verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #165 Dátum: 08 jún 03, 23:16:48 » |
|
narin12 - a mangára kell egy hónapot várni nem az animére az ha minden jól megy ugyanúgy jön hetente didu - nem hiszem hogy Yuukit meg kellene menteni eléggé úgy néz ki hogy tudja mit akar X'D
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget Onee-sama: Syzy
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #166 Dátum: 08 jún 08, 10:49:32 » |
|
Tegnap, nekiültem photoshoppozni Ezek jöttek ki belőle:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #168 Dátum: 08 jún 08, 19:24:46 » |
|
jók lettek nekem a fekete hátterű jobban tetszik már én is gondoltam rá hogy megcsinálom nagyméretűben háttérképekhez meg ilyenek de még nem jutottam el addig hogy megcsináljam lustaság...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #169 Dátum: 08 jún 10, 14:25:05 » |
|
Igen, köszönöm cépen ^^ Naná, hogy Kumi-senpai segítségével ^^.... Mire is mennék nélküle? (nem lenne VK kép keresőm ^_^")
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #170 Dátum: 08 jún 27, 18:27:52 » |
|
jött a 41-ik fejezet lehet olvasni de kíváncsi vagyok rá hogy mi fog történni ezek után *_* miután már el is olvastam írok is: Spoiler: az pozitív hogy sok Shiki volt benne de hogy Zero egy kockán sem? ... Kiváncsi leszek hogy hova megy Ichijou.. és hogy Kaname tulajdonképpen mit akar Zerotól... Yuukinak a végén érdekes kis fegyvere lett ...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 27, 18:43:32 írta verdict »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #172 Dátum: 08 jún 27, 21:08:56 » |
|
Nos ez megint csak egy jó fejezet volt érdekes Zero nem volt rajta pedig érdekelt volna mi lett vele mert az előző fejezetben Zero árnyéka nem sok jót sejtetett
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #173 Dátum: 08 júl 03, 18:49:03 » |
|
Megneztem a 13 részt..éssss most szünet lesz vagy mi???? Pedig most kezd majd érdeke lenni a vége durva de remélem nem sok szünet lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
narin12
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
(20130814-1) AZ ELFELEDETT
|
|
« Válasz #174 Dátum: 08 júl 03, 20:17:22 » |
|
Én úgy tudom h a folytatás csak októbertől lesz,hogy ha így lesz elég sokat kell rá várnunk. Pedig tényleg most kezd érdekes lenni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vvica
Akadémiai tanár
Nem elérhető
vvica
|
|
« Válasz #175 Dátum: 08 júl 21, 20:26:05 » |
|
Igen én is valami olyasmiről hallotam/olvastam, hogy lesz folytatás második széria. Eléggé érdekes lesz az biztos, félig az igencsak felpörgött manga eseményeire gondolva.
|
|
|
Naplózva
|
"Bolond ki a fának gyümölcsét nézi, s magasságát nem tekinti"
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #176 Dátum: 08 júl 28, 18:46:36 » |
|
azt kell mondjam igen csak érdekesen alakultak a dolgok a 42ik fejezetben SPOILER: most amúgy a mangaka azt fogja játszani hogy egyszer Zerot máskor Kanamét hagyja ki? mert annak nem lesz jó vége Zero most átalakulóban van vagymi a fene? mik ezek az indák? X"D Aido meg milyen hűséges X"D nekiesik Ridonak holott tudta hogy Rido tisztavérű persze jött a hős Yuuki aki megmentette... és végül őket mentette meg Zero... micsoda megmentős fejezet volt ez X"D Akatsuki is megmentett valakit jut eszembe X""D egy hónap várakozás megint? addigra már majdnem suli :'(
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #177 Dátum: 08 júl 28, 20:35:18 » |
|
kérhetnék pü-ben vagy bárhol linket mert én nem találtam meg az új fejezetet ty előre is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #178 Dátum: 08 júl 28, 22:41:00 » |
|
azt hittem már feltöltötték onemangára vagy mangafoxra X"D én egy raw + fanfordítást olvastam ITT
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|