Rina
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #75 Dátum: 08 ápr 08, 18:13:54 » |
|
A mangából körölbelül lehet következtetni . Az opening jó let.
|
|
|
Naplózva
|
Az emberek döntései a kulcs a boldogság kapujához!\\\"
\\\"Küzdj hogy, mind elérd a céljaid\\\"
|
|
|
jadu
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #76 Dátum: 08 ápr 08, 18:21:58 » |
|
Meg a mangat se kezdtem el :'X
lehet..mielott elkezdenem nezni az animet...a mangat kene elolvasnom...37 vagy 38 fejezet??? talan menne egy-ket nap alatt...hmm...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #77 Dátum: 08 ápr 08, 20:14:17 » |
|
Én is leszedtem,az opening jó a többit meg majd megnézem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #78 Dátum: 08 ápr 09, 16:32:19 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #79 Dátum: 08 ápr 09, 16:39:02 » |
|
Én is megnéztem animében (éljen, már angol feliratot is csináltak hozzáX3), és jaj, annyira jó volt őket élőben látni, teljesen visszaadta számomra a manga hangulatát, imádom Egyértelmű kedvenc, mivel a mangája is rulz, meg animéje is Zero-kun nagyon jó, szeressük Miyano Mamoru-senpait*.*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #80 Dátum: 08 ápr 09, 16:43:13 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #82 Dátum: 08 ápr 09, 16:53:44 » |
|
Már feliratozva néztem meg, szóval biztos hamar te is megtalálod. Nem vagyok hajlandó lelőni a poénokat a mangával, igazi VK csak anime-fan leszek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #83 Dátum: 08 ápr 09, 17:00:54 » |
|
Lehet h én is ezek után az animét fogom csak nézni, még nem tudom mangatéren egyenlőre a 666 Satan-nal lefoglalom magam, meg amúgyis inkább animepárti vagyok Igen, Akatsuki Cain is jó, már csak a neve alapján is Aidou-senpai (jézusom, majdnem szenpáj-nak írtam leXD neeee, kitört rajtam a magyarátírás-vírusXD) is jóóó, meg a többiek is A vámpír csajokat viszont már a mangában sem bírtam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #84 Dátum: 08 ápr 10, 08:56:53 » |
|
én még nem láttam mivel hétfő óta szervízben van a gépem remélem minél hamarabb megcsinálják habár akadt vele egy kis probléma most az opening nagyon jó lett eddig csak azt volt alkalmam megnézni
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget Onee-sama: Syzy
|
|
|
Anna-chan
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #85 Dátum: 08 ápr 12, 17:48:04 » |
|
Verdict, ami késik nem múlik! Én is megnéztem, nagyon jóóó. Akatsuki tényleg nagyon aranyoos, meg Zero és Kaname. Áááá... Azt hiszem új kedvenc animém van. XDXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Chidori-san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
NaruSaku és Minato fan :D
|
|
« Válasz #87 Dátum: 08 ápr 24, 16:09:58 » |
|
na megnéztem én is... az első 3 részt:D nagyon jóóó! Nakame-sama4 ever!!!! Imádom! Már össz is dobtam Ps-al 2 jó kis wallt és rakom ki a szobámba... A 3. részben meg a Yuukit megtámídó "kiskölyök" jól tette hogy jöttt. Kaname jelenete ismét elbűvölt *olvad* Az opening nagyon jó mind a képekben mind a zenében, de nekem az ending nem tetszik. a zene éppen hallgatható, de nem nagy szám. A vörös szemek nekem is favok, de én kifejezetten vámpírmániás vagyok, szal ha meglátom a szemfogakat akkor már teljesen oda meg vissza vagyok... főleg Kanemenél De Aidou is nagyon ari sztem... neki a szeme az ami nagyon tetszik:D meg olyan aranyos... tiszta gyerekes, de Kaname-sensai mindig nyugodt és hűvös viselkedése.... áhhhhhhhhh, IMÁDOM! na eleget dumáltam már róla, befejeztem:D megyar felirat nem tudjátok mikor lesz hozzá? én vállalnám, de nem annyira azért mégnem megy az angol, hogy feliratozzak. még a végén minden kicsit hibáért belémkötne valakiXD
|
|
|
Naplózva
|
Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #88 Dátum: 08 ápr 24, 16:15:10 » |
|
Noh először is köszönöm az ajánlás gaara_fannak Neki láttam én is a manga olvasásnak, és már 3 fejezet után is kimondottan tetszik ^^ Úgyhogy ezerrel töltöm tovább, aztán nyilatkozok xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|