Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2085 Dátum: 14 szep 09, 23:09:27 » |
|
Csak magyar, elég igényes a hazai kiadás. Az a baj hogy mindig választanom kell mire megy el a pénzem és általában az nyer ami magyarul nincs vagy sosem lesz kiadva. (vagy el lehet adni annyiért a magyart hogy megrendeljem az eredetit) Most Batmant várok meg Gurdians of The Galaxyt de le kellett mondanom ezért a Winter Soldier-ről meg a Hawkeye-ról. Bár szerintem idén még meglesznek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2086 Dátum: 14 szep 10, 12:16:21 » |
|
Amikor egy Rhaegar vs Robert kép alatt ilyet látok, hipszter lelkem mindig borzalmas kínokat áll ki:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2087 Dátum: 14 szep 10, 12:37:29 » |
|
Én mindennap átélem ezt de emlékszem a marvel facebookra kirakott egy képet, amit még nem láttam és elkezdtem olvasni a kommenteket... A legjobb hogy mindenki fel volt háborodva k.rva okosan hogy Rozsó meg Bestia rossz oldalon pózol meg Hulkot félreszínezték.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 10, 12:38:49 írta Kazekage sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2088 Dátum: 14 szep 10, 12:39:12 » |
|
Szar érzés is az ilyesmi. Előre félek egy esetleges Wheel of Time sorozattól.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2089 Dátum: 14 szep 10, 12:48:31 » |
|
Életem legnagyobb csalódása a gyerekkori kedvenc vámpír könyveimből készült film a Rémségek Cirkusza. Ha láttál már szar filmet, akkor szorozd meg az alkonyattal és megkapod.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #2090 Dátum: 14 szep 13, 15:06:00 » |
|
Arra én is emlékszem. Nagyon szerettem a Darren Shan-könyveket, és a mai napig szívesen olvasok az írótól. Csak a rohadt film ne lett volna...
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #2091 Dátum: 14 szep 19, 14:53:34 » |
|
Amit még nagyon szerettem az Darren Shan előzménykönyvek. Larten Cripsley életével. Nem lehet megunni azt a világot. De nem is a film a legrosszabb Darren Shan feldolgozás, hanem a Démonvilág sorozat, ami ugye abból áll, hogy a vámpírkönyvek karaktereit átnevezték és egy másik világba rakta őket az író.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2092 Dátum: 14 szep 19, 15:42:59 » |
|
Én pont tegnap kezdtem el az előzmény könyvet, eddig hozza amire számítottam. A démonvilág meg pont ezért tetszett egy ideig de aztán követhetetlenül fos lett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2094 Dátum: 14 okt 01, 15:36:47 » |
|
Gőzöm sincs, csak hogy őszinte legyek és ne érezd úgy, hogy leszarlak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #2095 Dátum: 14 okt 01, 16:52:36 » |
|
Jó, de akkor a hetedik posztodat írd már meg mert abból a 3437 oldalmegjelenítésből 2789 én vagyok a miatt hogy fel-fel nézek van-e új poszt. : ( (
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2096 Dátum: 14 okt 01, 18:28:10 » |
|
Szerintem tűrhető lesz de semmi extra. Annyira nem vagyok otthon ebben a témában csak a filmeket láttam, nem olvastam még könyvet vagy képregényt de nem is dicsérték még úgy őket mint pl a Star Wars esetében.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
VIPERA
Gennin
Nem elérhető
You challenge me mortal?
|
|
« Válasz #2098 Dátum: 14 okt 07, 19:47:19 » |
|
Sziasztok.
Remélem valaki tud nekem segíteni, mert most kissé szükségem lenne rá. : P... Valaki nem tudna egy jó oldalt linkelni ahol olvashatok DC Comics és Marvel képregényeket? Ha csak letöltésre van lehetőség az sem baj, ill. lehet angol is, nem szükséges, hogy magyar legyen, csak az élvezhetőbb. : D
Illetve még annyi, hogy: Valaki találkozott már online olvasható vagy szimplán letölthető formában a New 52 szériás Superman Unchained képregényekkel? Egyszerűen sehol nem találom, csak online webshopokon.
|
|
|
Naplózva
|
"Brothers everywhere raise your hands into the air. We're warriors... warriors of the world! Our destiny to die in war"
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2099 Dátum: 14 okt 07, 20:05:35 » |
|
Küldtem privát üzenetben 5-6 magyar oldalt. A Superman max valamilyen torrenten lesz angolul.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|