Uchiha Sasuke-sama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Sasuke azért is "jó"
|
|
« Válasz #60 Dátum: 08 aug 27, 18:50:54 » |
|
Én csak egyet szeretnék megkérdezin h mi az az ixtreme firmeware és dashboardolás mert és én is szeretnék venni egyet. Ja és tölthettsz nemsokára egy új játékot 360-ra, de írd be a keresőbe a fórumon h Naruto The Broken Bond és rátalálsz a hsz-emre a Naruto konzoljátékok topicban és meglátod bővebben a játékot.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak, ezért a moderátor (Aes Sedai) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
TheMonstrum
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #61 Dátum: 08 aug 27, 20:29:51 » |
|
"Nem értek veled egyet, szerintem a Sony igencsak mellékarmolt ennek a PS3-nak, csináltak egy drága nehezen programozható gépet, amire a fejelsztések is tetemes pénzt emésztenek, nem beszélve a BR technológiáról, ami jelentős tételt vesz ki a forgalmazók zsebéből. (mármint a lemezek után fizetendő jogdíj... a BR fórumnak) Egy két egyedi játék van rá, a nagy only on PlayStation címek szinte mind multik lettek, és semmivel sem rosszabbak x360-on vagy PC-én. Szerintem jelenleg magyar pénztárcához a legjobb választás a 360 ugye lehet flashelni...(már amelyiket, az új Benq drive-ot nem igazán...) Online jatek ugyan pénzbe fáj de nem sokba, ahhoz képest mennyit spórolsz a gámák netről letöltésével, és ixtreme firmeware-l simán lehet back up-al online játszani. Ja nem utálom a Sonyt és nem vagyok 360 fanboy. "
Szerintem nem fogtak mellé a PS3-al . Ez a gép eléggé nagy teljesítménnyel rendelkezik és még melette meg is bízható. Szerintem megéri az embernek beruházni egy ps3-ra , lehet hogy drága de legalább valami jó és megbízhatót kapsz a pénzedért. A másik dolog az hogy azt honnét veszed hogy ps3-ra drágább a game ? Hiszen ha megnézed mindenhol ugyan annyibí kerülnek. De az ember döntése hogy melyik konzolt veszi meg, jó a PS3 meg az Xbox360 is (+ a stb. konzolok )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 27, 20:30:46 írta TheMonstrum »
|
Naplózva
|
|
|
|
Uchiha Nandor
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #62 Dátum: 08 aug 27, 22:20:08 » |
|
Sztem egyltalán nem volt melléfogás a PS3. 1. Ha a BR olyan rossz lenne az X360-ra minek terveztek egy külön csatolható BR-t? 2. Az X360-ra már kijött minden nagy név ( Halo, DoA.... ) a PS3-ra még csak a Metal Gear Solid 4 ami sztem enyhén veri a Gears of War-t. ( Jó kis gamek. ) És a DoA 4-et verni fogja a Tekken 6. 3. Ha jól hallottam a Far Cry 2-höz készült gépigényt nem bírta volna a 360 csak egy igen izmos PC ( a kedvencem ) és a 60GB-os PS3, ezért butították le a grafikát egy kicsit. Amúgy mindegyik konzolnak van egy-két hibája pl.: PS3 sokat tölt, X360 minden 5. vagy 10. gyári vagy led hibás+néhány játéknál szaggat, a Wii legnagyobb gyengesége a grafikája. Mindenki megtalálhatja a magának megfelelő konzolt és ez a lényeg. Ha vki X360-at szeretne vegye meg és így van ez a többi konzolnál is. De az tuti, hogy a PC legnagyobb hátránya, hogy nincs rá jó VEREKEDŐS JÁTÉK! Pedig lehet hozzá kontrollert is venni. És akár mennyi konzol jelenik meg a PC-t sosem tudja egyik sem legyőzni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Uchiha Sasuke-sama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Sasuke azért is "jó"
|
|
« Válasz #63 Dátum: 08 aug 27, 22:35:24 » |
|
Na nekem vki mondja meg h melyik a jobb xbox360 arcade vagy xbox360 premium, akarok venni egyet csak nemtom melyiket. A premium drágább, de jobb az acade pedig olcsóbb, de tudomásom szerint nem visz minden játékot.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak, ezért a moderátor (Aes Sedai) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Uchiha Nandor
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #64 Dátum: 08 aug 27, 23:06:19 » |
|
Melyik a jobb? Aztán írod, hogy a premium drágább de jobb mint az arcade? Akkor most mit is kérdeztél? Sztem vedd amelyiket akarod vagy tudod, mert nem sok különbség van a kettő között. ( Ha megfogadod a tanácsomat a drágább legtöbbször jobb mint az olcsóbbról akkor a drágábbat vedd meg. ) Ha megvan a pénz az olcsóbbra akkor vedd azt, de ha tudsz várni is lesz ( vagy van ) pénzed a drágábbra akkor azt ajánlom, hogy azt vedd meg.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 27, 23:07:41 írta Uchiha Nandor »
|
Naplózva
|
|
|
|
Uchiha Sasuke-sama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Sasuke azért is "jó"
|
|
« Válasz #65 Dátum: 08 aug 27, 23:11:10 » |
|
Hát sztem a drágábbat veszem mert abban több az extra. Egyébként a pénz megvan a drágábbra csak biztosra akartam menni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Uchiha Nandor
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #66 Dátum: 08 aug 28, 02:06:47 » |
|
Jól teszed. Csak kérdezd meg, hogy kipróbálhatod-e a helyszínen vagy van-e rá garancia mert minden 5. vagy 10. termék gyári vagy ledhibás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
splazi
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #67 Dátum: 08 aug 28, 11:09:32 » |
|
Csak játékra = arcade, netezésre letöltésre hasonlok = Premium és amugy egyáltalán nem gyárihibás minden 5. 10dik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Uchiha Nandor
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #68 Dátum: 08 aug 28, 14:20:28 » |
|
De bizony az. Mindenhol csak ezt az egy dolgot hozzák fel a 360 legnagyobb hibájának. És h*lyeséget írtam, mert nem gyári vagy ledhibás hanem "csak" ledhibás minden 5. az USA-ban. Tehát lehet, hogy itt is jópár ilyen hibát birtokol.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #69 Dátum: 08 aug 29, 07:32:02 » |
|
Sztem egyltalán nem volt melléfogás a PS3. 1. Ha a BR olyan rossz lenne az X360-ra minek terveztek egy külön csatolható BR-t? 2. Az X360-ra már kijött minden nagy név ( Halo, DoA.... ) a PS3-ra még csak a Metal Gear Solid 4 ami sztem enyhén veri a Gears of War-t. ( Jó kis gamek. ) És a DoA 4-et verni fogja a Tekken 6. 3. Ha jól hallottam a Far Cry 2-höz készült gépigényt nem bírta volna a 360 csak egy igen izmos PC ( a kedvencem ) és a 60GB-os PS3, ezért butították le a grafikát egy kicsit. Amúgy mindegyik konzolnak van egy-két hibája pl.: PS3 sokat tölt, X360 minden 5. vagy 10. gyári vagy led hibás+néhány játéknál szaggat, a Wii legnagyobb gyengesége a grafikája. Mindenki megtalálhatja a magának megfelelő konzolt és ez a lényeg. Ha vki X360-at szeretne vegye meg és így van ez a többi konzolnál is. De az tuti, hogy a PC legnagyobb hátránya, hogy nincs rá jó VEREKEDŐS JÁTÉK! Pedig lehet hozzá kontrollert is venni. És akár mennyi konzol jelenik meg a PC-t sosem tudja egyik sem legyőzni. A csatolható lejátszó csak filmnézéshez fog kelleni, a jatekok maradnak ugyn úgy dvd-lemezen mint régen (ls Hd dvd lejátszó) MGS4 hát igen jelenleg az egyetlen jatek ami kellene PS3-ról, na de mindegy, majd lesz egyszer az is, nem nagy pénz. A Gears meg egy másik világ nem lehet a MGS-el összehasonlítani. Far Cry 2 jön 360-ra a 3 ledes hibával egyetértek sajnos ez van. Összességében PS3 jelenleg még igen csak beteg, kevés game, a multik rendre jobbak 360-on majd kétszer annyiba fáj mint egy xbox, nem lehet rá másolt játékot szerezni, és egyelőre nagyon kicsi rá az esély, hogy megoldódik ez a problem, legalábbis a nagy iso-s fórumok szerint, mint afterdawn, eurasia, consolecopyworld. (kishazánkban ez a legnagyobb baja)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TheMonstrum
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #70 Dátum: 08 aug 29, 08:47:47 » |
|
Hát ja,még kell egy-két év a PS3-nak hogy igazán nagy szintet érjen el gamek terén de lassan lassan jönnek rá, pl.: most jövőre jön a Killzone 2 , az új Alein game , Resistance 2 meg stb......
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 29, 08:51:15 írta TheMonstrum »
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #71 Dátum: 08 aug 29, 09:47:09 » |
|
A másik dolog az hogy azt honnét veszed hogy ps3-ra drágább a game ? Hiszen ha megnézed mindenhol ugyan annyibí kerülnek. De az ember döntése hogy melyik konzolt veszi meg, jó a PS3 meg az Xbox360 is (+ a stb. konzolok ) [/quote]
Ja 360-ra 400 Ft (egy Verbatim duplarétegű lemez ára) PS3 14900-18900 Ft nem egészen ugyan annyi.... Amúgy igazad van mindenki vegyen azt ami szimpatikus a számára, én is fogok venni PS3-mat ha kijön a GT5, de addig is elég a 360, meg a PS2.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
splazi
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #72 Dátum: 08 aug 29, 10:02:58 » |
|
De bizony az. Mindenhol csak ezt az egy dolgot hozzák fel a 360 legnagyobb hibájának. És h*lyeséget írtam, mert nem gyári vagy ledhibás hanem "csak" ledhibás minden 5. az USA-ban. Tehát lehet, hogy itt is jópár ilyen hibát birtokol. ÖÖ nem akarok kötöszködni de talán megnézhetnéd hmár ujab szériás gépek vannak amik már nem l"edhibásak" gondolom RRODra gondolsz mert megcsinálták a forrasztást és a hűtést ,már elég régen Ezért jött kia 3 kis piros led amiröl bezsélsz demár nemvszinü h fog. És apropó uj meghajtókat is raknak bele aminek a neve Lite-on a régebiekben aminél volt led hiba Benq volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #73 Dátum: 08 aug 29, 10:47:22 » |
|
Nem a drivetól függ akármelyik, még a legújabb gépek közt is van RROD ez ilyen, a Liteon drivokat meg nem lehet flashelni jelenleg úgyhogy sux......
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Uchiha Nandor
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #74 Dátum: 08 aug 29, 13:33:47 » |
|
Én a PS2 fő híve vagyok, de azért van PSP-m és PS3-am is, mert egyik utazáskor naon jó, a PS3-ra pedig a következő 2 évben jönnek ki a jó játékok. Pl.: Tekken 6, Killzone 2... X360-at csak azért nem veszek mert van egy izmos PC-m, és a nagy nevek mint pl.: Gears of War simán fut rajta max grafikán. ( Remélem, hogy a GoW következő 2 része is kijön PC-re. ) Hiába van meg PS3-on a GTA4 ( itt még azt hittem, hogy csak konzolra lesz ) én úgy vagyok vele, hogy megveszem PC-re is, mert a konzolokat csak verekedős játékok miatt használom.
( Egyébként nem vok gazdag, csak jól tudok spórolni és az életben elég türelmes vagyok. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|