Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #105 Dátum: 08 ápr 28, 20:44:59 » |
|
nos látom már te sem bírtad elkell mondanod valakinek én pl itthon megbeszéltem magammal
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #107 Dátum: 08 máj 01, 21:40:31 » |
|
áá pedig a mangában vannak események mint tudod én még az anime első részét láttam csak a másik kettő is le van töltve de még nem volt rá időm :'X - a vérszívós részre iszont kiváncsi voltam és tnylg nem jött ágy út mint a mangában - de azért attól még jó az anime, de a manga mégjobbXD
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget Onee-sama: Syzy
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #108 Dátum: 08 máj 01, 21:44:53 » |
|
Áh, egyer értek, az anime jobb, de a manga mégjobb x'D Lehet, h ma vagy hnap ráveszem magam, h elolvassam a mangát is Most van időm... de ha a mostani szünet alatt nem is, majd nyáron elolvasom x'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
taki00793
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #109 Dátum: 08 máj 05, 16:28:07 » |
|
én mangát olvasok és nagyon tetszik de hol tudom megnézni? van tv-ben vagy neten?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #110 Dátum: 08 máj 05, 20:20:53 » |
|
animét én youtubon szoktam nézni angol felirattal de ha jól tudom van futó project felirat ügyileg ha jól tudom itt http://bishounen.animehq.hu
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #111 Dátum: 08 máj 07, 18:18:22 » |
|
én mangát olvasok és nagyon tetszik de hol tudom megnézni? van tv-ben vagy neten?
Még jó, hogy elmúlt sok oldalon keresztül belinkeltünk egy csomó oldalt... fő az odafigyelés Ja és ami miatt jöttem.... az előző rész (nem ami 7főn jött ki) hanem az.... na nem kerülgetem itt a forró kását... na szóval a 4. részben, amikor Zero drágám megharapta Yuki, utána volt egy olyan jelenet, amikor a kezét az arca alé rakta (ami a mangában olyan nagyon sexy) na ott Zero drágámnak az egyik oldalon nagyobb lett a feje... Na hát kész, én ott dobtam volna egy hátast, ha nem lennék túl lusta... szegénykém, de ettől eltekinte ez a rész sem volt olyan rossz... ja igen és a mangával még mindig nem haladok Pedig kéne >.<
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #112 Dátum: 08 máj 20, 16:28:45 » |
|
gaara_fan igen igen kéne X'D már megnéztem a második részt is haladok az animével véleményem szerint azért a manga jvall jobb mint az anime verzió de hát ez van X'D a héten új manga fejezet! ajjaj már annyira kiváncsi vagyok mi lesz Zeroval ez a hosszú várakozás elég borzasztó nekem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #114 Dátum: 08 máj 21, 06:50:11 » |
|
mikor jön már ki manga vagy már ki jött és én maradtam le?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #115 Dátum: 08 máj 21, 08:03:13 » |
|
narut0 általában szombaton vagy vasárnap jön ki angol fordítással mivel az utolsó fejezet onemanga.com-on április 24-én lett feltöltve feltételezem, hogy most szombat körül jön a 40. fejezet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #116 Dátum: 08 máj 21, 17:10:26 » |
|
thx amúgy havonta jön ki manga?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #117 Dátum: 08 máj 21, 20:12:38 » |
|
igen az Ouran és a VK is a lala(? hajól emlékszem X'D) magazinban jelenik meg havonta sajnos nem hetente
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #119 Dátum: 08 máj 22, 15:57:12 » |
|
nem hiszem el hogy beleraktak egy "visszaemlékezést" ráadásul azt is félbehagyták hát nagyon aranyosak de ne moost most várjak még1 hónapot? vagy nyugadjak meg mert van fejezet is és ez csak valami plusz s hamarabb fordították le? valaki mondjon valami bíztatót
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|