Az anime vége az kb. a mangában a 46. fejezet (ha ZeroXYuuki fan vagy, azt a fejezetet érdemes elolvasni, mert az anime kicsit leamortizálta a Zero és Yuuki közti "beszélgetést).
Spoiler:
A mangában Zero megcsókolja Yuukit.A mangát itt tudod olvasni (sajna csak angolul, de így is lejön a lényeg, még a gyenge angolosoknak is):
www.onemanga.comAmúgy imádom ezt a mangát. Egyik kedvenc történetem. Sztoriban szerintem messze veri a Twilightot és fajtáit
Véleményem szerint ez a VILÁG legjobb vámpíros törije. Mindennel meg vagyok benne elégedve =D (főleg Zeroval *_____* *nyáltenger csorog a szájából*)
Amin javítani lehetne, az szerintem az animexD néha nem tetszenek a szinkronok, túl hamar felfednek benne mindent, és egyes helyeken elég gyér a grafika. Pl.: Zero hangjában az nem tetszik, hogy szinte már sírósan ejti ki Yuuki nevét
és ez engem irritálxDDD De másfelől meg nem tdnék elképzelni hozzá más seiyuut. Kaname hangja meg túl vékony>___<
De nem bajXD Vampire Knight, ÉN ÍGY SZERETLEK! X'Đ
Gomen a kisregényért ^^"
P.S.: már egy jó ideje tervezek egy vk-s ficet
ZeroXaz a szemüveges csaj, akit megmentett valentin nap előtt, meg aki a bálon megkérte, hogy táncoljon velexd leehtetlen páros, de nekem tetszik... Mi a véleményetek, szerintetek megírjam a történetet?