24 nov 25, 02:49:15 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 16
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Vampire Knight  (Megtekintve 40554 alkalommal)
0 Felhasználó és 19 vendég van a témában
Rina
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #75 Dátum: 08 ápr 08, 18:13:54 »

A mangából körölbelül lehet következtetni .
Az opening jó let.
Naplózva

Az emberek döntései a kulcs a boldogság kapujához!\\\"

\\\"Küzdj hogy, mind elérd a céljaid\\\"
jadu
Gennin
*

« Válasz #76 Dátum: 08 ápr 08, 18:21:58 »

Meg a mangat se kezdtem el  :'X

lehet..mielott elkezdenem nezni az animet...a mangat kene elolvasnom...37 vagy 38 fejezet??? talan menne egy-ket nap alatt...hmm...
Naplózva
Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #77 Dátum: 08 ápr 08, 20:14:17 »

Én is leszedtem,az opening jó a többit meg majd megnézem Nevet
Naplózva
Kenshin
Osztag Vezető
*

« Válasz #78 Dátum: 08 ápr 09, 16:32:19 »

Azt hiszem újabb kedvenccel bővült a listám, csak egy baj egy hetet kell várni minden részre...... ezt nem szeretem, de ennyi áldozat még belefér ennyi szép- rossz-fiúért! Pirul Nevet Nevet
Naplózva

Balin oldalbordája  és lelkes kísérleti alanya kacsint
Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! Mosolyog
De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Mosolyog Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan kacsint
Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #79 Dátum: 08 ápr 09, 16:39:02 »

Én is megnéztem animében (éljen, már angol feliratot is csináltak hozzáX3), és jaj, annyira jó volt őket élőben látni, teljesen visszaadta számomra a manga hangulatát, imádom Nevet Egyértelmű kedvenc, mivel a mangája is rulz, meg animéje is Nevet Zero-kun nagyon jó, szeressük Miyano Mamoru-senpait*.*
Naplózva
Kenshin
Osztag Vezető
*

« Válasz #80 Dátum: 08 ápr 09, 16:43:13 »

Hm nekem azért a mellékrosszfiúk is bejönnek (vagyis nem tudom, h mennyire mellékek), de Akatsuki (vagy fog. sincs ki) is fegyelemfelkeltő. Vagyis 0,5 litert szívesen feláldoznék az érdekében, max 1 évig nem megyek véradásra... Pirul Nevet Nevet
Naplózva

De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Mosolyog Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan kacsint
gaara_fan
Jounin
*

« Válasz #81 Dátum: 08 ápr 09, 16:49:36 »

Éééén is megnéztem!  Nevet És nem csalódtam benne, nekem nagyon tetszett (kár, h a japánból nem értettem túl sokat) bár mive tudom, h miről szól manga félig meddig rájöttem ám... van angol felirat is? hol? merre? röpülök és letöltöm  Szeretet
Hm én nem csak akatsukinak áldoznék magamnnak hanem idolnak xD bár ha belgondolok, akár mindegyiknek xD
Naplózva

Kenshin
Osztag Vezető
*

« Válasz #82 Dátum: 08 ápr 09, 16:53:44 »

Már feliratozva néztem meg, szóval biztos hamar te is megtalálod. Nem vagyok hajlandó lelőni a poénokat a mangával, igazi VK csak anime-fan leszek.
Naplózva

Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #83 Dátum: 08 ápr 09, 17:00:54 »

Lehet h én is ezek után az animét fogom csak nézni, még nem tudom Hümm-hümm mangatéren egyenlőre a 666 Satan-nal lefoglalom magam, meg amúgyis inkább animepárti vagyok Nevet

Igen, Akatsuki Cain is jó, már csak a neve alapján is Nevet Aidou-senpai (jézusom, majdnem szenpáj-nak írtam leXD neeee, kitört rajtam a magyarátírás-vírusXD) is jóóó, meg a többiek is Nevet A vámpír csajokat viszont már a mangában sem bírtam
Naplózva
verdict
Kezdő Jounin
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #84 Dátum: 08 ápr 10, 08:56:53 »

én még nem láttam mivel hétfő óta szervízben van a gépem  :/
remélem minél hamarabb megcsinálják habár akadt vele egy kis probléma most Szomorú
az opening nagyon jó lett eddig csak azt volt alkalmam megnézni  Pojén
Naplózva

ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget 
Onee-sama: Syzy ikszdé
Anna-chan
Gennin
*

« Válasz #85 Dátum: 08 ápr 12, 17:48:04 »

Verdict, ami késik nem múlik! Nevet
Én is megnéztem, nagyon jóóó. Akatsuki tényleg nagyon aranyoos, meg Zero és Kaname. Áááá...
Azt hiszem új kedvenc animém van.  Hümm-hümm XDXD
Naplózva
gaara_fan
Jounin
*

« Válasz #86 Dátum: 08 ápr 12, 19:56:20 »

Nem baj verdict... nézd a jó oldalát... 7főn jön a következő rész (asszem) és te egyszerre 2 részt nézhetsz meg  Pojén
Hm... annám nem vagy egyedül x'D
És akkor én szerény véleményem az animéről részletesebben:
Az op. szerintem nagyon jóra sikeredett... tetszik a zenéje, az end. az már nem olyan jó, de a zene ott is tetszik
Maga az anime nagyon jóra sikeredett, főleg a vörösen izzó szemek tetszenek nagyon. Jó lett a szereplők hanga és a színek is. Vagyis nagyon bejön (meg ki is megy xD)  Nevet
Naplózva

Chidori-san
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

NaruSaku és Minato fan :D

« Válasz #87 Dátum: 08 ápr 24, 16:09:58 »

na megnéztem én is... az első 3 részt:D nagyon jóóó! Nakame-sama4 ever!!!! Imádom! Már össz is dobtam Ps-al 2 jó kis wallt és rakom ki a szobámba...
A 3. részben meg a Yuukit megtámídó "kiskölyök" jól tette hogy jöttt. Kaname jelenete ismét elbűvölt *olvad*
Az opening nagyon jó mind a képekben mind a zenében, de nekem az ending nem tetszik. a zene éppen hallgatható, de nem nagy szám. A vörös szemek nekem is favok, de én kifejezetten vámpírmániás vagyok, szal ha meglátom a szemfogakat akkor már teljesen oda meg vissza vagyok... főleg Kanemenél Nevet Nevet Nevet Nevet Nevet Nevet Nevet
De Aidou is nagyon ari sztem... neki a szeme az ami nagyon tetszik:D meg olyan aranyos... tiszta gyerekes, de Kaname-sensai mindig nyugodt és hűvös viselkedése.... áhhhhhhhhh, IMÁDOM! na eleget dumáltam már róla, befejeztem:D
megyar felirat nem tudjátok mikor lesz hozzá? én vállalnám, de nem annyira azért mégnem megy az angol, hogy feliratozzak. még a végén minden kicsit hibáért belémkötne valakiXD
Naplózva

Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
seiri
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #88 Dátum: 08 ápr 24, 16:15:10 »

Noh először is köszönöm az ajánlás gaara_fannak  Nevet Neki láttam én is a manga olvasásnak, és már 3 fejezet után is kimondottan tetszik ^^ Úgyhogy ezerrel töltöm tovább, aztán nyilatkozok xD
Naplózva
gaara_fan
Jounin
*

« Válasz #89 Dátum: 08 ápr 24, 16:20:40 »

Nincs mit seiri...ilyet máskor is ajánlok... asszem már belinkeltem, de ha nem akkor itt van a magyar felirat
És nem tudtam még megnézni a 3. részt >.<
És nem merd le kiskölyöközni, az én drága Zeromat Szeretet Gyáááá
De örülök, h neked is tetszik  Mosolyog
Naplózva

Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 16
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins