... Mi mindenre jó az internet! Majd utána keresek...

Rejtő könyveivel az a bibi, hogy nem teljesen függetlenek egymástól a könyvek sztorijai! Követi az egyik könyv cselekménye a másikat, mintha egy sorozat lenne! De ez a jó benne... Úgy érdemes igazán olvasni, hogy az első kötetével kezdjük, és ahhogy írta őket időrendi sorrendben kell olvasni!  Mosolyog Megjártam már, hogy olvastam a könyvet, és nem tudtam, hogy most mi van, mert egy későbbi könyvével kezdtem, és egy korábbi kötettel folytattam....
Naplózva
Minato
Akadémiai tanár
*

« Válasz #541 Dátum: 08 márc 21, 00:40:46 »

Azok a legjobbak. De ha érdekel tudok még néhányat mondani.
Amikor előszőr olvastam őket én sem tudtam, hogy milyen sorrendben vannak, és össze vissza válogatta. A történet úgy nagyából füüggetlen, de vannak poénok amiket csak akkor értessz, ha az előző könyvet olvastad. Így sok mindenen, csak évek múlva röhögtem, amikor már helyes sorrendet állítottam fel.
Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #542 Dátum: 08 márc 25, 17:18:58 »

Én, miután átrágtam magam a Bartimaes című trilógia mind az 1700 oldalán négy nap alatt (hogy el ne keserítsek senkit, egy rész, kb.: 500-600 oldalas.  Hümm-hümm ) határozottan állítom, hogy nagyon jó könyv. Nekem legalábbis tetszett. Bár szerény személyen fantasy kedvelő, szóval azoknak tudom ajánlani, akik szeretik a Gyűrűk Ura, Eragon, Harry Potter betütésű könyveket. Tetszett benne Bartimaeus visszaszólásai és beszólásai. És tetszett, hogy az egész történet humoros, az író mégis ötvözi egy kis szomorkásabb cselekmány szállal.   Nevet
Naplózva

Minato
Akadémiai tanár
*

« Válasz #543 Dátum: 08 márc 26, 02:42:05 »

Az egyetlen dolog amit soha nem olvasnék el, soha nem néznék meg, az a Harry P.  Neeem  Szerintem katasztrofális.
Viszont Dumasnak egész jó kis könyvei vannak. A Monte Cristo grófja nagyszerű volt. Csak az nem tetszett, hogy mindent cselszövéssel intézett el, és nem vett részt egy párbajban sem. (Ellentétben a legújabb filmes feldolgozással.)
Naplózva

Kenshin
Osztag Vezető
*

« Válasz #544 Dátum: 08 márc 26, 06:48:01 »

Az egyetlen dolog amit soha nem olvasnék el, soha nem néznék meg, az a Harry P.  Neeem  Szerintem katasztrofális.

Aha sokáig én is így voltam ezzel, halálra idegesített az a nagy felhajtás körülötte és elvből nem vettem a kezembe egy részt se. De aztán szerencsére véletlenül mégiscsak a látókörömbe került, és a mű meggyőzött. Egyszerűn jól van megírva, nem a borítóról kell megítélni a könyveket. Azt könnyen elfogadom, ha egyszer beleolvastál és nem tetszett. Az rendben van, hiszen mindenkinek más az ízlése. Pirul
Naplózva

Balin oldalbordája  és lelkes kísérleti alanya kacsint
Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! Mosolyog
De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Mosolyog Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan kacsint
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #545 Dátum: 08 márc 26, 08:07:24 »

valaki olvasta Robert Ferrigno-tól Az ima egy bérgyilkosért c. könyvet nekem nagyon tetszett roppant érdekes és jó története van
Naplózva
kana-chan
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

.мคoo.

« Válasz #546 Dátum: 08 márc 26, 12:46:43 »

Miiiiiiiii az, hogy a Harry Potter katasztrófális?  Ohh My God
Az volt az első könyv ami lekötött és még most is ott van a toppon.  Mosolyog
Kenshinnek igaza van  Pontosan .
Reálisabb ítéletet tudnál hozni, ha elolvasnád legalább az egyik kötetét a sorozatnak.
Nem szép dolog így látatlanban nyilatkozni valamiről.  Neeem

De hogy ne csak a HP.-ről szóljak.
Lássuk csak, mondjuk itt vannak a kötelezők.
Mindet végig olvastam, kivéve az Egri csillagokat (400 oldal után feladtam, egyszerűen untatott)
és a Candide-ot (ez meg háát egy orbitális h*lyeség ).
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 26, 12:57:33 írta kana-chan » Naplózva

Harag
Elit Jounin
*

« Válasz #547 Dátum: 08 márc 26, 12:51:49 »

Egyetértek az előttem szólóval.
Élvezet volt elolvasni őket. De főleg a harmadikat. Az a kedvencem! evo
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
Gk
ANBU Kapitány
*

Zisten

« Válasz #548 Dátum: 08 márc 26, 16:14:08 »

az első olyan sorozat, amit nem csak kétszer olvastam el! Nevet
élvezhteő...a történet nyerő...minden korosztály issza...ennyi...
Naplózva
kana-chan
Osztag Vezető
*

.мคoo.

« Válasz #549 Dátum: 08 márc 26, 16:22:23 »

nocsak, nocsak Minato egyedül maradtál  Nyelvesít
de még átállhatsz (hmm... de ismerős szöveg....  Nevet )

Jaj.... annyi könyvet olvastam már és mégis csak kötelezők jutnak most eszembe  :/
Na de akkor kinek melyik a "kedvence" ezek közül?
Nekem Mikszáth alkotásai tetszettek legjobban (azt hiszem  :'X )
alsóban meg a Két Lotti .......
Naplózva

Gk
ANBU Kapitány
*

Zisten

« Válasz #550 Dátum: 08 márc 26, 16:24:50 »

kötelezőkből, amiket adtak egyet se olvastam el, deviszont, amit mások kaptak, másik iskolában kötelezőt, azt elolvastam... Shakespeare - Hamlet --ttye még teccett is valamennyire...tudott írni a Dzon Szebásztián Sékszpír von Mocárt, csak az istenért kell annyira cicomázni minden sort... :/
Naplózva
gaara_fan
Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #551 Dátum: 08 márc 26, 16:28:40 »

Harry Potter am télleg nem rossz, bá már lassan 2 hónapja megvan az utcsó rész és még csak vhol a 320. oldal környékén vagyok xP
Nekem kötelezőkből (vagyis e inkább olyan ajánlottan kötelező) a Legyek ura az ami nagyon tetszett, sztem nagyon jó könyv... bár egy kicsit brutális, amit egymással csináltak a srácok  :'X de ennek ellenére tök jó
Naplózva

Gk
ANBU Kapitány
*

Zisten

« Válasz #552 Dátum: 08 márc 26, 16:32:17 »

nekemis teccett! xDDDD amikor Röfi agya szétloccsant a sziklán! bocs a szpojlerért! Nevet
Naplózva
gaara_fan
Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #553 Dátum: 08 márc 26, 16:51:11 »

Na az volt az egyik amin ledöbentem meg, h a nemtom, h hívják srácot agyonverték hát érdekes egy könyv, az biztos
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #554 Dátum: 08 márc 26, 16:57:25 »

legyek urát elkezdtem olvasni mikor említette a tanár, de oszt jött más ami hát nemtudom jelenleg 3 félbehagyott könyv van amiről tudom, hogy nem felyeztem be.... pedig... hát... egész jó lenne befelyezni..
Harry Pottert olvastam minden részt.. szerintem jó...   
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Oldalak: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 162
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins