Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #540 Dátum: 08 márc 20, 23:43:48 » |
|
Igen egy párat... Csak az a baj, hogy nem mindet... De igaz... Mi mindenre jó az internet! Majd utána keresek... Rejtő könyveivel az a bibi, hogy nem teljesen függetlenek egymástól a könyvek sztorijai! Követi az egyik könyv cselekménye a másikat, mintha egy sorozat lenne! De ez a jó benne... Úgy érdemes igazán olvasni, hogy az első kötetével kezdjük, és ahhogy írta őket időrendi sorrendben kell olvasni! Megjártam már, hogy olvastam a könyvet, és nem tudtam, hogy most mi van, mert egy későbbi könyvével kezdtem, és egy korábbi kötettel folytattam....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minato
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #541 Dátum: 08 márc 21, 00:40:46 » |
|
Azok a legjobbak. De ha érdekel tudok még néhányat mondani. Amikor előszőr olvastam őket én sem tudtam, hogy milyen sorrendben vannak, és össze vissza válogatta. A történet úgy nagyából füüggetlen, de vannak poénok amiket csak akkor értessz, ha az előző könyvet olvastad. Így sok mindenen, csak évek múlva röhögtem, amikor már helyes sorrendet állítottam fel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #542 Dátum: 08 márc 25, 17:18:58 » |
|
Én, miután átrágtam magam a Bartimaes című trilógia mind az 1700 oldalán négy nap alatt (hogy el ne keserítsek senkit, egy rész, kb.: 500-600 oldalas. ) határozottan állítom, hogy nagyon jó könyv. Nekem legalábbis tetszett. Bár szerény személyen fantasy kedvelő, szóval azoknak tudom ajánlani, akik szeretik a Gyűrűk Ura, Eragon, Harry Potter betütésű könyveket. Tetszett benne Bartimaeus visszaszólásai és beszólásai. És tetszett, hogy az egész történet humoros, az író mégis ötvözi egy kis szomorkásabb cselekmány szállal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minato
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #543 Dátum: 08 márc 26, 02:42:05 » |
|
Az egyetlen dolog amit soha nem olvasnék el, soha nem néznék meg, az a Harry P. Szerintem katasztrofális. Viszont Dumasnak egész jó kis könyvei vannak. A Monte Cristo grófja nagyszerű volt. Csak az nem tetszett, hogy mindent cselszövéssel intézett el, és nem vett részt egy párbajban sem. (Ellentétben a legújabb filmes feldolgozással.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #544 Dátum: 08 márc 26, 06:48:01 » |
|
Az egyetlen dolog amit soha nem olvasnék el, soha nem néznék meg, az a Harry P. Szerintem katasztrofális. Aha sokáig én is így voltam ezzel, halálra idegesített az a nagy felhajtás körülötte és elvből nem vettem a kezembe egy részt se. De aztán szerencsére véletlenül mégiscsak a látókörömbe került, és a mű meggyőzött. Egyszerűn jól van megírva, nem a borítóról kell megítélni a könyveket. Azt könnyen elfogadom, ha egyszer beleolvastál és nem tetszett. Az rendben van, hiszen mindenkinek más az ízlése.
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #545 Dátum: 08 márc 26, 08:07:24 » |
|
valaki olvasta Robert Ferrigno-tól Az ima egy bérgyilkosért c. könyvet nekem nagyon tetszett roppant érdekes és jó története van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #546 Dátum: 08 márc 26, 12:46:43 » |
|
Miiiiiiiii az, hogy a Harry Potter katasztrófális? Az volt az első könyv ami lekötött és még most is ott van a toppon. Kenshinnek igaza van . Reálisabb ítéletet tudnál hozni, ha elolvasnád legalább az egyik kötetét a sorozatnak. Nem szép dolog így látatlanban nyilatkozni valamiről. De hogy ne csak a HP.-ről szóljak. Lássuk csak, mondjuk itt vannak a kötelezők. Mindet végig olvastam, kivéve az Egri csillagokat (400 oldal után feladtam, egyszerűen untatott) és a Candide-ot (ez meg háát egy orbitális h*lyeség ).
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 26, 12:57:33 írta kana-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #547 Dátum: 08 márc 26, 12:51:49 » |
|
Egyetértek az előttem szólóval. Élvezet volt elolvasni őket. De főleg a harmadikat. Az a kedvencem!
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #548 Dátum: 08 márc 26, 16:14:08 » |
|
az első olyan sorozat, amit nem csak kétszer olvastam el! élvezhteő...a történet nyerő...minden korosztály issza...ennyi...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #549 Dátum: 08 márc 26, 16:22:23 » |
|
nocsak, nocsak Minato egyedül maradtál de még átállhatsz (hmm... de ismerős szöveg.... ) Jaj.... annyi könyvet olvastam már és mégis csak kötelezők jutnak most eszembe Na de akkor kinek melyik a "kedvence" ezek közül? Nekem Mikszáth alkotásai tetszettek legjobban (azt hiszem :'X ) alsóban meg a Két Lotti .......
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #550 Dátum: 08 márc 26, 16:24:50 » |
|
kötelezőkből, amiket adtak egyet se olvastam el, deviszont, amit mások kaptak, másik iskolában kötelezőt, azt elolvastam... Shakespeare - Hamlet --ttye még teccett is valamennyire...tudott írni a Dzon Szebásztián Sékszpír von Mocárt, csak az istenért kell annyira cicomázni minden sort...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #551 Dátum: 08 márc 26, 16:28:40 » |
|
Harry Potter am télleg nem rossz, bá már lassan 2 hónapja megvan az utcsó rész és még csak vhol a 320. oldal környékén vagyok xP Nekem kötelezőkből (vagyis e inkább olyan ajánlottan kötelező) a Legyek ura az ami nagyon tetszett, sztem nagyon jó könyv... bár egy kicsit brutális, amit egymással csináltak a srácok :'X de ennek ellenére tök jó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #552 Dátum: 08 márc 26, 16:32:17 » |
|
nekemis teccett! xDDDD amikor Röfi agya szétloccsant a sziklán! bocs a szpojlerért!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #553 Dátum: 08 márc 26, 16:51:11 » |
|
Na az volt az egyik amin ledöbentem meg, h a nemtom, h hívják srácot agyonverték hát érdekes egy könyv, az biztos
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #554 Dátum: 08 márc 26, 16:57:25 » |
|
legyek urát elkezdtem olvasni mikor említette a tanár, de oszt jött más ami hát nemtudom jelenleg 3 félbehagyott könyv van amiről tudom, hogy nem felyeztem be.... pedig... hát... egész jó lenne befelyezni.. Harry Pottert olvastam minden részt.. szerintem jó...
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|